8,7

5869 reviews

Hulp nodig?

Bel Manuel en bestel:

088-1001000

Klantenreacties RegioContainer.nl

Iedere klant die bij ons een container huurt krijgt na het ophalen de vraag of zij een review willen achterlaten.
Hieronder zie je een overzicht van alle binnengekomen reviews.
Wij zijn er enorm trots op dat we zoveel mooie reviews hebben ontvangen.

Huur je een afvalcontainer bij ons? Wij waarderen het zeer als je de moeite neemt een review te plaatsen.

 

Precies wat ik zocht. Prima levering en ophalen. Zij hebben zelf contact opgenomen om goede en mij passende afspraak te maken. En een iets grotere container geleverd zonder extra kosten.
Miel op 21-05-2019
Geweldig Geen addertjes onder het gras goede telefonische bereikbaarheid fijne site goedkoop klantvriendelijk
Anoniem op 21-05-2019
perfecte service
Waal dakwerken op 20-05-2019
top
Anoniem op 20-05-2019
Heel goede service en prettige communicatie. Complimenten voor de goede kwaliteit dienstverlening.
Edgar op 20-05-2019
Wij zijn in alle opzichten correct behandeld op tijd gebracht en gehaald fijn en spontaan geholpen bij de bestelling. Zeker een aanrader Dank U wel.
VVe Philips de Tweedestraat 1-39 op 20-05-2019
Echt voldoening informatie en prijzen was goed.
Anoniem op 20-05-2019
Non nonsense snel en adequaar
Berry de Jong op 20-05-2019
Telefonische bestelling gedaan. Dit was eenvoudig te regelen en werd ook netjes afgehandeld. Toen de eerste container 10m3 vol was werd hij ook correct op de afgesproken volgende dag opgehaald en werd een tevens tweede bestelde container direct afgeleverd.
Anoniem op 20-05-2019
De container was keurig op tijd geleverd de chauffeur was vriendelijk en zette de container goed neer zoals ik het wilde.
Anoniem op 19-05-2019
Telefonisch advies?
Bel Michelle:
 

Bereikbare klantenservice
088-1001000

Regionale levering door heel
Nederland

All-in prijzen - incl. BTW