8,8

6852 reviews

Hulp nodig?

Bel Manuel en bestel:

088-1001000

Klantenreacties RegioContainer.nl

Iedere klant die bij ons een container huurt krijgt na het ophalen de vraag of zij een review willen achterlaten.
Hieronder zie je een overzicht van alle binnengekomen reviews.
Wij zijn er enorm trots op dat we zoveel mooie reviews hebben ontvangen.

Huur je een afvalcontainer bij ons? Wij waarderen het zeer als je de moeite neemt een review te plaatsen.

 

Zeer te vrede. Vriendelijk en goed geholpen.
Bart Dobbe op 21-07-2021
deskundig en duidelijke uitleg
Peter Kamminga op 19-07-2021
Servicegericht Direct en persoonlijk
Anoniem op 17-07-2021
Prima snel geregeld via de site heb nog even gebeld voor extra info en toen was het allemaal snel geregeld. Tip zorg ervoor dat je de container laat bezorgen op de dag voordat je m nodig hebt. Ook met ophalen ging het prima. De chauffeurs waren overigens erg aardig
M de Lange op 16-07-2021
Super goede service
Anoniem op 15-07-2021
Na bestelling van de container netjes op de hoogte gehouden worden wanneer het geleverd zou worden zelfs op lastige plekken om het neer te zetten heeft de chauffeur geen moeite mee
Nancy Domburg op 13-07-2021
Goed geregeld en makkelijk bereikbaar alleen jammer dat de kleine bakken snel op zijn. De grote kun je betaalbaar krijgen alleen konden ze het maat verschil niet aangeven maar dat past eigelijk altijd dus zeker doen zoon grotere bak.
E kuyvenhoven op 10-07-2021
Tot na de plaatsing van de container was alles goed daarna ging als kromweg ruk
Cas Hegeraat op 08-07-2021
Ik heb goede ervaring met regiocontainer telefonisch goed bereik baar vriendelijk informatie gegeven meedenken aan oplossin
Jan Brakel op 08-07-2021
Alle afspraken perfect nagekomen Kan Regiocontainer voor meer dan 100 aanbevelen
Anoniem op 07-07-2021
Telefonisch advies?
Bel Michelle:
 

Bereikbare klantenservice
088-1001000

Regionale levering door heel
Nederland

All-in prijzen - incl. BTW

 
{robin_cartcontents}