8,8

6782 reviews

Hulp nodig?

Bel Manuel en bestel:

088-1001000

Container huren Eindhoven

Goedkoop & snel een afvalcontainer huren?
Vandaag leveren? Wij regelen het voor U!
Bekijk ons container aanbod

20ft opslagcontainer

Huur direct online je 20ft opslagcontainer.
 

Opslagcontainer Levering door heel Nederland

Vandaag besteld, morgen geleverd

Levering ook op zaterdag mogelijk

Bestellen met AfterPay

Flexibele huur 

All-in prijzen

20 ft opslagcontainer

Wanneer je snel je inventaris wil opslaan, is een 20 ft opslagcontainer van Regiocontainer een uitstekende keuze. Deze grote containers zijn waterdicht en daardoor geschikt voor de opslag van bijvoorbeeld meubels en kleding. De container wordt de volgende werkdag geleverd als je voor 15:00 telefonisch bestelt. Voorkom schade aan je spullen door bij ons een 20 ft opslagcontainer te huren. De huurprijs per week is € 45,00. Naast opslagcontainers kun je bij ons ook afvalcontainers huren. Bekijk onze spelregels en tarieven eenvoudig online.

20 ft

20 ft opslagcontainer

Leverbaar vanaf 349,00

  • Lengte 6 m x Breedte 2,5 m x Hoogte 2,6 m
  • Ideaal voor opslag meubels en bouwmaterialen
  • Levering door heel Nederland
  • Flexibele huur per week
  • Schone, nette wind en waterdichte container

20 ft opslagcontainer huren: kies uw periode

20 ft 1 week huren349,00Bestel direct
20 ft 2 weken huren394,00Bestel direct
20 ft 3 weken huren439,00Bestel direct
20 ft 4 weken huren484,00Bestel direct
20 ft 5 weken huren529,00Bestel direct

 

 

Bij Regiocontainer kun je verschillende maten containers huren. De 20 ft opslagcontainer heeft een afmeting van 590 cm in de lengte, 231 cm in de breedte en is 235 cm hoog. Voor een extra veilige opslag kun je bij ons ook een slot bestellen voor een meerprijs. Als je van de 20ft opslagcontainer de afmeting te groot vind, hebben we ook nog een kleiner formaat opslagcontainer te huur. Bij Regiocontainer vind je altijd de juiste container die je zoekt!

De ruimte van één parkeerplaats is nodig om een 20ft opslagcontainer te plaatsen. Bij het plaatsen van een opslagcontainer is het handig als je aanwezig bent. Wij leveren al onze opslagcontainers schoon af op je gewenste locatie. Wij bieden je nog een extra service. We kunnen je namelijk een half uur voordat we de 20 ft opslagcontainer komen plaatsen bellen. Zo weet je zeker dat je op tijd aanwezig bent op de plaats van locatie. Onze medewerkers staan voor je klaar met deskundig advies!

Voor het plaatsen van een 20 ft opslagcontainer is een vergunning vaak niet nodig. Op openbare wegen en betaalde parkeerzones heb je meestal wél een vergunning nodig. Bij twijfel kun je contact opnemen met onze klantenservice, onze medewerkers kunnen je vertellen of je een vergunning nodig hebt of niet. Ga je wel voor de 20 ft opslagcontainer een vergunning aanvragen? Dan kun je dit regelen bij je gemeente. Weet je welke opslagcontainer je wilt huren? Bestel deze dan eenvoudig online of telefonisch bij Regiocontainer.

Voor het veilig opslaan van je spullen kun je een 20 ft opslagcontainer huren. Regiocontainer heeft diverse soorten containers voor de verwerking van afval of om je spullen op te slaan. Als je een 20 ft opslagcontainer wil huren om je inventaris op te slaan, kun je eenvoudig telefonisch contact opnemen. Wij leveren zowel doordeweeks en op zaterdag in alle uithoeken van Nederland. Wil je een 20 ft opslagcontainer huren? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Tip: Wij hebben verschillende soorten containers in ons assortiment zoals afzetcontainerskluscontainersbouwcontainersen rolcontainers. Voor een compleet overzicht kun je onze containerverhuur pagina bekijken. 

 

Telefonisch advies?
Bel Michelle:
 

Heel fijn super snelle en duidelijke communicatie. Denken echt mee
Anoniem 10-05-2021

Prima
Anoniem 08-05-2021

Super
O Janjua 06-05-2021

Goed
R Hester 05-05-2021

Snelle levering vriendelijke dame aan de telefoon. Ophalen duurde door drukte iets lager maar dat werd duidelijk gecommuniceerd. Vriendelijke chauffeur die een paar dagen later de container na een afspraak weer keurig ophaalde. Geen probleem met de parkeerplaats auto s.
H. Wildschut 04-05-2021

Bekijk al onze reviews

 

Bereikbare klantenservice
088-1001000

Regionale levering door heel
Nederland

All-in prijzen - incl. BTW

 
{robin_cartcontents}