Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Grond container 6m3

Als uw tuin flink omgespit moet worden, komen daar vaak grote hopen grond bij kijken. Met een grond container van 6m3 kunt u deze aarde eenvoudig opslaan, wat u alle ruimte geeft om door te werken. Ook voor andere afvalstromen vindt u in ons ruime aanbod de juiste afvalbak. De grond en zand afvalbakken zijn in verschillende groottes verkrijgbaar.

Let op: niet alles dat u met grond associeert kan in de grond container van 6m3 worden opgeslagen. Zie het overzicht hieronder:

Toegestaan in grond container 6m3

Niet toegestaan in grond container 6m3

  • Visueel schone grond
  • Graszoden
  • Zand
  • Tuinaarde
  • Puin / steen
  • Vervuilde grond (bijv. door olie of andere vloeistoffen)
  • Boomstronken of wortels
  • Overige vervuiling
 

Let op! De lijst van wat er wel en niet in de container afgevoerd mag worden is onuitputtelijk. Bij twijfel over een afvalstroom adviseren we u contact met ons op te nemen.

 

Grond container 6m3 huren

6m3 zand en grond container huren

Wilt u voor uw project snel een grond container van 6m3 huren? Dan komt Regiocontainer als geroepen! Vandaag bestellen betekent standaard dat de container de volgende werkdag al bezorgd kan worden. Sterker nog, als u ons belt met het bericht dat u de bak vandaag nog nodig heeft, is ook dat een mogelijkheid! Dit is één van de vele redenen waarom een container huren bij Regiocontainer zo populair is. Kijk voor alle mogelijkheden rondom een grond container van 6m3 huren op onze website.

Grond container 6m3 afmeting

Eén van de vele mogelijkheden voor uw tuinproject is het huren van een grond container met een 6m3 afmeting. Deze is 365 cm lang en 180 cm breed. De hoogte van de bak is 100 cm. Komt een grond container van 6m3 qua afmeting niet overeen met wat u nodig heeft voor uw klus? Dan kunt u bij Regiocontainer altijd een grondcontainer huren van een maatje groter of kleiner. Bekijk ons ruime assortiment online voor alle formaten in ons aanbod.

Grond container 6m3 plaatsen

Onze chauffeur heeft twee parkeerplekken nodig om de grond container van 6m3 te plaatsen. Dit doet hij met een portaal vrachtwagen, die qua afmetingen overeenkomt met die van een vuilnisauto. De bak zelf neemt de plek van één parkeerplaats in beslag. Denkt u dat u voor de plaatsing van de container niet genoeg ruimte heeft? Neem dan gerust contact op met Regiocontainer. Samen met u bekijken we of een grond container van 6m3 plaatsen toch nog mogelijk is.

Grond container 6m3 huurperiode

Als u bij Regiocontainer kiest voor een grond container van 6m3, rekenen wij een huurperiode van zes weken. Dit is onze standaard en deze is bij de totaalprijs inbegrepen. Het kan natuurlijk zo zijn dat u de afvalbak langer of korter nodig heeft en dat u hier vooraf al weet van heeft. Geef dit dan gerust aan, zodat we de periode van huur kunnen aanpassen. Bent u sneller klaar dan verwacht? Ook dan kan voor uw grond container van 6m3 de huurperiode eenvoudig worden ingekort.

Grond container 6m3 ophalen

Is de klus geklaard en uw container vol? Dan komen we uw grond container van 6m3 ophalen. Wij verwerken en sorteren het afval zelf, zodat u zich hierover geen zorgen hoeft te maken. U kunt zich volledig richten op uw project. Voor het ophalen is, net als voor plaatsing, een ruimte van twee parkeerplaatsen nodig. Is de huurperiode nog niet afgelopen en wilt u verder kunnen gaan met afval opslaan? Dan krijgt u de bak terug nadat wij de grond container van 6m3 zijn komen ophalen. Dit doen wij net zo vaak als we van tevoren met u hebben afgesproken.

Grond container 6m3 vergunning

Meestal heeft u voor het plaatsen van een grond container van 6m3 geen vergunning nodig. Dat betekent dat u slechts in enkele gevallen rekening moet houden met speciale toestemming als u op een afvalcontainer huren bij Regiocontainer overgaat. Dit komt voornamelijk voor bij betaald parkeren zones. Wilt u zeker zijn dat u voor de plaatsing van een grond container van 6m3 geen vergunning nodig heeft? Neem dan gerust contact met ons op.

Hier een overzicht van alle andere soorten 6m3 containers in ons assortiment: 

6m3 zand en grond container huren

Afmetingen

€ 329,00
Lengte365 cm
Breedte180 cm
Hoogte100 cm

6m3 container huren voor € 329,00