Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Dakleer container 6m3

Bent u van plan om het dak van één of meerdere panden grondig te renoveren? Dan bestelt u bij Regiocontainer gemakkelijk een dakleer container van 6m3 online. Door deze bij ons te huren kunt u door blijven werken, terwijl u uw dakleerresten direct kwijt kunt. Wij nemen de verwerking van het afval voor onze rekening. Tijdens uw klus kunnen wij de dakleer container van 6m3 op meerdere malen legen. Na afloop nemen wij zowel de container als het resterende afval mee!

 

 

Dakleer container 6m3 huren

6m3 dakleer container huren

U kunt rekenen op een snelle service als u besluit bij Regiocontainer een dakleer container van 6m3 te huren. Als u vandaag bestelt, kunnen wij deze mogelijk al binnen 24 uur voor uw deur zetten. In verband met milieu- en veiligheidsoverwegingen zijn er beperkingen met betrekking tot het afval dat u kunt deponeren. Check voordat u een dakleer container van 6m3 gaat huren onderstaande tabel. Ook voor andere typen afval kunt u bij ons gemakkelijk een container huren. Wij geven u hierover graag advies.

Toegestaan in de dakleer container 6m3

Niet toegestaan in de dakleer container 6m3

  • Dakleer (teerhoudend of bitumineus)
  • Dakgrind
  • Aanklevend materiaal (isolatie)
  • Maximaal 10% zand
  • Maximaal 50% hout en overig sloopafval
  • Asbesthoudend of asbestgelijkend materiaal
  • Gevaarlijk afval / klein chemisch afval
  • Autobanden
  • Grond
  • Overige vervuiling

 

Let op! De lijst van wat er wel en niet in de container afgevoerd mag worden is onuitputtelijk. Bij twijfel over een afvalstroom adviseren we u contact met ons op te nemen.

Dakleer container 6m3 vergunning

Vaak is er voor het laten plaatsen van een dakleer container van 6m3 geen vergunning nodig. In 10% van de gevallen dient u deze echter wel aan te vragen. Zo gelden er in een betaald parkeren zone vaak strengere eisen. Ook kan het zijn dat er beperkingen van kracht zijn met het oog op bijvoorbeeld brandveiligheid. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en kunnen u doorgaans snel vertellen of u voor uw dakleer container van 6m3 een vergunning nodig heeft. Als wij desondanks nog twijfels hebben, weten wij tot welke instantie u zich het beste kunt richten voor meer informatie.

Dakleer container 6m3 afmeting

Met het oog op ergonomisch werken is het prettig als een dakleer container van 6m3 een afmeting heeft die past bij uw klus. De container die u bij ons huurt heeft een lengte van 365 cm, een breedte van 180cm en een hoogte van 100cm. Daardoor hoeft u bij het deponeren van uw afval uw lichaam niet extra te belasten. Aan de voorzijde is de hoogte van de dakleer container van 6m3 in deze afmeting bovendien aan één kant lager, zodat u er nog gemakkelijker bij kunt. Het afval mag aan de bovenzijde zo’n 15 tot 20 cm uitsteken. Bij het afhalen van de container spannen wij een net, zodat het dakleer en andere materialen tijdens het transport niet gaan schuiven.

Dakleer container 6m3 huurperiode

Regiocontainer is altijd flexibel als u voor uw dakleer container van 6m3 een huurperiode wilt afspreken. Wij gaan standaard uit van een vaste periode van zes weken, maar bieden u volop mogelijkheden om hiervan af te wijken als uw klus daarom vraagt. Als wij voor uw dakleer container van 6m3 een huurperiode vaststellen, kunt u ook aangeven hoe vaak deze tussentijds geleegd dient worden. De prijzen die wij hanteren zijn inclusief, brengen, ophalen en tussentijdse lediging van de container. Dat geldt ook als u voor andere klussen een afvalcontainer huren wilt.

Dakleer container 6m3 plaatsen

Om probleemloos uw dakleer container van 6m3 te kunnen plaatsen hebben wij ongeveer de ruimte van twee parkeerplaatsen nodig. De helft daarvan is de ruimte die de container zelf inneemt. De andere helft is de minimale manoeuvreerruimte voor onze portaal vrachtwagen. Bent u er niet helemaal zeker van of u over voldoende ruimte beschikt om de dakleer container van 6m3 te laten plaatsen? Dan kunnen onze medewerkers een goede inschatting maken als u foto’s en andere gegevens over de locatie naar ons opstuurt.

Dakleer container 6m3 ophalen

In overleg met u bepaalt Regiocontainer hoe vaak wij het afval van uw dakleer container van 6m3 wordt opgehaald. Bij grotere klussen is vaak goed in te schatten hoe vaak tussentijdse lediging nodig is. Zo voorkomt u dat het dakleer zich ophoopt en u het later alsnog dient op te ruimen. Als wij de resten van uw dakleer container van 6m3 ophalen, heeft u beide handen weer vrij. Wilt u liever dat wij de resten van uw dakleer container van 6m3 minder vaak ophalen? Dan is ook een dakleer container in andere afmetingen eenvoudig en snel geregeld!

Hier een overzicht van alle andere soorten 6m3 containers in ons assortiment: 

6m3 dakleer container huren

Afmetingen

€ 609,95
Lengte365 cm
Breedte180 cm
Hoogte100 cm

6m3 container huren voor € 609,95