Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Puincontainer 6m3

Voor de afvoer van tegels, keramiek en harde steensoorten heeft u veel aan een puincontainer van 6m3. Hier kunt u eenvoudig uw afval in opslaan, zodat u alle ruimte heeft om te werken. Ook voor andere afvalstromen vindt u bij ons de perfecte opslagplek.

Let op: er zijn beperkingen als het gaat om wat u wel en niet in een puincontainer van 6m3 mag plaatsen. Zie daarvoor het overzicht hieronder:

Toegestaan in puincontainer 6m3

Niet toegestaan in puincontainer 6m3

  • Keramische producten (o.a. wasbakken & toilletpotten)
  • Harde steensoorten (o.a. klinkers, betonpuin, dakpannen)
  • Tegels (o.a. grindtegels, stoeptegels)
  • Wand- en vloertegels
  • Maximaal 5% zand
  • Gips- en gasbeton (zacht gesteente)
  • Asbesthoudende of asbestgelijkende materialen
  • Asfalt
  • Grove stukken puin vloeibaar beton
  • Overige vervuiling
 

Let op! De lijst van wat er wel en niet in de container afgevoerd mag worden is onuitputtelijk. Bij twijfel over een afvalstroom adviseren we u contact met ons op te nemen.

Na het huren van de juiste puincontainer kunnen uw sloop- en verbouwwerkzaamheden beginnen!

 

Puincontainer 6m3 huren

6m3 puin container huren

Dankzij onze directe levering kunt u bij Regiocontainer snel een puincontainer van 6m3 huren. Vandaag bestellen betekent dat u morgen de afvalbak al kunt verwachten. Als u de container nóg sneller nodig heeft, bent u bij ons aan het juiste adres. Als u vroeg genoeg belt, kunt u uw puincontainer huren en vandaag nog geleverd krijgen! Alle mogelijkheden vindt u overzichtelijk terug op onze website. Voor meer informatie over een puincontainer van 6m3 huren kunt u contact opnemen met onze deskundige klantenservice.

Puincontainer 6m3 plaatsen

Wij komen uw puincontainer van 6m3 plaatsen met behulp van een portaalvrachtwagen. Qua grootte is deze vergelijkbaar met een vuilnistruck. Om de bak zonder problemen te plaatsen, heeft de chauffeur een ruimte van ongeveer twee parkeerplaatsen nodig. Zelf neemt de container slechts één parkeerplaats in beslag. Denkt u te weinig ruimte te hebben voor het plaatsen van de afvalbak? Vaak is een container huren dan alsnog mogelijk. De ervaren medewerkers van Regiocontainer kijken graag met u mee om te zien of een puincontainer van 6m3 plaatsen toch te doen is.

Puincontainer 6m3 ophalen

Na voltooiing van uw klus of het volledig vullen van uw bak, komen wij de puincontainer van 6m3 weer ophalen. We transporteren het puin naar de stortplaats, zodat u sortering en verwerking van het afval aan ons kunt overlaten. Alle kosten hiervoor zitten bij de huurprijs inbegrepen. Voor het ophalen is, evenals voor het plaatsen, de ruimte van twee parkeerplaatsen nodig. Wilt u, nadat wij de puincontainer van 6m3 komen ophalen binnen de huurperiode, verder kunnen gaan met het opslaan van afval? Dan komen wij deze leeg en wel weer bij u terugbrengen.

Puincontainer 6m3 huurperiode

Standaard rekenen wij voor de puincontainer van 6m3 een huurperiode van zes weken. Het kan voorkomen dat u vooraf al weet dat u de afvalbak langer of korter nodig heeft. Geef dit dan gerust aan. Samen komen we tot een perfecte oplossing. Door alles vooraf met u vast te leggen, komt u tijdens uw klus niet voor verrassingen te staan. Wilt u voor een langere of kortere periode een afvalcontainer huren? Dan kan de puincontainer van 6m3 huurperiode worden aangepast. Ook als u tijdens uw klus wijzigingen in de duur van de huur wilt aanbrengen!

Puincontainer 6m3 afmeting

Heeft de puincontainer van 6m3 de juiste afmeting voor uw klus? Dan kunt u deze eenvoudig reserveren bij Regiocontainer. De afvalbak is 365 cm lang en 180 cm breed. Met een hoogte van 100 cm heeft u flink veel ruimte om afval op te slaan. Heeft u in plaats van een puincontainer van 6m3 een andere afmeting voor uw afvalbak nodig? Bekijk dan ons ruime aanbod en kies het gewenste formaat uit.

Puincontainer 6m3 vergunning

In de meeste gevallen heeft u voor de plaatsing van een puincontainer van 6m3 geen vergunning nodig. Dat is wel mogelijk wanneer u de bak in een betaald parkeren zone wilt hebben staan. Heeft u toch het vermoeden dat u speciale toestemming vereist is voor de plaatsing van een container op de door u gewenste plek? Dan kunnen onze deskundige klantenservice medewerkers u dit vaak direct vertellen. Neem daarom altijd contact met ons op als u twijfelt of u voor een puincontainer van 6m3 een vergunning nodig heeft.

Hier een overzicht van alle andere soorten 6m3 containers in ons assortiment: 

6m3 puin container huren

Afmetingen

€ 165,00
Lengte365 cm
Breedte180 cm
Hoogte100 cm

6m3 container huren voor € 165,00