8,8

6342 reviews

Hulp nodig?

Bel Manuel en bestel:

088-1001000

Prijs container bouwafval

Ben je benieuwd naar de prijs voor een container voor bouwafval? Deze bekijk je bij Regiocontainer eenvoudig online! Om het huren van een afvalbak zo eenvoudig mogelijk te maken, hanteren we scherpe all-in prijzen. Als deze complete pakketten niet passend zijn voor jou, wijken wij hier graag van af. In overleg is er heel veel mogelijk! Dit geldt niet alleen als je op zoek bent naar een bouwafval container, maar ook als je een andere variant wilt huren. Bij Regiocontainer kun je een container huren die perfect aansluit bij de werkzaamheden! Bekijk direct online ons aanbod en de prijs voor een container voor bouwafval of één van de andere afvalstromen.

Prijs container bouwafval huren

Je bekijkt eenvoudig online de prijs als je een container voor bouwafval wilt huren bij Regiocontainer. Als je de ideale bak heeft gevonden, kun je deze ook direct reserveren. Wij komen de container dan zo snel mogelijk, of op de gewenste datum, bij jou afleveren. Dit kan zes dagen per week. Naast het brengen is ook het ophalen bij de prijs inbegrepen, evenals de btw, 6 weken huur en het verwerken van het afval. Met onze handige all-in pakketten heb je geen omkijken meer naar het afval en dankzij de scherpe prijs is een container voor bouwafval huren nu voor iedereen mogelijk. Voor afval storten ben je bij Regiocontainer aan het juiste adres!

Prijs container gemengd bouwafval

Je hebt wellicht al gezien dat de tarieven voor de verschillende containers wisselen bij ons. Dit heeft te maken met de kosten voor het verwerken van de afvalstroom. De prijs voor een container met gemengd bouwafval stijgt door de grote verscheidenheid aan materialen die je in deze bak kwijt kunt. Daar staat tegenover dat je vrijwel al het afval van de klus in de bak kunt deponeren en hierdoor niet met restafval zit. Je bespaart zo weer op de kosten van de grijze container of de stortplaats. Wil je graag een bouwafval container huren of wil je meer weten over de prijs voor een container voor gemengd bouwafval? Neem dan gerust contact op met onze specialisten. Zij geven graag meer informatie.

Prijs container bouwafval bij Regiocontainer

Op onze website vindt je een duidelijk overzicht van de diverse formaten en de prijs voor een container voor bouwafval bij Regiocontainer. Hierdoor kun je bij ons op je gemak een keuze maken en de juiste afvalcontainer huren voor de klus. Je leest op de website ook welke soorten afval je wel en niet kwijt kunt in de bak. De verschillende afvalstromen vergelijk je eenvoudig met elkaar, evenals de prijs van een container voor bouwafval bij Regiocontainer en de kosten voor onze andere containers. Met onze duidelijke informatie maak je altijd de juiste keuze. Bij ons kun je eenvoudig het bouwafval storten en bouwafval afvoeren

Telefonisch advies?
Bel Michelle:
 

Snel en betrouwbaar
Gubbels 22-05-2020

Snel geregeld Vriendelijk
Conny Stassen - Seegers 22-05-2020

Alles goed geregeld duidelijke website ook telefonisch goed bereikbaar en goed advies gekregen. De container kwam keurig op tijd en 1 werkdag nadat ik belde dat hij opgehaald kon worden werd hij keurig opgehaald. Alles helemaal prima
Anoniem 08-05-2020

Ik werd goed geholpen over de keuze van de container. Na telefonisch overleg werd de container snel geleverd. Duidelijke informatie ontvangen over wat wel en niet in de container mag. Via de mail bevestiging ontvangen met een hyperlink om de container weer op te laten halen. Uiteraard kan dit ook telefonisch geregeld worden. Ik heb het contact met regio containers als zeer prettig ervaren en kan een ieder dit bedrijf aanraden. Voor de volgende klus zal ik zeker weer regio container inschakelen.
Pisters 01-05-2020

snel geregeld en komen alle afspraken na
onderhoudsbedrijf van der Linden 30-04-2020

Bekijk al onze reviews

 

Bereikbare klantenservice
088-1001000

Regionale levering door heel
Nederland

All-in prijzen - incl. BTW