Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Tuinafval container 4m3

Als u een grote snoeiklus het liefst zo snel mogelijk afhandelt, biedt een tuinafval container van 4m3 uitkomst. Deze kunt u bij ons gemakkelijk voor een scherpe prijs huren. Wij brengen de tuinafval container van 4m3 naar uw locatie en halen deze na afloop van uw klus weer op. Ook de verwerking van het snoei en tuinafval nemen wij voor uw rekening. Zo laat u uw tuin of perk na afloop van uw werkzaamheden opgeruimd achter als u een afvalcontainer huren gaat bij Regiocontainer!

 

 

Tuinafval container 4m3 huren

4m3 groen en tuinafval container huren

Regiocontainer handelt snel en efficiënt uw aanvraag af als u een tuinafval container van 4m3 wilt huren. U kunt zowel online als telefonisch een offerte aanvragen. Op basis van uw wensen komen wij met een scherp aanbod. Behalve het ophalen en brengen van de container, valt ook de tussentijdse lediging onder onze service. Hoe vaak wij dit doen kunt u in overleg met ons bepalen. Wilt u zo snel mogelijk een tuinafval container van 4m3 huren? Een snelle levering binnen 24 uur behoort tot de mogelijkheden!

Tuinafval container 4m3 vergunning

Soms is het nodig om voor het plaatsen van een tuinafval container van 4m3 een vergunning aan te vragen. Dit geldt ongeveer voor 10% van de gevallen, bijvoorbeeld bij plaatsing in een betaald parkeren zone. Onze medewerkers zijn goed bekend en kunnen u goed wegwijs maken met de wettelijke regelingen en bepalingen. Zo komt u er gemakkelijk achter of er voor de plaatsing van een tuinafval container van 4m3 een vergunning vereist is. U kunt bij vragen gerust contact met ons opnemen.

Tuinafval container 4m3 afmeting

Het deponeren van uw tuinafval in een container van 4m3 afmeting is gemakkelijk, doordat deze aan één zijde lager is. Zo hoeft u zich niet te overstrekken en kunt u er in één beweging takken en bladeren in werpen. Met een hoogte van 245 cm, een breedte van 160 cm en een hoogte van 120 cm heeft de tuinafval container van 4m3 een afmeting die maximaal de ruimte van 1 parkeerplaats inneemt. Zo kunt u een goede inschatting maken of u er genoeg plaats voor heeft. Als er ruimte is voor een grotere tuinafval container, kunt u ook deze gemakkelijk huren bij Regiocontainer.

Tuinafval container 4m3 plaatsen

U dient ongeveer de ruimte van twee parkeerplaatsen vrij te houden, zodat wij uw tuinafval container van van 4m3 kunnen plaatsen. De helft hiervan is ongeveer nodig voor de wendbaarheid van onze portaal vrachtwagen. Als u ons foto’s en gps gegevens van de locatie doorgeeft, kunnen wij goed inschatten of wij de tuinafval container van 4m3 kunnen plaatsen. Bij ruimschoots voldoende plaats heeft is dit uiteraard niet nodig.

Tuinafval container 4m3 huurperiode

Voor het gemak hanteert Regiocontainer voor uw tuinafval container van 4m3 een huurperiode van standaard zes weken. Ook het tussentijds legen van de container is bij deze termijn inbegrepen. De prijs die wij rekenen is inclusief BTW. Daarnaast zijn wij flexibel wanneer u bij de huur van een tuinafval container van 4m3 de huurperiode wenst te verkorten of te verlengen. Neem contact met ons op en wij kijken direct wat de mogelijkheden zijn.

Tuinafval container 4m3 ophalen

Naast brengen komt Regiocontainer uw tuinafval container van 4m3 ophalen inclusief het resterende tuinafval. Daarbij mag het afval maximaal 15 tot 20 cm uitsteken. Bij het vervoer spannen wij namelijk een net om alles op zijn plaats te houden. Let wel op onze voorwaarden als u een container huren wilt, want bij elke type container gelden eisen als het gaat om het soort afval dat u mag deponeren. Welke groenresten van uw tuinafval container van 4m3 wij wel ophalen en welke niet, ziet u in de onderstaande tabel.

Toegestaan in een tuinafval container

Niet toegestaan in een tuinafval container

  • Snoei- en tuinafval
  • Takken en struiken (zonder kluit)
  • Onkruid
  • Bladeren
  • Maximaal 20% gras (zonder grond)
  • Compost
  • Boomstammen en boomstobben
  • C-hout / bielzen
  • Overig vervuiling

 

4m3 groen en tuinafvalcontainer huren

Afmetingen

€ 184,95
Lengte245 cm
Breedte160 cm
Hoogte120 cm

4m3 container huren voor € 184,95