8,8

6322 reviews

Hulp nodig?

Bel Manuel en bestel:

088-1001000

Ophoogzand bestellen

 

Levering in heel Nederland

Vandaag besteld, morgen geleverd

Levering ook op zaterdag mogelijk

Bestellen met AfterPay

Huurvrije periode van 6 weken

All-in prijzen

 

 

 Ophoogzand bestellen

Ben je bezig met een bestratingsklus of wil je kuilen opvullen? Dan kun je eenvoudig en snel je ophoogzand bestellen bij Regiocontainer! Je zand wordt bezorgd met een container en kan direct op locatie worden gestort. Vandaag een bestelling plaatsen, betekent dat je het zand morgen al geleverd kan krijgen! 

ophoogzand

Ophoogzand bestellen

Leverbaar vanaf 109,00

    • Schoon/zuiver ophoogzand
    • Aanbevolen laagdikte +- 15cm
    • Los gestort of levering in container
    • Overzichtelijke all-in tarieven
    • Levering voor heel Nederland
1m3 Ophoogzand los gestort 109,00Bestel direct
2m3 Ophoogzand los gestort 129,00Bestel direct
3m3 Ophoogzand los gestort 149,00Bestel direct
4m3 Ophoogzand los gestort 169,00Bestel direct
5m3 Ophoogzand los gestort 199,00Bestel direct
6m3 Ophoogzand los gestort 229,00Bestel direct
7m3 Ophoogzand los gestort 259,00Bestel direct
8m3 Ophoogzand los gestort 299,00Bestel direct
9m3 Ophoogzand los gestort 329,00Bestel direct
10m3 Ophoogzand los gestort 359,00Bestel direct

Als je precies weet hoeveel zand je nodig hebt, kun je bij ons je ophoogzand bestellen per m3. Je hebt zelfs de mogelijkheid om een bepaalde hoeveelheid grond te bestellen in combinatie met ophoogzand! Je kan al ophoogzand geleverd krijgen in hoeveelheden vanaf 1 m³. Ook voor grotere oppervlakken ben je bij ons aan het juiste adres. Zo kun je bij Regiocontainer zelfs ophoogzand bestellen per 14 m³! Voor overgebleven zand kun je eenvoudig een grondcontainer huren. Profiteer van onze snelle service!

Wie niet bakken vol geld kwijt wil zijn aan een klus, zit goed bij Regiocontainer! Bij ons kun je zeer goedkoop ophoogzand bestellen. Je kunt het zand gebruiken om je tuin mee op te hogen of om een vijver te dichten. Ook verzakte bestrating kan er eenvoudig mee worden aangevuld. Wil je bovendien van zand, graszoden en tuinaarde af tijdens je klus? Schakel dan Regiocontainer in! Wij kunnen je grond afvoeren voor een aantrekkelijke prijs. Goedkoop ophoogzand bestellen en een container huren doe je daarom bij ons!

Heb je heel snel een laag zand nodig? Dan is ophoogzand bestellen voor vandaag mogelijk bij Regiocontainer! Wij leveren bestellingen door heel Nederland. Zand brengen en ophalen bij jouw locatie is daarom geen enkel probleem voor ons. Ook op zaterdag kunnen we je ophoogzand en/of container afleveren. Bij Regiocontainer ophoogzand bestellen voor vandaag betekent dat je snel verder kan met je klus! Bekijk ons aanbod en neem contact op met onze klantenservice.

Wil je snel, eenvoudig en voordelig ophoogzand bestellen? Bij Regiocontainer denken we graag met je mee! Zo kun je bij ons tegelijk je zand bestellen en een afvalcontainer huren. Je profiteert in dit geval van onze combinatiekorting! Omdat wij all-in prijzen hanteren betaal je bij ons hoe dan ook nooit extra voor transport. Dankzij onze overzichtelijke prijzen en supersnelle levering is ophoogzand bestellen bij Regiocontainer altijd een verstandige keuze. Plaats direct je bestelling en voor je het weet staan we al voor je deur!

 

Telefonisch advies?
Bel Michelle:
 

Alles positief
Vakwerkkeukenmontage 22-02-2020

Goed...prima service
Van beek 14-02-2020

Top
Anoniem 13-02-2020

Op tijd geleverd en op afgesproken plek. Ook weer meteen verwijderd na ophaalverzoek
Sandra 13-02-2020

Alles ging perfect totdat wij maar herinneringen bleven krijgen van AfterPay. Wat bleek de bank had jullie direct betaald en niet hun. AfterPay gebeld maar zij gaven aan dat jullie de betaling moeten annuleren bij hun. Jullie klanten service gebeld en wordt gewoon weer naar AfterPay gestuurd. Echt waardeloos. Ik ben jullie klant en geen klant bij jullie samenwerkende partij. Jullie sturen AfterPay aan en niet jullie klant. Gelukkig is de klantenservice van AfterPay beter en zijn hun WEL bereid om intern contact te zoeken met jullie. Dat was de medewerker van regiocontainer na herhaaldelijk contact namelijk absoluut niet. Ik kon een mailtje krijgen waar in stond dat we betaald hadden en de rest was aan ons. Echt absurd. Medewerker van het ophalen van container was echt een topman. Dacht nog even snel mee over spullen die wij dachten niet meer erin te kunnen doen. Heel fijn
Van Seijen 09-02-2020

Bekijk al onze reviews

 

Bereikbare klantenservice
088-1001000

Regionale levering door heel
Nederland

All-in prijzen - incl. BTW