Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Grote afvalcontainer

Als u werkzaamheden uitvoert waarbij u veel afval hebt, is een grote afvalcontainer bijzonder geschikt. Deze container kan gebruikt worden voor verschillende soorten afval zoals puin, bouwafval en huisraad. Bij Regiocontainer.nl kunt u terecht voor een grote container vanaf een formaat van 15m³. Heeft u meer afval? Dan kunt u ervoor kiezen om een grotere variant te huren. Het is ook mogelijk om uw grote afvalcontainer tussendoor te laten ledigen. Neem gerust telefonisch of via de website contact met ons op als u meer informatie wilt over de mogelijkheden. Onze afvalexperts geven u graag een persoonlijk advies.

15 m3 Afvalcontainer

Vanaf € 359,95
Puin € 359,95 Bestel
Tuinafval € 419,95 Bestel
Sloophout € 599,95 Bestel
Zand en Grond € 899,95 Bestel
Huisraad (afval) € 899,95 Bestel
Bouw Sloopafval € 899,95 Bestel

20 m3 Afvalcontainer

Vanaf € 599,95
Tuinafval € 599,95 Bestel
Sloophout € 699,95 Bestel
Huisraad (afval) € 999,95 Bestel
Bouw Sloopafval € 999,95 Bestel

30 m3 Afvalcontainer

Vanaf € 649,95
Tuinafval € 649,95 Bestel
Sloophout € 799,95 Bestel
Huisraad (afval) € 1.399,95 Bestel
Bouw Sloopafval € 1.399,95 Bestel

40 m3 Afvalcontainer

Vanaf € 795,95
Tuinafval € 795,95 Bestel
Sloophout € 899,95 Bestel
Huisraad (afval) € 1.599,95 Bestel
Bouw Sloopafval € 1.599,95 Bestel

Grote afvalcontainer huren

Bij Regiocontainer.nl kunt u snel en gemakkelijk een grote afvalcontainer huren. Als u het formaat van de container hebt bepaald en het soort afval, kunt u uw container direct online bestellen. Wij kunnen vele soorten afval voor u verwerken. Onze grote containers zijn geschikt voor de volgende materialen:

  • Puin
  • Tuinafval
  • Sloophout
  • Zand en grond
  • Huisraad (afval)
  • Bouw- en sloopafval
  • Dakleer-bitumen

Het soort afval is een van de factoren die de prijs beïnvloedt als u een kleine afvalcontainer of grote afvalcontainer wilt huren. Als u dit wenst, kunnen onze afvalexperts u hier meer over vertellen. Welk afval u ook heeft, Regiocontainer.nl haalt het op en verwerkt het voor u. Als het nodig is ledigen wij de container meerdere keren. Zo heeft u geen last van het afval en kunt u prettig werken!

Grote afvalcontainer maten

Regiocontainer heeft voor iedere klus de juiste container. Wij hebben diverse soorten containers in verschillende afmetingen. Ook onze grote afvalcontainer is leverbaar in meerdere maten. Op deze manier kunnen we iedereen de juiste container voor de werkzaamheden leveren. Onderstaand vindt u de beschikbare formaten van onze grote containers:

Het soort afval dat u kwijt kunt in de containers verschilt per formaat. In ons besteloverzicht op deze pagina ziet u snel of uw container geschikt is voor uw afval. Als de gewenste optie er niet tussen staat kunt u gerust contact met ons opnemen voor een oplossing op maat.

Heeft u de grote afvalcontainer en de maten bekeken en denkt u dat deze containers te groot zijn voor u? Dan kunt u bij ons ook een kleiner formaat afvalcontainer huren. Deze modellen van 3 m³ tot en met 10 m³ zijn geschikt voor veel verschillende soorten afval. U bestelt de containers eenvoudig online. Indien u kiest voor maatwerk sturen wij u zo snel mogelijk vrijblijvend een offerte toe.

Grote afvalcontainer goedkoop

Bij Regiocontainer.nl leveren wij diensten tegen scherpe prijzen. U kunt bij ons daardoor uw grote afvalcontainer goedkoop huren. De precieze kosten zijn onder andere afhankelijk van het formaat van de container, het soort afval en de duur van de huurperiode. Wij maken gebruik van all-in prijzen. Dit betekent:

  • Inclusief plaatsen en ophalen
  • Inclusief btw
  • Inclusief 6 weken huur

Wilt u uw afvalcontainer huren voor een kortere of langere periode? Dat is geen enkel probleem. Regiocontainer.nl levert oplossingen op maat voor particulieren en bedrijven. U kunt uw wensen doorgeven aan onze afvalexperts. Zij kijken vervolgens samen met u naar de gewenste oplossing. Onze experts kunnen u ook vertellen of u een vergunning nodig heeft. Zeker als u in een betaald parkeergebied woont kan dit het geval zijn.

Bij Regiocontainer.nl kunt u zes dagen per week uw grote afvalcontainer goedkoop laten leveren. Van maandag tot en met zaterdag zijn wij u graag van dienst. Het maakt niet uit waar u woont: U kunt in heel Nederland een container huren bij ons. Zelfs als u uw container morgen al nodig heeft, kunnen wij u helpen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden of bestel uw grote afvalcontainer direct online!