8,8

7117 reviews

Hulp nodig?

Bel Manuel en bestel:

088-1001000

Klantenreacties RegioContainer.nl

Iedere klant die bij ons een container huurt krijgt na het ophalen de vraag of zij een review willen achterlaten.
Hieronder zie je een overzicht van alle binnengekomen reviews.
Wij zijn er enorm trots op dat we zoveel mooie reviews hebben ontvangen.

Huur je een afvalcontainer bij ons? Wij waarderen het zeer als je de moeite neemt een review te plaatsen.

 

Goed geregeld
Ted van van Dorssen op 24-09-2022
Ik kreeg een zeer goede service. Ik ben dankbaar
Veselin Petrov op 22-09-2022
Dik tevreden. Snel geleverd .
Jannie De De Gelder op 22-09-2022
Na aanvraag volgende dag geplaats op de plek die ik daarvoor had bestemd. Na aanvraag ophalen container de eerst volgende werkdag weggehaald zonder een spoor van rommel achter te laten.
B vd vd Velde op 20-09-2022
moeilijk te vinden op internet via opslagcontainer huren. concurrentie komt eerder 8n beeld
H.J Hut op 13-09-2022
Het selecteren en betsellen van de juiste container is vrij eenvoudig. Ik had wel aangegeven dat ik de container in de ochtend wilde ontvangen. Dat is uiteindelijke de middag geworden. En bij het ophalen was het een dag later als initieel gepland. Er staat ook aangegeven dat dat kan maar als er een mogelijkheid is om dit specifieker te kunnen plannen en communiceren zou dat zeker een verbetering zijn in de klantervaring. Verder prima
Bas de Kort op 12-09-2022
Altijd een correcte afhandeling makkelijk mee te communiceren
Patricia Dijkstra op 09-09-2022
De chauffeur die de container kwam plaatsen was erg vriendelijk. De container werd op een juiste plek voor mij neer gezet. De chauffeur die de container 2 dgn later op kwam halen was ontzettend behulpzaam en vriendelijk.
Sonja op 09-09-2022
Altijd vriendelijk aan de lijn en altijd op tijd top service
Anoniem op 08-09-2022
De container is een dag eerder afgeleverd dan gepland. Wellicht is er iets misgegaan in de communicatie met de afdeling planning van betreffend transportbedrijf
Anoniem op 07-09-2022
Telefonisch advies?
Bel Michelle:
 

Bereikbare klantenservice
088-1001000

Regionale levering door heel
Nederland

All-in prijzen - incl. BTW

 
{robin_cartcontents}