Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Grond container 4m3

Als u uw tuin of een perk grondig wilt herinrichten, kan een grondcontainer van 4m3 goed van pas komen. Hierin kunt u zand, graszoden en tuinaarde gemakkelijk deponeren. Bij Regiocontainer kunt u een container huren en zorgen wij ervoor dat de grond tijdens en na afloop van uw werkzaamheden wordt afgevoerd. Puin en steen mogen niet worden overgeladen. Daarvoor kunt u bij ons desgewenst een andere container huren. In onderstaande tabel ziet u wat u wel en niet in de grond container van 4m3 kwijt kunt.

Toegestaan in de grond container 4m3

Niet toegestaan in de grond container 4m3

  • Visueel schone grond
  • Graszoden
  • Zand
  • Tuinaarde
  • Puin / steen
  • Vervuilde grond (bijv. door olie of andere vloeistoffen)
  • Boomstronken of wortels
  • Overige vervuiling
 

Let op! De lijst van wat er wel en niet in de container afgevoerd mag worden is onuitputtelijk. Bij twijfel over een afvalstroom adviseren we u contact met ons op te nemen.

 

Grond container 4m3 plaatsen

4m3 zand en grond container huren

Regiocontainer heeft niet veel ruimte nodig om een grondcontainer van 4m3 te plaatsen. Wij gaan uit van een oppervlakte die vergelijkbaar is met twee parkeerplaatsen. De container zelf neemt één parkeerplek in. De overige ruimte geeft onze portaal vrachtwagen de vereiste bewegingsvrijheid om de grond container van 4m3 te plaatsen. Als u twijfels heeft of er voldoende plaats voor is, kunt u contact opnemen met onze deskundige medewerkers. Zij hebben vaak aan foto’s al genoeg om een inschatting te kunnen maken.

Grond container 4m3 vergunning

Meestal is er voor het gebruik van een grond container van 4m3 geen vergunning nodig. In 1 van de tien gevallen dient u die echter wel aan te vragen. Onze deskundige medewerkers zijn goed bekend met wettelijke bepaling en regelingen. Zo komen zij er snel achter of voor het plaatsen van een grond container van 4m3 een vergunning vereist is. Dit is bijvoorbeeld het geval in een betaald parkeren gebied. Regiocontainer geeft u zo snel mogelijk advies, zodat u zo spoedig mogelijk met uw klus aan de gang kunt.

Grond container 4m3 afmeting

Bij zware werkomstandigheden is het prettig als een grond container van 4m3 een afmeting heeft die bij de klus past. De containers van dit type hebben bij Regiocontainer een lengte van 245 cm en een breedte van 160 cm. Doordat de hoogte 120 cm bedraagt, hoeft u niet boven uw macht te werken. Bovendien valt bij de grond container van 4m3 de afmeting aan één kant lager uit. Bij Regiocontainer kunt u desgewenst ook een grondcontainer huren met een andere omvang.

Grond container 4m3 ophalen

Naast brengen komt Regiocontainer uw grond container van 4m3 ook ophalen. Daarnaast komen wij deze tussentijds legen om ruimte te maken voor nieuwe grond. Hoe vaak wij de container legen spreken wij van te voren met u af. Na afloop van uw werkzaamheden komen wij de grond container van 4m3 ophalen en nemen wij het resterende grondafval mee. Zo laat u uw tuin probleemloos netjes achter.

Grond container 4m3 huurperiode

Voor de huur van een grondcontainer van 4m3 is de huurperiode standaard 6 weken. Regiocontainer geeft u alle vrijheid om deze termijn in te korten of juist te verlengen. Als u een offerte aanvraagt kunt u al uw wensen aangeven. Er is altijd een passende oplossing als u voor uw grond container van 4m3 een huurperiode wilt afspreken. De tevreden klanten die u voorgingen zijn daarvan het levende bewijs!

Grond container 4m3 huren bij Regiocontainer

Onze medewerkers hebben een ruime ervaring van 15 jaar in de recyclingsbranche. Dat is het voordeel als u kiest voor een grond container van 4m3 huren bij Regiocontainer. Voor elke klus kunt u bij ons een geschikte afvalcontainer huren. Wij zorgen voor de verwerking van zowel afval- als grondresten. Wilt u snel een grond container van 4m3 huren bij Regiocontainer? Dat kan. Als u dat wenst, staat de container al binnen 24 uur voor uw deur!

Hier een overzicht van alle andere soorten 4m3 containers in ons assortiment: 

4m3 zand en grond container huren

Afmetingen

€ 279,95
Lengte245 cm
Breedte160 cm
Hoogte120 cm

4m3 container huren voor € 279,95