Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Bedrijfsafval levert grootste bijdrage aan afval in Nederland

Jun
062017
Dakafval netjes opgeruimd door een gehuurde container

Categorie: Bouwafval

Afval wordt overal geproduceerd. Denk maar eens aan al het afval dat op uw kantoor wordt weggegooid. In ons dagelijks leven thuis lijkt gescheiden afval verzamelen steeds meer een normaliteit te worden. Op kantoor kan dat echter nog wel wat beter. In de praktijk lijken nog maar weinig bedrijven gescheiden afval in te zamelen; al het afval belandt in één container. En dat is jammer, want voor het gescheiden verzamelen van afval hoeft u helemaal niet zo veel moeite te doen. Huur daarom altijd genoeg afvalcontainers voor een specifiek soort afval, bijvoorbeeld voor papier en karton. 

 

De voordelen van papier en karton gescheiden verzamelen

Waarom zou u nu specifiek papier en karton gescheiden gaan inzamelen. U merkt het misschien niet als u al uw papier en karton in de gewone afvalcontainer gooit, maar binnen ieder bedrijf worden kilo’s papier weggegooid. Denk maar eens aan al die kranten, tijdschriften, oude documenten, kartonnen verpakkingen, enveloppen en ga zo nog maar even door. Vandaag de dag wordt 75% van al het papier en karton dat wij in Nederland gebruiken gerecycled. Zou het niet fantastisch zijn als u met uw bedrijf daar een bijdrage aan kunt leveren? Niet alleen is het apart inzamelen van papier en karton beter voor het milieu, ook neemt de enorme hoeveelheid bedrijfsafval af. Zo heeft u bij Regiocontainer ook aanbod zoals bouwcontainers of kluscontainers!

 

Rolcontainer specifiek voor papier en karton huren en laten ledigen

Bij een containerverhuur bedrijf als Regiocontainer.nl kunt u verschillende soorten rolcontainers huren, waarin u uw oud papier en karton kunt deponeren. Zo kunt u kiezen voor een standaard huisvuilcontainer van 240 liter, maar ook voor een afvalcontainer van 1300 of zelfs 2500 liter. Maar waar laat u al dat afval dat u in deze container verzamelt? U kunt ervoor kiezen om uw container regelmatig door uw verhuurbedrijf te laten ledigen. U bepaalt zelf in welke frequentie dat gebeurd. Deze service is natuurlijk mooi meegenomen.