Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Tuinafval container 6m3

Heeft u een klus op de planning staan waarvoor u een tuinafval container van 6m3 kunt gebruiken? Dan zit u goed bij Regiocontainer! U kunt bij ons een container huren voor diverse afvalstromen. Daarnaast bieden wij u ook een ruime keuze in formaten. Dankzij ons uitgebreide aanbod vindt u altijd de juiste container voor uw klus.

Let op! In verband met een correcte verwerking van uw afval kunt alleen bepaalde materialen kwijt in de tuinafval container van 6m3. Bekijk hiervoor onderstaand overzicht.

Toegestaan in tuinafval container 6m3

Niet toegestaan in tuinafval container 6m3

  • Snoei- en tuinafval
  • Takken en struiken (zonder kluit)
  • Onkruid
  • Bladeren
  • Maximaal 20% gras (zonder grond)
  • Compost
  • Boomstammen en boomstobben
  • C-hout / bielzen
  • Overig vervuiling
 

Let op! De lijst van wat er wel en niet in de container afgevoerd mag worden is onuitputtelijk. Bij twijfel over een afvalstroom adviseren we u contact met ons op te nemen.

 

Tuinafval container 6m3 plaatsen

6m3 groen en tuinafval container huren

Een chauffeur van Regiocontainer komt uw tuinafval container van 6m3 plaatsen met een zogeheten portaal vrachtwagen. Om de container goed en veilig neer te kunnen zetten, hebben wij een ruimte ter grootte van minimaal 2 parkeerplaatsen nodig. De container zelf neemt 1 parkeerplaats in beslag. Twijfelt u of er genoeg ruimte is om een tuinafval container van 6m3 bij u te plaatsen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers zoeken graag met u naar een oplossing.

Tuinafval container 6m3 afmeting

Heeft u een klus van gemiddeld formaat? Dan heeft een tuinafval container van 6m3 de ideale afmeting. De container heeft een lengte van 365 cm en is 180 cm breed. Met een hoogte van 100 cm heeft u voldoende ruimte om al uw tuinafval kwijt te kunnen. U mag de container maximaal 15 tot 20 cm boven de rand beladen. Als u niet zeker weet of een tuinafval container van 6m3 de goede afmeting heeft, kunt u gerust overleggen met één van onze medewerkers. Wij helpen u graag!

Tuinafval container 6m3 vergunning

In de meeste gevallen heeft u voor het plaatsen van een tuinafval container van 6m3 geen vergunning nodig. Er zijn echter een aantal uitzonderingen. Vaak gaat het dan om betaald parkeren-zones. Weet u niet zeker of er bij u in de buurt regels zijn voor het plaatsen van een container? Onze medewerkers kunnen u negen van de tien keer exact vertellen of u voor een tuinafval container van 6m3 een vergunning nodig heeft!

Tuinafval container 6m3 huurperiode

Bij Regiocontainer geldt voor een tuinafval container van 6m3 een huurperiode van 6 weken. Ook voor onze andere containers zit deze huurtijd standaard bij de prijs inbegrepen. Weet u vooraf al dat u de container korter of langer nodig heeft? Geen probleem. Bij Regiocontainer leveren we niet alleen all-in pakketten, maar ook maatwerk. Voor uw tuinafval container van 6m3 kan de huurperiode eenvoudig aangepast worden aan uw wensen. Dat maakt een container huren bij Regiocontainer zo aantrekkelijk!

Tuinafval container 6m3 ophalen

Heeft u uw klus geklaard? Dan komen wij uw tuinafval container van 6m3 weer ophalen. Wij doen dit altijd zo snel mogelijk, zodat u niet onnodig lang een container voor de deur heeft staan. Standaard wordt uw container aan het einde van de huurperiode opgehaald en geleegd. De kosten voor het sorteren en verwerken van uw afval zitten bij de prijs inbegrepen. Wij kunnen ook tussentijds uw tuinafval container van 6m3 ophalen en legen. Deze komen wij direct weer terugbrengen zodat verder kunt met uw werkzaamheden.

Tuinafval container 6m3 huren bij Regiocontainer

Heeft u uw keuze gemaakt en wilt u graag een tuinafval container van 6m3 huren bij Regiocontainer? Dat kan! U kunt online eenvoudig de gewenste container bestellen. Met ons all-in pakket weet u precies waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Als ons all-in pakket niet passend is, gaan wij voor u op zoek naar een maatwerkoplossing. Vraag hiervoor vrijblijvend een offerte aan als u een tuinafval container van 6m3 wilt huren bij Regiocontainer.

Hier een overzicht van alle andere soorten 6m3 containers in ons assortiment: 

6m3 groen en tuinafvalcontainer huren

Afmetingen

€ 195,00
Lengte365 cm
Breedte180 cm
Hoogte100 cm

6m3 container huren voor € 195,00