8,8

6968 reviews

Hulp nodig?

Bel Manuel en bestel:

088-1001000

Klantenreacties RegioContainer.nl

Iedere klant die bij ons een container huurt krijgt na het ophalen de vraag of zij een review willen achterlaten.
Hieronder zie je een overzicht van alle binnengekomen reviews.
Wij zijn er enorm trots op dat we zoveel mooie reviews hebben ontvangen.

Huur je een afvalcontainer bij ons? Wij waarderen het zeer als je de moeite neemt een review te plaatsen.

 

Al eerder container gehuurd goeie service
Anoniem op 09-01-2022
Goed
Alex op 07-01-2022
Over het algemeen erg positief medewerkers denken op allerlei vlakken mee en houden goed rekening met de klant
Roeland van Klinken op 06-01-2022
prettig contact
M.Beekma op 01-01-2022
Snel professioneel en altijd fijn.
Anoniem op 29-12-2021
Vriendelijke klantenservice aardige chauffeur bij snelle levering en soepel weer ophalen. Fijne ervaring
Wouter Bosch op 24-12-2021
Uitstekend snelle service
Anoniem op 22-12-2021
Na een positieve ervaring uit het verleden koos ik wederom voor regiocontainer. Bij de opmerkingen had ik gevraagd om de container met de opening naar de straatkant te plaatsen. En volgens de website zou ik van te voren worden door de chauffeur worden opgebeld voor de plaatsing. Helaas het verliep anders s morgens vroeg even voor achten. Ik was net wakker stond de chauffeur al voor de deur. Ik vertelde hem over het verzoek de container zo te plaatsen met de open zijde naar de straatkant gericht. Dat was wel mogelijk maar dan moest ik € 40 - euro betalen. Nou of ik een volgende keer nog eens voor regiocontainer zou kiezen dat valt te bezien. Dit was niet echt klantvriendelijk. Nu moest ik met tuintegels en betonnen bielzen langs de bosjes lopen.
Mario Hoek op 21-12-2021
Prima service communicatie kan beter
Anoniem op 13-12-2021
Het ging allemaal goed af netjes bezorgd en op gehaald ik raad het aan
Stukadoorsbedrijf Bahrami op 13-12-2021
Telefonisch advies?
Bel Michelle:
 

Bereikbare klantenservice
088-1001000

Regionale levering door heel
Nederland

All-in prijzen - incl. BTW

 
{robin_cartcontents}