Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Grofvuil container 4m3

Bij een renovatie of grondige verbouwing van een pand blijft er vaak veel afval over. In een grofvuil container van 4m3 kunt u dit direct weggooien. Deze biedt plaats voor onder andere huisraad, harde steensoorten, isolatiemateriaal en plastic. Als u bij Regiocontainer een grofvuil container van 4m3 huurt komen wij deze met een portaal vrachtwagen bij uw locatie plaatsen. Wij legen de container niet alleen tussentijds, maar nemen ook de verwerking van het verzamelde grofvuil voor onze rekening!

 

 

Grofvuil container 4m3 huren

4m3 grofvuil- huisraad container huren

Online een offerte aanvragen is het enige wat u hoeft te doen om een grofvuil container van 4m3 te huren bij Regiocontainer. Daarnaast zijn onze deskundige medewerkers telefonisch bereikbaar voor advies. Heeft u vooral veel houtafval of bent u bezig met de renovatie van uw dak? Dan kunt u desgewenst ook een container huren die daar meer geschikt voor is. In de onderstaande tabel ziet u welke materialen u wel en niet mag deponeren als u een grofvuil container van 4m3 gaat huren.

Toegestaan in de grofvuil container 4m3

Niet toegestaan in de grofvuil container 4m3

 • Grofvuil - huisraad
 • Bouw en sloopafval
 • Steenachtige materialen
 • isolatiemateriaal
 • papier
 • plastic
 • Hout
 • Maximaal 5% zand
 • Maximaal 15% gips - gasbeton
 • Maximaal 15% vloerbedekking - zeil - Vinyl - pvc
 • Dakleer Rubber banden
 • Asbest asbest gelijkend materiaal
 • Koelkast vriezer
 • Chemisch afval accu’s olie verfblikken
 • Bielzen c-hout verbrand afval
 • Matrassen
 • Bedrijfsafval etensresten
 • Compost Mest

 

Let op! De lijst van wat er wel en niet in de container afgevoerd mag worden is onuitputtelijk. Bij twijfel over een afvalstroom adviseren we u contact met ons op te nemen.

Grofvuil container 4m3 huurperiode

Klussen vergen doorgaans veel tijd. Daarom heeft Regiocontainer voor de grofvuil container van 4m3 de huurperiode vastgesteld op zes weken. Als u dat wenst, kunt u deze termijn gemakkelijk inkorten of verlengen. Neem in dat geval contact op met onze medewerkers om de mogelijkheden te bespreken. Bij de huur van een grofvuil container van 4m3 kan de huurperiode op uw wensen worden afgestemd. Tijdens de termijn zullen wij de grofvuilcontainer meerdere malen legen, zodat u zich op uw werkzaamheden kunt blijven concentreren.

Grofvuil container 4m3 afmeting

U hoeft zich niet extra in te spannen om uw huisraad en ander grofvuil in de container van 4m3 afmeting te deponeren. Bij een lengte van 245 cm en een breedte van 160 cm is de hoogte met 120 cm relatief laag. Dat betekent dat u niet boven uw macht hoeft te tillen. Bovendien is de grofvuil container in 4m3 afmeting aan één kant lager. Als wij de container komen afleveren mag het grofvuil maximaal 15 tot 20 cm uitsteken. Zo kunnen wij er bij het ophalen een net over leggen voor een veilig vervoer. Wilt u liever een grofvuil container huren in een ander formaat? Geen probleem, want wij regelen het!

Grofvuil container 4m3 plaatsen

U dient grofweg de ruimte van 2 parkeerplaatsen te reserveren als u een grofvuil container van 4m3 laat plaatsen. Ongeveer de helft daarvan is nodig om de portaal vrachtwagen voldoende ruimte te geven om te kunnen manoeuvreren. Verder is het van belang dat wij de door u opgegeven locatie zonder obstakels kunnen bereiken. Twijfelt u daaraan? Dan kunt u altijd foto’s of de locatie naar ons doormailen. Dan bekijkt één van onze medewerkers of wij de grofvuil container van 4m3 kunnen plaatsen.

Grofvuil container 4m3 ophalen

U hoeft niet aanwezig te zijn als Regiocontainer de grofvuil container van 4m3 komt ophalen. Let er alleen wel op dat wij deze direct kunnen meenemen. U hoeft u er zelf helemaal geen moeite voor te doen om de grofvuil container van 4m3 te laten ophalen, zolang u maar het juiste afval heeft gedeponeerd. Denkt u dat u bij uw klus een ander type afval overhoudt? Dan kunt u bij Regiocontainer ook een afvalcontainer huren voor bijvoorbeeld voor dakleer, houtafval of puin.

Grofvuil container 4m3 vergunning

U hoeft zich niet lang af te vragen of u voor uw grofvuil container van 4m3 een vergunning nodig heeft. Onze medewerkers zijn bekend met de huidige regelgeving en kunnen u in de meeste gevallen direct antwoord geven. 9 van de 10 keer is er voor een grofvuilcontainer van 4m3 geen vergunning vereist. Als de container in een betaald parkeren gebied moet worden geplaatst, zult u officieel toestemming moeten vragen. Wij adviseren u graag over de verschillende uitzonderingen.

Hier een overzicht van alle andere soorten 4m3 containers in ons assortiment: 

4m3 grofvuil- huisraad container huren

Afmetingen

€ 299,95
Lengte245 cm
Breedte160 cm
Hoogte120 cm

4m3 container huren voor € 299,95