8,8

6503 reviews

Hulp nodig?

Bel Manuel en bestel:

088-1001000

Klantenreacties RegioContainer.nl

Iedere klant die bij ons een container huurt krijgt na het ophalen de vraag of zij een review willen achterlaten.
Hieronder zie je een overzicht van alle binnengekomen reviews.
Wij zijn er enorm trots op dat we zoveel mooie reviews hebben ontvangen.

Huur je een afvalcontainer bij ons? Wij waarderen het zeer als je de moeite neemt een review te plaatsen.

 

goed telefonisch contact
Pyper op 09-07-2020
prima
Kamerbeek op 09-07-2020
Goed denken met je mee wat betreft waar de container het beste geplaatst kan worden. Ze kijken mee op google maps. Top
Gravee op 08-07-2020
Nooit meer zullen wij een container via regiocontainer bestellen voor onze klanten. Uiteindelijk dient onze klant het dubbele te betalen voor de container omdat buren verkeerd afval in diezelfde container hebben gegooid. Een mevrouw die zelf opgenomen is en dus geen controle had over de container. En ook niet het geld heeft om de extra rekening van 427 euro te betalen. Geen enkele coulance van regio container.
Faith Budgetbeheer en Bewindvoering op 07-07-2020
Snel en makelijk geregeld. De site is duidelijk en overzichtelijk.
N van Leeuwen op 05-07-2020
Goed doet wat het moet
Raymond op 05-07-2020
Prima
Dierenarts Eva op 04-07-2020
Snelle levering en ophalen
Rudi Kuperus op 04-07-2020
Heldere afspraken te maken. Volgens afspraak op tijd op juiste plaats geplaatst. Ook de afspraak om op te halen perfect nagekomen. Al met al prettig zaken doen
Dick v.d. Broek op 03-07-2020
Goed correct.
E. de Vries Clerkx op 03-07-2020
Telefonisch advies?
Bel Michelle:
 

Bereikbare klantenservice
088-1001000

Regionale levering door heel
Nederland

All-in prijzen - incl. BTW

 
{robin_cartcontents}