Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Hout container 6m3

Als u binnenkort gaat beginnen aan een klus waarbij u veel houtafval heeft, kunt u bij Regiocontainer een hout container van 6m3 huren. De container kan morgen of zelfs vandaag al bij u op de stoep staan! Ook containers van andere afmetingen kunnen wij snel leveren. U kunt eenvoudig al uw afval kwijt in de houtafval container, zodat het u niet meer in de weg ligt. In onderstaand overzicht ziet u welke materialen u kwijt kunt in de hout container van 6m3.

Toegestaan in hout container 6m3

Niet toegestaan in hout container 6m3

 • Hardboard en zachtboard
 • Spaanplaat
 • Mdf
 • Houten meubels (vrij van overige afvalstromen
 • Beschilderd hout
 • Kozijnen en Deuren (vrij van glas)
 • Hout met scharnieren en of spijkers
 • Verbrand hout
 • Verrot hout
 • Geïmpregneerd hout / tuinhout / bielzen
 • Hout met aanhechtingen van niet- houtproducten
 • Groenafval / Boomstobben
 • Overige vervuiling
 

Let op! De lijst van wat er wel en niet in de container afgevoerd mag worden is onuitputtelijk. Bij twijfel over een afvalstroom adviseren we u contact met ons op te nemen.

 

Hout container 6m3 huren bij Regiocontainer

6m3 hout container huren

U kunt eenvoudig een hout container van 6m3 huren bij Regiocontainer. Via de website kunt u direct uw container bestellen. Wij leveren standaard pakketten voor een scherpe all-in prijs. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een oplossing op maat als u een hout container van 6m3 wilt huren bij Regiocontainer. In overleg met onze experts is er bijzonder veel mogelijk. Wij passen de huur van uw container volledig aan uw wensen aan!

Hout container 6m3 vergunning

Het is verstandig om vooraf te controleren of u voor uw hout container van 6m3 een vergunning nodig heeft. Dit is voornamelijk het geval als u in een betaald parkeren-gebied woont. Buiten die zones kan een container vaak gewoon geplaatst worden. De deskundige medewerkers van Regiocontainer hebben veel kennis en kunnen u in 99 van de 100 gevallen vertellen of u voor uw hout container van 6m3 een vergunning nodig heeft. Bel ons daarom gerust. Wij helpen u graag.

Hout container 6m3 afmeting

Voor de meeste klussen van gemiddelde grootte is een hout container van 6m3 afmeting ideaal. Met een lengte van 365 cm en een breedte van 180 cm is deze container ook relatief eenvoudig te plaatsen. De container is 100 cm hoog. U mag deze maximaal 15 tot 20 cm boven de rand beladen. Is een hout container van 6m3 afmeting niet voldoende en wilt u graag een ander formaat afvalcontainer huren? Geen probleem. Bij Regiocontainer vindt u altijd een passende container!

Hout container 6m3 plaatsen

Bij Regiocontainer maken we gebruik van een portaalvrachtwagen om uw hout container van 6m3 te plaatsen. Het is belangrijk dat dit werk zo goed en veilig mogelijk gedaan kan worden. Daarom heeft de chauffeur een ruimte van tenminste 2 parkeerplaatsen nodig. De container zelf neemt niet meer dan 1 parkeerplaats in beslag. Weet u niet zeker of u genoeg ruimte heeft om een hout container van 6m3 te plaatsen? Onze medewerkers kijken graag met u mee en zoeken indien nodig met u naar een oplossing.

Hout container 6m3 ophalen

Als u klaar bent met uw werkzaamheden, komen wij zo snel mogelijk uw hout container van 6m3 ophalen. Wij zorgen voor een goede sortering en verwerking van uw afval. Hier heeft u geen omkijken meer naar! Normaal gesproken komen wij de hout container van 6m3 ophalen aan het einde van de huurperiode. Zit uw container vol en is uw klus nog niet af? Dan kunnen wij de container ook tussentijds ledigen. Wij vervangen de volle container voor een lege zodat uw werkzaamheden niet onderbroken worden.

Hout container 6m3 huurperiode

U kunt standaard een hout container van 6m3 voor een huurperiode van 6 weken bij ons bestellen. Wij begrijpen dat deze periode niet voor iedereen passend is. Als u vooraf al weet dat u de container korter of langer nodig heeft, kunt u dit direct aangeven. Voor een hout container van 6m3 wordt de huurperiode dan direct aangepast. Komt u er tijdens uw werkzaamheden achter dat de periode van 6 weken niet aansluit bij uw klus? Dan kunt u ook nog tijdens de huurperiode de duur aanpassen!

6m3 hout container huren

Afmetingen

€ 189,95
Lengte365 cm
Breedte180 cm
Hoogte100 cm

6m3 container huren voor € 189,95