Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

20 ft opslagcontainer

Wanneer u snel uw inventaris wilt opslaan is een 20 ft opslagcontainer van Regiocontainer een uitstekende keuze. Deze grote containers zijn waterdicht en daardoor geschikt voor de opslag van bijvoorbeeld meubels en kleding. De container wordt de volgende werkdag geleverd als u voor 15:00 telefonisch bestelt. Voorkom schade aan uw spullen door bij ons een 20 ft opslagcontainer te huren. De huurprijs per week is € 45,00. Naast opslagcontainers kunt u bij ons ook afvalcontainers huren. Bekijk onze spelregels en tarieven eenvoudig online.

 

20 ft opslagcontainer afmeting

Bij Regiocontainer kunt u verschillende maten containers huren. De 20 ft opslagcontainer heeft een afmeting van 590 cm in de lengte, 231 cm in de breedte en is 235 cm hoog. Voor een extra veilige opslag kunt u ook bij ons een slot bestellen voor een meerprijs. Als u van de 20ft opslagcontainer de afmeting te groot vind, hebben we ook nog een kleiner formaat opslagcontainer te huur. Bij Regiocontainer vindt u altijd de juiste container die u zoekt!

20 ft opslagcontainer plaatsen

De ruimte van één parkeerplaats is nodig om een 20ft opslagcontainer te plaatsen. Bij het plaatsen van een opslagcontainer is het handig als u aanwezig bent. Wij leveren al onze opslagcontainers schoon af op uw gewenste locatie. Wij bieden u nog een extra service. We kunnen u namelijk een half uur voordat we de 20 ft opslagcontainer komen plaatsen bellen. Zo weet u zeker dat u op tijd aanwezig bent op de plaats locatie. Onze medewerkers staan voor u klaar met deskundig advies!

20 ft opslagcontainer vergunning

Voor het plaatsen van een 20 ft opslagcontainer is een vergunning vaak niet nodig. Op openbare wegen en betaalde parkeerzones heeft u meestal wél een vergunning nodig. Bij twijfel kunt u contact opnemen met onze klantenservice, onze medewerkers kunnen u vertellen of u een vergunning nodig heeft of niet. Gaat u wel voor de 20 ft opslagcontainer een vergunning aanvragen? Dan kunt u dit regelen bij uw gemeente. Weet u welke opslagcontainer u wilt huren? Bestel deze dan eenvoudig online of telefonisch bij Regiocontainer.

20 ft opslagcontainer huren

Voor het veilig opslaan van uw spullen kunt u een 20 ft opslagcontainer huren. Regiocontainer heeft diverse soorten containers voor de verwerking van afval of om u spullen op te slaan. Als u een 20 ft opslagcontainer wilt huren om uw inventaris op te slaan, kunt u eenvoudig telefonisch contact opnemen. Wij leveren zowel doordeweeks en op zaterdag in alle uithoeken van Nederland. Wilt u een 20 ft opslagcontainer huren? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Tip: Wij hebben verschillende soorten containers in ons assortiment zoals afzetcontainers, kluscontainers, bouwcontainers en rolcontainers. Voor een compleet overzicht kunt u onze containerverhuur pagina bekijken. 

20 ft opslagcontainer

Afmetingen

Vanaf € 449,00
Lengte6 m
Breedte2.5 m
Hoogte2.6 m

20 ft opslagcontainer huren: kies uw periode

20 ft 1 week huren€ 449,00Bestel direct
20 ft 2 weken huren€ 494,00Bestel direct
20 ft 3 weken huren€ 539,00Bestel direct
20 ft 4 weken huren€ 584,00Bestel direct
20 ft 5 weken huren€ 619,00Bestel direct