Puinbak huren? Bekijk direct ons ruime aanbod containers!

puinbak

 • Door heel Nederland te leveren
 • Puinbak vandaag makkelijk besteld via onze site!
 • Ook levering op zaterdag mogelijk

Afvalcontainers puin

We hebben containers van 3m³ t/m 15m³ voor puin.

Wat mag er wel en niet in een Puin container?

Wat mag er in een Puin container?

Puin is de verzamelnaam voor harde steenachtige materialen.

Hieronder tref je een overzicht aan van diverse afvalstromen die onder de noemen puin ingenomen worden.

*Let op, bij een 10m3 puincontainer is het niet toegestaan om stenen te stapelen in de container, de container zou hierdoor te zwaar worden om opgehaald te worden. Om deze reden mag de 10m3 tot de rand beladen worden ( los gestort ).

 • Keramische producten (o.a. wasbakken & toiletpotten)
 • Harde steensoorten (o.a. klinkers, betonpuin, dakpannen)
 • Tegels (o.a. grindtegels, stoeptegels)
 • Wand- en vloertegels
 • Gewapend beton
 • Maximaal 5% zand (geen tuinaarde)

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 088-1001000

Wat mag er niet in een Puin container?

Hieronder tref je een overzicht aan van producten die niet onder puin ingenomen kunnen worden.

Helaas is het onmogelijk om alle producten hier op te sommen. Als je ergens over twijfelt adviseren we je contact met ons op te nemen.

 • Gips- en gasbeton (zacht gesteente)
 • Asbesthoudende of asbest gelijkende materialen (bijvoorbeeld golfplaten)
 • Asfalt
 • grove stukken puin / vloeibaar beton
 • Dakgrind
 • Overige vervuiling

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Het is voor ons helaas onmogelijk om alle afvalsoorten op te sommen. Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 088-1001000

1

Bestel de juiste container

Online of telefonisch, wij leveren de container op de gewenste dag!

2

Binnen 24 uur geplaatst

Afval- en opslagcontainers plaatsen we binnen 24 uur door héél Nederland.

3

Container vullen

Het zware werk is begonnen, het vullen van de container!

4

Wij halen en scheiden jouw afval

Bel of app ons wanneer jij klaar bent en wij komen de container weer ophalen.

Goedkope puinbak

Als je zoekt naar een goedkope puinbak, ben je bij Regiocontainer aan het juiste adres. Je profiteert bij ons altijd van aantrekkelijke prijzen, ongeacht het formaat van de container. Wij hebben diverse formaten op voorraad. De containers tussen de 3 en 10m3 zijn erg in trek bij particulieren. Zoek je een grote afvalcontainer? Geen probleem. Wij hebben ook bakken van 15 tot wel 40m3 in ons aanbod. Hoe groot of klein de klus ook is, je vindt altijd een passende goedkope puin container bij Regiocontainer!

Puincontainer huren

Als je onder gunstige voorwaarden een puinbak wilt huren, biedt Regiocontainer je een compleet pakket voor een scherpe prijs. Onze aantrekkelijke tarieven gelden standaard voor een huurperiode van zes weken. Deze prijzen gelden niet alleen als je een puinbak wilt huren, maar ook voor onze andere vormen van containerverhuur. Wil je de huurtermijn verlengen of verkorten? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Verder is ook de tussentijdse lediging bij onze service inbegrepen.

Puinbak 6m3

Bij een kleine of gemiddelde klus is een puinbak van 6m3 vaak voldoende. Deze neemt bovendien slechts de ruimte in van één parkeerplek. Voor het plaatsen heeft onze vrachtwagen nog een extra speling nodig van circa 1 parkeerplek. Als je foto’s van de locatie en de GPS coördinaten stuurt, kunnen onze deskundige medewerkers goed beoordelen of er genoeg plek is voor een container. De puinbak van 6m3 is 365 cm lang, 180 cm breed en 100 cm hoog. Een zijde is lager, zodat je er vanaf deze kant gemakkelijk puin in kunt deponeren.

 

Puinbak bestellen

Als je besluit bij Regiocontainer de puinbak te bestellen, heb je geen omkijken meer naar het afval. Wij zorgen voor een veilige afvoer en goede verwerking van de materialen in de container. Een puincontainer reserveer je bij ons eenvoudig online. Ook andere bakken, zoals bouwafval containers en grofvuil containers, huur je bij ons in een handomdraai. Wij kunnen de gewenste bak zes dagen per week afleveren. Als je vandaag besluit een puin container te bestellen, kan deze morgen al bij je op de stoep staan! Dat is de service van Regiocontainer.

 

Puinbak

Puinresten vormen geen obstakel meer tijdens het klussen als je een puinbak bestelt bij Regiocontainer. Hierin kun je eenvoudig keramische producten, harde steensoorten en kalkzandsteen kwijt. Zo houd je de handen vrij bij de sloop of renovatie van het huis of pand en hoopt het puin zich niet op rond uw werkplek. Om het afval uit de puin container goed te kunnen verwerken, is het belangrijk dat je er alleen toegestane materialen deponeert.

Steen puinbak prijs

Bij Regiocontainer kun je eenvoudig via de website een puin container huren. De prijs geven wij duidelijk aan op onze offerte. Wij hanteren standaard scherpe tarieven als je besluit om een puincontainer te huren. Bij de puinbak is de prijs inclusief levering en ophalen van de bak op de gewenste dag, verwerking van het afval en een huurperiode van 6 weken. Ook de btw en milieutoeslag zijn inbegrepen als je kiest voor een all-inclusive pakket voor de puinbak. Door de gunstige prijs kun je efficiënt de werkzaamheden uitvoeren en toch de kosten laag houden!

 

Puincontainer bij Regiocontainer

Je profiteert van een uitgebreid servicepakket door een puinbak bij Regiocontainer te huren. Wij zorgen voor een goede verwerking van het puin volgens de geldende milieu- en veiligheidseisen. Als wij de puinbak ophalen mag de inhoud niet meer dan 20 cm boven de rand uitsteken. Zo kunnen wij zorgen voor een veilig vervoer door een net over de container te spannen. Heb je later in het jaar nog andere klussen? Dan kun je naast een puin container bij Regiocontainer voor dezelfde gunstige voorwaarden een afvalcontainer huren.