8,7

5879 reviews

Hulp nodig?

Bel Manuel en bestel:

088-1001000

Container huren Eindhoven

Goedkoop & snel een afvalcontainer huren?
Vandaag leveren? Wij regelen het voor U!
Bekijk ons container aanbod

Grote afvalcontainer

Goedkoop & snel een afvalcontainer huren?
Vandaag leveren? Wij regelen het voor je!
Bekijk ons container aanbod

Levering in heel Nederland

Vandaag besteld, morgen geleverd

Levering ook op zaterdag mogelijk

Bestellen met AfterPay

Huurvrije periode van 6 weken

All-in prijzen

Grote afvalcontainer

Als je werkzaamheden uitvoert waarbij je veel afval hebt, is een grote afvalcontainer bijzonder geschikt. Deze container kan gebruikt worden voor verschillende soorten afval zoals puin, bouwafval en huisraad. Bij Regiocontainer.nl kun je terecht voor een grote container vanaf een formaat van 15m³. Heb je meer afval? Dan kun je ervoor kiezen om een grotere variant te huren. Het is ook mogelijk om je grote afvalcontainer tussendoor te laten ledigen. Neem gerust telefonisch of via de website contact met ons op als je meer informatie wilt over de mogelijkheden. Onze afvalexperts geven je graag een persoonlijk advies.

Grote afvalcontainer maten

Regiocontainer heeft voor iedere klus de juiste container. Wij hebben diverse soorten containers in verschillende afmetingen. Ook onze grote afvalcontainer is leverbaar in meerdere maten. Op deze manier kunnen we iedereen de juiste container voor de werkzaamheden leveren. Onderstaand vind je de beschikbare formaten van onze grote containers: Afvalcontainer 15m3Afvalcontainer 20m3Afvalcontainer 30m3Afvalcontainer 40m3

Het soort afval dat je kwijt kunt in de containers verschilt per formaat. In ons besteloverzicht op deze pagina zie je snel of je container geschikt is voor je afval. Als de gewenste optie er niet tussen staat kun je gerust contact met ons opnemen voor een oplossing op maat.

Heb je de grote afvalcontainer en de maten bekeken en denk je dat deze containers te groot zijn voor je? Dan kun je bij ons ook een kleiner formaat afvalcontainer huren. Deze modellen van 3 m³ tot en met 10 m³ zijn geschikt voor veel verschillende soorten afval. Je bestelt de containers eenvoudig online. Indienje kiest voor maatwerk sturen wij je zo snel mogelijk vrijblijvend een offerte toe.

Grote afvalcontainer goedkoop

Bij Regiocontainer.nl leveren wij diensten tegen scherpe prijzen. Je kunt bij ons daardoor je grote afvalcontainer goedkoop huren. De precieze kosten zijn onder andere afhankelijk van het formaat van de container, het soort afval en de duur van de huurperiode. Wij maken gebruik van all-in prijzen. Dit betekent: Inclusief plaatsen en ophalen, Inclusief btw en Inclusief 6 weken huur. 

Wil je je afvalcontainer huren voor een kortere of langere periode? Dat is geen enkel probleem. Regiocontainer.nl levert oplossingen op maat voor particulieren en bedrijven. Je kunt je wensen doorgeven aan onze afvalexperts. Zij kijken vervolgens samen met jou naar de gewenste oplossing. Onze experts kunnen je ook vertellen of je een vergunning nodig hebt. Zeker als je in een betaald parkeergebied woont kan dit het geval zijn.

Bij Regiocontainer.nl kun je zes dagen per week je grote afvalcontainer goedkoop laten leveren. Van maandag tot en met zaterdag zijn wij je graag van dienst. Het maakt niet uit waar je woont: je kunt in heel Nederland een container huren bij ons. Zelfs als je je container morgen al nodig hebt kunnen wij je helpen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden of bestel je grote afvalcontainer direct online!

Grote afvalcontainer huren

Bij Regiocontainer.nl kun je snel en gemakkelijk een grote afvalcontainer huren. Als je het formaat van de container hebt bepaald en het soort afval, kun je je container direct online bestellen. Wij kunnen vele soorten afval voor je verwerken. Onze grote containers zijn geschikt voor de volgende materialen: Puin, Tuinafval, Sloophout, Zand en grond, Huisraad (afval), Bouw- en sloopafval of Dakleer-bitumen. 

Het soort afval is een van de factoren die de prijs beïnvloedt als je een kleine afvalcontainer of grote afvalcontainer wil huren. Als je dit wenst, kunnen onze afvalexperts je hier meer over vertellen. Welk afval je ook hebt, Regiocontainer.nl haalt het op en verwerkt het voor je. Als het nodig is ledigen wij de container meerdere keren. Zo heb je geen last van het afval en kun je prettig werken!

 

 

Telefonisch advies?
Bel Michelle:
 

Top alles goed geregeld optijd goed communicatie
Fabio 24-05-2019

Snelle en goede service en snel een container voor de deur. De planning kan iets beter maar ach het kwam allemaal goed
Reijer Dekker 24-05-2019

et contact wat ik heb gehad Met Wesley was perfect. gaf veel informatie. Dit was de eerste keer een container heb gehuurd. Als ik weer een container nodig heb weet ik waar ik moet zijn Ook een mijn complimenten aan de chauffeur die belde mij dat hij onderweg was Ik ben speciaal naar Wormerveer gereden voor de chauffeur Geweldig
Pier Braaksma 23-05-2019

Prima snelle service alle tijd bij vragen per telefoon. top.
Anoniem 23-05-2019

Ik vond het erg fijn van het bedrijf want ze waren snel keurig optijd . Je kon direct chatten Alleen maar pluspunten .
Geen bedrijf 23-05-2019

Bekijk al onze reviews

 

Bereikbare klantenservice
088-1001000

Regionale levering door heel
Nederland

All-in prijzen - incl. BTW
  Ruim assortiment

Plaatsing binnen 24 uur