Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Puincontainer 4m3

Wilt u bij uw sloopwerkzaamheden efficiënt te werk gaan? Dan biedt een puincontainer van 4m3 uitkomst. Deze kunt u bij Regiocontainer voor scherpe prijzen huren. U profiteert bij ons van een ruim servicepakket. Naast de bezorging en het ophalen van de puincontainer van 4m3 regelen wij ook een verantwoorde verwerking van uw afval met inachtneming van strenge milieuregels. In de onderstaande tabel kunt u precies zien welke afvalstromen wel en niet zijn toegestaan.

Toegestaan in de puincontainer 4m3

Niet toegestaan in de puincontainer 4m3

  • Keramische producten (o.a. wasbakken & toilletpotten)
  • Harde steensoorten (o.a. klinkers, betonpuin, dakpannen)
  • Tegels (o.a. grindtegels, stoeptegels)
  • Wand- en vloertegels
  • Maximaal 5% zand
  • Gips- en gasbeton (zacht gesteente)
  • Asbesthoudende of asbestgelijkende materialen
  • Asfalt
  • Grove stukken puin vloeibaar beton
  • Overige vervuiling
 

Let op! De lijst van wat er wel en niet in de container afgevoerd mag worden is onuitputtelijk. Bij twijfel over een afvalstroom adviseren we u contact met ons op te nemen.

 

Puincontainer 4m3 huren bij Regiocontainer

4m3 puin container huren

Service komt op de eerste plaats als u besluit om een puincontainer van 4m3 te huren bij Regiocontainer. Ook een spoedlevering behoort bij ons tot de mogelijkheden. Als u dat wenst kan onze portaal vrachtwagen binnen 24 uur voor u gereed staan om uw container te plaatsen. Vraag online of telefonisch een offerte aan voor een puincontainer van 4m3 bij Regiocontainer. Dan kunt u spoedig een scherp aanbod tegemoet zien. Zo heeft u geen omkijken meer naar uw puinafval en houdt u de snelle afhandeling van uw klus in eigen hand!

Puincontainer 4m3 afmeting

Een goede werkhoogte is belangrijk. Daarom bestelt u bij Regiocontainer een puincontainer van 4m3 in een afmeting die op uw klus is ingespeeld. Bij een lengte van 245 cm en een breedte van 160cm houden wij de hoogte met 120cm beperkt. Aan één kant is de puincontainer in 4m3 afmeting lager, zodat u het puin kunt deponeren zonder uzelf te overstrekken. Zo voorkomt u lichamelijke klachten en kunt u aan één stuk doorwerken. Het puin mag tot maximaal 20 cm uitsteken als wij de container ophalen. Wij spannen een net over uw afval om schuiven te voorkomen.

Puincontainer 4m3 vergunning

Regiocontainer helpt u bij de aanvraag als u voor het plaatsen van uw puincontainer van 4m3 een vergunning nodig heeft. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als uw pand zich in een betaald parkeren zone bevindt of er strenge eisen van kracht zijn in verband met brandveiligheid. Op basis van een foto en exacte gegevens over de locatie is het voor onze medewerkers mogelijk om in te schatten of voor de puincontainer van 4m3 een vergunning vereist is. Ook zijn wij bekend met de instanties waar u een aanvraag kunt indienen.

Puincontainer 4m3 plaatsen

Wij hebben ongeveer de ruimte van twee parkeerplaatsen nodig om een puincontainer van 4m3 te plaatsen. De ene helft gebruiken we voor de container zelf, de andere helft is de vereiste bewegingsruimte voor onze portaal vrachtwagen. De medewerkers van Regiocontainer zoeken graag voor u uit of de door u aangegeven locatie bereikt kan worden. Als dit niet het geval is, gaan wij samen met u op zoek naar een andere oplossing, zoals bijvoorbeeld een puincontainer huren in een ander formaat.

Puincontainer 4m3 huurperiode

Bij elke aanvraag van een puincontainer van 4m3 bedraagt de huurperiode van Regiocontainer standaard 6 weken. Ook de tussentijdse lediging van de container valt bij ons binnen het pakket. Doordat wij flexibel te werk gaan, kan er gemakkelijk onderhandeld worden over het inkorten of juist verlengen van de termijn. Bij de huur van een puincontainer van 4m3 wordt de huurperiode op uw specifieke situatie afgestemd. U beschikt ook over deze optie als u een andere afvalcontainer huren wilt.

Puincontainer 4m3 ophalen

Regiocontainer komt het afval in uw puincontainer van 4m3 periodiek ophalen. Met een geleegde container heeft u weer plaats voor een nieuwe lading, zodat u uw klus gemakkelijk binnen de huurperiode kunt afronden. Na afloop van uw klus komen wij uw puincontainer van 4m3 ophalen, inclusief het resterende afval. Wilt u snel en gemakkelijk een container huren? Regiocontainer is u graag van dienst! Vraag online of telefonisch een offerte aan voor een scherp aanbod.

Hier een overzicht van alle andere soorten 4m3 containers in ons assortiment: 

4m3 puin container huren

Afmetingen

€ 159,95
Lengte245 cm
Breedte160 cm
Hoogte120 cm

4m3 container huren voor € 159,95