Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Hout container 4m3

Waar gehakt wordt vallen spaanders! Als u bezig bent met een sloopklus, kunt u in een hout container van 4m3 houten materialen gemakkelijk kwijt. Deze huurt u bij Regiocontainer voor scherpe prijzen. Bij de huurprijs zijn, brengen, ophalen en tussentijdse lediging van de hout container van 4m3 inbegrepen. Over de verwerking hoeft u zich niet langer druk te maken. In de onderstaande tabel ziet u precies welke houtresten u wel en niet kunt deponeren.

Toegestaan in de hout container 4m3

Niet toegestaan in de hout container 4m3

 • Hardboard en zachtboard
 • Spaanplaat
 • Mdf
 • Houten meubels (vrij van overige afvalstromen
 • Beschilderd hout
 • Kozijnen en Deuren (vrij van glas)
 • Hout met scharnieren en of spijkers
 • Verbrand hout
 • Verrot hout
 • Geïmpregneerd hout / tuinhout / bielzen
 • Hout met aanhechtingen van niet- houtproducten
 • Groenafval / Boomstobben
 • Overige vervuiling
 

Let op! De lijst van wat er wel en niet in de container afgevoerd mag worden is onuitputtelijk. Bij twijfel over een afvalstroom adviseren we u contact met ons op te nemen.

 

Hout container 4m3 huren bij Regiocontainer

4m3 hout container huren

Snelle service is het toverwoord als u een houtcontainer van 4m3 wilt huren bij Regiocontainer. Is er haast geboden? Dan kiest u voor een extra snelle levering binnen 24 uur! Hiervoor kunt u zowel online als telefonisch een offerte aanvragen. Ook als u een ander type container huren wilt, bent u bij ons aan het juiste adres. Als u nog vragen heeft over een Hout container 4m3 huren bij Regiocontainer, geven onze deskundige medewerkers u graag antwoord!

Hout container 4m3 afmeting

Bij Regiocontainer heeft een hout container van 4m3 een praktische afmeting. Met een lengte van 245 cm en een breedte van 160 cm neemt de container slechts de ruimte van één parkeerplaats in beslag. Door de geringe hoogte van slechts 120 cm kunt u zonder veel inspanning al uw houtresten deponeren. Gaat uw voorkeur uit naar een grotere houtafval container? Ook dan zijn onze medewerkers u graag van dienst voor een oplossing die op uw maat gesneden is!

Hout container 4m3 plaatsen

Om probleemloos uw hout container van 4m3 te plaatsen hebben wij ongeveer de oppervlakte van 2 parkeerplaatsen nodig. De helft daarvan is voor de container zelf. De andere helft is de minimaal benodigde ruimte die onze portaal vrachtwagen nodig heeft om uw hout container van 4m3 te plaatsen. Kunt u zelf moeilijk een inschatting maken? Stuur ons dan foto’s en de gps coördinaten van uw locatie. Met behulp van die gegevens kunnen wij precies zien wat er mogelijk is.

Hout container 4m3 vergunning

In 9 van de tien gevallen hoeft er voor het plaatsen van een hout container van 4m3 geen vergunning te worden aangevraagd. Dit is echter wel nodig wanneer er in uw gebied sprake is van betaald parkeren. Soms kan er ook sprake zijn van wettelijke eisen met betrekking tot brandveiligheid. De deskundige medewerkers van Regiocontainer kunnen u meestal snel duidelijkheid geven of er voor de hout container van 4m3 een vergunning nodig is.

Hout container 4m3 ophalen

Naast brengen zal Regiocontainer uw hout container van 4m3 ook ophalen. Denk er daarbij wel om dat het houtafval slechts 15 tot cm mag uitsteken. Binnen deze marges kunnen wij een net over de verzamelde resten spannen om de boel tijdens het transport veilig op zijn plaats te houden. Wij kunnen niet alleen uw hout container van 4m3 ophalen, maar deze ook tussentijds legen wanneer dat nodig. Hierover maken wij samen met u heldere afspraken, zodat u weet waar u aan toe bent.

Hout container 4m3 huurperiode

Bij de levering van een houtcontainer van 4m3 is een huurperiode van 6 weken standaard inbegrepen. Verlengen of verkorten van deze termijn behoort bij Regiocontainer ook tot de mogelijkheden. Als u online of telefonisch een offerte aanvraagt, nemen wij contact met u op. Wilt u voor andere sloopwerkzaamheden een andere afvalcontainer huren? Dan kunt u net als bij de hout container van 4m3 de huurperiode aanpassen!

4m3 hout container huren

Afmetingen

€ 179,95
Lengte245 cm
Breedte160 cm
Hoogte120 cm

4m3 container huren voor € 179,95