Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Prijs container bouwafval

Bent u benieuwd naar de prijs voor een container voor bouwafval? Deze bekijkt u bij Regiocontainer eenvoudig online! Om het huren van een afvalbak zo eenvoudig mogelijk te maken, hanteren we scherpe all-in prijzen. Als deze complete pakketten niet passend zijn voor u, wijken wij hier graag van af. In overleg is er heel veel mogelijk! Dit geldt niet alleen als u op zoek bent naar een bouwafval container, maar ook als u een andere variant wilt huren. Bij Regiocontainer kunt u een container huren die perfect aansluit bij uw werkzaamheden! Bekijk direct online ons aanbod en de prijs voor een container voor bouwafval of één van de andere afvalstromen.

Prijs container bouwafval huren

U bekijkt eenvoudig online de prijs als u een container voor bouwafval wilt huren bij Regiocontainer. Als u de ideale bak heeft gevonden, kunt u deze ook direct reserveren. Wij komen de container dan zo snel mogelijk, of op de gewenste datum, bij u afleveren. Dit kan zes dagen per week. Naast het brengen is ook het ophalen bij de prijs inbegrepen, evenals de btw, 6 weken huur en het verwerken van uw afval. Met onze handige all-in pakketten heeft u geen omkijken meer naar uw afval en dankzij de scherpe prijs is een container voor bouwafval huren nu voor iedereen mogelijk. Voor afval storten bent u bij Regiocontainer aan het juiste adres!

Prijs container gemengd bouwafval

U heeft wellicht al gezien dat de tarieven voor de verschillende containers wisselen bij ons. Dit heeft te maken met de kosten voor het verwerken van de afvalstroom. De prijs voor een container met gemengd bouwafval stijgt door de grote verscheidenheid aan materialen die u in deze bak kwijt kunt. Daar staat tegenover dat u vrijwel al het afval van uw klus in de bak kunt deponeren en hierdoor niet met restafval zit. U bespaart zo weer op de kosten van de grijze container of de stortplaats. Wilt u graag een bouwafval container huren of wilt u meer weten over de prijs voor een container voor gemengd bouwafval? Neem dan gerust contact op met onze specialisten. Zij geven u graag meer informatie.

Prijs container bouwafval bij Regiocontainer

Op onze website vindt u een duidelijk overzicht van de diverse formaten en de prijs voor een container voor bouwafval bij Regiocontainer. Hierdoor kunt u bij ons op uw gemak een keuze maken en de juiste afvalcontainer huren voor uw klus. U leest op de website ook welke soorten afval u wel en niet kwijt kunt in de bak. De verschillende afvalstromen vergelijkt u eenvoudig met elkaar, evenals de prijs van een container voor bouwafval bij Regiocontainer en de kosten voor onze andere containers. Met onze duidelijke informatie maakt u altijd de juiste keuze. Bij ons kunt u eenvoudig uw bouwafval storten en bouwafval afvoeren

 

Bouw Sloopafval container huren: kies uw formaat

AfvalstroomNu voor 
3 m3 Bouw Sloopafval container€ 245,00Bestel direct
4 m3 Bouw Sloopafval container€ 294,95Bestel direct
6 m3 Bouw Sloopafval container€ 365,00Bestel direct
10 m3 Bouw Sloopafval container€ 484,00Bestel direct
10 m3 G Bouw Sloopafval container€ 484,00Bestel direct
15 m3 Bouw Sloopafval container€ 899,95Bestel direct
20 m3 Bouw Sloopafval container€ 999,95Bestel direct
30 m3 Bouw Sloopafval container€ 1.399,95Bestel direct
40 m3 Bouw Sloopafval container€ 1.599,95Bestel direct