Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Grofvuil container 6m3

Heeft u voor uw klus een grofvuil container van 6m3 nodig? Dan bent u bij Regiocontainer aan het juiste adres! U kunt bij ons een grofvuil container huren in diverse afmetingen. Wij hebben voor iedere klus een geschikt formaat!

Let op! U kunt niet zomaar al het afval in onze container deponeren. Wilt u weten welke materialen u kwijt kunt in een grofvuil container van 6m3? Bekijk dan het onderstaande overzicht.

Toegestaan in grofvuil container 6m3

Niet toegestaan in grofvuil container 6m3

 • Grofvuil - huisraad
 • Bouw en sloopafval
 • Steenachtige materialen
 • isolatiemateriaal
 • papier
 • plastic
 • Hout
 • Maximaal 5% zand
 • Maximaal 15% gips - gasbeton
 • Maximaal 15% vloerbedekking - zeil - Vinyl - pvc
 • Dakleer Rubber banden
 • Asbest asbest gelijkend materiaal
 • Koelkast vriezer
 • Chemisch afval accu’s olie verfblikken
 • Bielzen c-hout verbrand afval
 • Matrassen
 • Bedrijfsafval etensresten
 • Compost Mest
 

Let op! De lijst van wat er wel en niet in de container afgevoerd mag worden is onuitputtelijk. Bij twijfel over een afvalstroom adviseren we u contact met ons op te nemen.

 

Grofvuil container 6m3 huren

6m3 grofvuil- huisraad container huren

U kunt eenvoudig online een grofvuil container van 6m3 huren bij Regiocontainer. Wij bieden all-in pakketten voor een scherpe prijs. Met deze complete pakketten komt u achteraf niet voor verrassingen te staan! Naast de standaard leveringen zijn ook maatwerkoplossingen mogelijk bij ons. Wilt u voor vandaag of morgen nog een grofvuil container van 6m3 huren? Ook dan kunnen wij u in veel gevallen helpen! Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers kijken graag met u naar de mogelijkheden.

Grofvuil container 6m3 huurperiode

Bij Regiocontainer gaan wij voor een grofvuil container van 6m3 uit van een huurperiode van 6 weken. Deze duur zit inbegrepen in onze all-in pakketten. Als u vooraf al weet dat de werkzaamheden korter of langer duren, kunt u dit aangeven. Wij passen onze diensten zo veel mogelijk aan uw wensen aan. U kunt voor een grofvuil container van 6m3 de huurperiode zelfs tijdens het klussen nog aanpassen. Dat maakt een container huren bij Regiocontainer wel erg aantrekkelijk!

Grofvuil container 6m3 plaatsen

Bij Regiocontainer hebben we ervaren chauffeurs in dienst om uw grofvuil container van 6m3 te plaatsen. Dit gebeurt met een portaal vrachtwagen. Om de plaatsing zo snel en veilig mogelijk te laten verlopen, is er een ruimte ter grootte van minimaal 2 parkeerplaatsen nodig. De container zelf past op 1 parkeerplaats. Als u te weinig ruimte heeft om een grofvuil container van 6m3 te plaatsen, kunt u gerust contact met ons opnemen. Onze experts denken graag mee over een oplossing.

Grofvuil container 6m3 vergunning

In sommige gevallen heeft u voor een grofvuil container van 6m3 een vergunning nodig. Vooral in betaald parkeren-gebieden kan dit aan de orde zijn. Wij raden u altijd aan om voorafgaand aan de huurperiode de regels in uw gemeente te controleren. Dit kunt u doen bij uw gemeente zelf, maar ook bij Regiocontainer. Onze medewerkers kunnen u 9 van de 10 keer exact vertellen of u voor het huren van een grofvuil container van 6m3 een vergunning nodig heeft.

Grofvuil container 6m3 afmeting

Bij Regiocontainer heeft een grofvuil container van 6m3 een bescheiden afmeting, waardoor deze weinig ruimte inneemt. Dat betekent echter niet dat u er ook weinig afval in kwijt kunt. Met een lengte van 365 cm en een breedte van 180 cm biedt deze container voldoende plaats voor het afval van een klus van gemiddelde grootte. Twijfelt u of een grofvuil container van 6m3 de juiste afmeting heeft? Neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers geven u graag advies.

Grofvuil container 6m3 ophalen

Wij komen standaard na 6 weken uw grofvuil container van 6m3 ophalen. Zit uw container eerder vol? Dan kunnen wij deze ook tussentijds ledigen voor u. De volle container wordt dan vervangen door een lege, zodat u direct door kunt gaan met uw werkzaamheden. Als u eerder of later klaar bent kunnen wij de grofvuil container van 6m3 ook ophalen op een ander moment. Bij Regiocontainer leveren wij diensten op maat!

Hier een overzicht van alle andere soorten 6m3 containers in ons assortiment: 

6m3 grofvuil- huisraad container huren

Afmetingen

€ 369,95
Lengte365 cm
Breedte180 cm
Hoogte100 cm

6m3 container huren voor € 369,95