Opslagcontainer huren - goedkoop bij Regiocontainer.nl

Opslagcontainer huren

Heeft je inboedel tijdelijk een droog onderkomen nodig? Dan kun je gemakkelijk een opslagcontainer huren bij Regiocontainer.nl. Wij leveren containers voor uiteenlopende doeleinden in heel Nederland. Doordat wij in elke regio aanwezig zijn kunnen we voor elke klant een maatwerk oplossing bieden. Als je een opslagcontainer wilt huren bij ons, bepaal je zelf het formaat van de container en de duur van de huurperiode. Zo betaal je nooit langer voor je container dan nodig is!

Opslagcontainers van regiocontainer.nl

Opslagcontainer huren particulier

Iedereen kan bij Regiocontainer.nl terecht. Ook als je een opslagcontainer wilt huren als particulier zit je daarom goed bij ons. Deze container is uitermate geschikt als je tijdens een verbouwing of kleinere werkzaamheden spullen veilig op wilt bergen. Voor het afval van de werkzaamheden kun je een handige afvalcontainer huren. Wij hebben verschillende formaten containers zoals de opslag container van 10ft. Ook als je een opslagcontainer wilt huren als particulier of bedrijf, heb je de keuze uit meerdere afmetingen:

Binnenmaten 10 ft container:

Lengte: 295 cm
Breedte: 231 cm
Hoogte: 235 cm

 

Binnenmaten 20 ft container:

Lengte: 590 cm
Breedte: 231 cm
Hoogte: 235 cm

Opslagcontainer bedrijven

Regiocontainer.nl biedt maatwerkoplossingen voor organisaties. Wij bieden onder andere een opslagcontainer voor bedrijven aan. Dit kan bijzonder handig zijn als je je kantoor gaat verbouwen of goederen wilt opslaan voor ze verplaatst kunnen worden. Wij hebben niet alleen een opslagcontainer, maar kunnen voor bedrijven de complete afvalverwerking regelen. Zo kun je bij ons een rolcontainerof bouwcontainerhuren en deze op vaste dagen laten legen. Op deze manier heb je geen omkijken meer naar je afval en kun je je met een gerust hart focussen op het werk. Als je op zoek bent naar een betrouwbare afvalverwerkingsspecialist zit je goed bij Regiocontainer.nl!

Opslagcontainer huren prijs

Bij Regiocontainer.nl kun je snel een opslagcontainer huren tegen een vaststaande prijs. Wij leveren je daarvoor een compleet pakket met diensten en producten. Zo nemen we je veel werk uit handen en hoef je straks alleen nog maar je goederen naar de opslagcontainer te verplaatsen. Het pakket voor een all-in prijs is inclusief:

  • De opslagcontainer van je keuze
  • Levering op de gewenste dag en plaats
  • Ophalen op de afgesproken dag
  • Vanaf 1 week huur

    Staat de gewenste periode niet bij de all-in prijzen? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Als wij je wensen hebben voor het huren van een opslagcontainer, laten wij de prijs zo snel mogelijk weten. Het is ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen. Je kunt dan direct met onze afvalexperts overleggen en je wensen voor afvalcontainers.

Opslagcontainer huren bij Regiocontainer

Heb je een tijdelijke ruimte nodig om goederen en materialen in op te bergen? Dan kun je een opslagcontainer huren bij Regiocontainer. Je bestelt je container gemakkelijk online. Door onze duidelijke all-in prijzen weet je precies waar je aan toe bent. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Wij kunnen je container van maandag tot en met zaterdag afleveren op de door jouw opgegeven locatie. Containers die vandaag voor twee uur besteld en betaald zijn kunnen zelfs morgen al geleverd worden. Dát is de service van Regiocontainer.nl. Bekijk direct onze website om een opslagcontainer te huren bij Regiocontainer of neem vrijblijvend contact met ons op!