Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Bouwafval container 6m3

Zodra er bij een verbouwingsklus afval vrijkomt, biedt Regiocontainer u een eenvoudige manier om dit tijdelijk op te slaan. Hiervoor kunt u een bouwafval container van 6m3 gebruiken. In ons ruime assortiment heeft u bovendien de keuze uit afvalbakken voor vele verschillende afvalstromen. In het volgende overzicht ziet u wat er allemaal wel en niet in een bouwafval container mag worden opgeslagen:

Toegestaan in bouwafval container 6m3

Niet toegestaan in bouwafval container 6m3

 • Grofvuil huisraad
 • Bouw en sloopafval
 • Steenachtige materialen
 • isolatiemateriaal
 • papier plastic
 • Hout
 • Maximaal 5% zand
 • Maximaal 15% gips gasbeton
 • Maximaal 15% vloerbedekking zeil Vinyl pvc
 • Dakleer Rubber banden
 • Asbest asbest gelijkend materiaal
 • Koelkast vriezer
 • Chemisch afval accu’s olie verfblikken
 • Bielzen c-hout verbrand afval
 • Matrassen
 • Bedrijfsafval etensresten
 • Compost Mest

 

Let op! De lijst van wat er wel en niet in de container afgevoerd mag worden is onuitputtelijk. Bij twijfel over een afvalstroom adviseren we u contact met ons op te nemen.

Met een bouwafval container van 6m3 wordt u op een eenvoudige en efficiënte manier van uw afval verlost! Dat verklaart waarom een container huren bij Regiocontainer zo populair is.

 

 

Bouwafval container 6m3 huren

6m3 bouwafval container huren

Wilt u voor uw klus zo snel mogelijk een bouwafval container van 6m3 huren? Dan bent u bij Regiocontainer aan het juiste adres! Vandaag bestellen betekent dat u morgen al een afvalbak op uw stoep heeft staan. Heeft u nog sneller een opslagplaats voor uw afval nodig? Dan kunt u bij ons een bouwafval container van 6m3 huren die op de dag van bestelling nog wordt geleverd! Dát is de service van Regiocontainer. Kijk voor meer mogelijkheden op onze website of neem contact op met onze klantenservice.

Bouwafval container 6m3 plaatsen

Er wordt een zogeheten portaal vrachtwagen ingezet om uw bouwafval container van 6m3 te plaatsen. De afmetingen van het voertuig komen overeen met die van een vuilniswagen. Om de wagen te kunnen manoeuvreren en de container te kunnen afleveren, is een ruimte van ongeveer twee parkeerplaatsen nodig. Vreest u dat u te weinig ruimte heeft om een bouwafval container van 6m3 te laten plaatsen? Neem dan gerust contact met ons op. Samen bekijken we dan wat er mogelijk is.

Bouwafval container 6m3 ophalen

Bent u klaar met uw klus of is uw container tot de nok toe gevuld? Dan komen wij uw bouwafval container van 6m3 ophalen. Vervolgens brengen wij uw afval weg en zorgen wij tevens voor de sortering en verwerking ervan. Dit zit allemaal bij de huurprijs inbegrepen! Als wij uw bouwafval container van 6m3 komen ophalen, hebben wij hiervoor de ruimte van twee parkeerplaatsen nodig. Hetzelfde geldt voor het plaatsen van de afvalbak.

Bouwafval container 6m3 afmeting

Heeft een bouwafval container van 6m3 de juiste afmeting voor uw klus? Deze afvalbak is 365 cm lang en 180 cm breed. De hoogte van de container bedraagt 100 cm. Mocht u aan deze ruimte te veel of te weinig hebben, dan kunt u in plaats van een bouwafval container met 6m3 afmeting ook voor een groter of kleiner model kiezen. Bij Regiocontainer kunt u altijd een bouwafval container huren met afmetingen die overeenkomen met de omvang van uw klus.

Bouwafval container 6m3 huurperiode

Als u bij Regiocontainer kiest voor een bouwafval container van 6m3, rekenen wij een huurperiode van standaard zes weken. Heeft u de container langer of korter nodig? Dan kunt u dit altijd aangeven. Samen zoeken we dan naar de beste oplossing. We zorgen er graag voor dat u tijdens uw klus niet voor verrassingen komt te staan. Ook wanneer tijdens uw project blijkt dat u de afvalbak minder lang nodig heeft dan vooraf berekend, kan de bouwafval container van 6m3 huurperiode direct worden verkort.

Bouwafval container 6m3 vergunning

Slechts in zeldzame gevallen heeft u voor de huur van een bouwafval container van 6m3 een vergunning nodig. Dit komt voornamelijk voor wanneer u de afvalbak wilt laten plaatsen in een zone voor betaald parkeren. Wilt u een afvalcontainer huren maar weet u niet zeker of u hier speciale toestemming voor nodig heeft? 99 van de 100 keer kan onze deskundige klantenservice u dat precies vertellen. Onze medewerkers hebben veel kennis van zaken en weten precies wanneer voor een bouwafval container van 6m3 een vergunning vereist is.

Hier een overzicht van alle andere soorten 6m3 containers in ons assortiment: 

6m3 bouwafval container huren

Afmetingen

€ 365,00
Lengte365 cm
Breedte180 cm
Hoogte100 cm

6m3 container huren voor € 365,00