8,8

6342 reviews

Hulp nodig?

Bel Manuel en bestel:

088-1001000

Klantenreacties RegioContainer.nl

Iedere klant die bij ons een container huurt krijgt na het ophalen de vraag of zij een review willen achterlaten.
Hieronder zie je een overzicht van alle binnengekomen reviews.
Wij zijn er enorm trots op dat we zoveel mooie reviews hebben ontvangen.

Huur je een afvalcontainer bij ons? Wij waarderen het zeer als je de moeite neemt een review te plaatsen.

 

goed
Anoniem op 20-01-2020
Bestel en ophaalprocedure gaat heel makkelijk. Minpuntje was dat ze de container s middags zouden leveren. Een dag van tevoren kregen we te horen dat dit half 7 s ochtends zou worden.
v. Velthoven op 19-01-2020
Slecht. Waar om gevraagd werd zou niet leverbaar zijn. Na gesprek met chauffeur blijkt dat wel te kunnen. Op zondag avond mail ontvangen dat de desbetreffende container niet leverbaar is en wordt er een kleinere geleverd. Extra kosten gemaakt hierdoor. Niet aan jullie gegund.
Z op 18-01-2020
De bestelprocedure via de website ging niet geheel vlekkeloos. Het aangeven van de mogelijkheid om achteraf te betalen werkte niet. Dit bleef echter niet onopgemerkt bij regiocontainer. 20 minuten na mij bestelpoging werd ik door een medewerker van regiocontainer gebeld. De foutmelding was ook door hun opgemerkt. Telefonisch is mijn bestelling alsnog goed afgerond. Enkele weken later wilde ik een ophaalbericht afgeven via de website van regiocontainer. Het hele invul proces heb ik goed doorlopen en als laatste de ophaalbevestiging aangeklikt. 11 dagen later stond de container nog steeds op mijn erf. Er was wederom weer een fout opgetreden in het online-afhandelproces. Een telefoontje naar regiocontainer heeft ervoor gezorgd dat de container de volgende dag is opgehaald. Kort samengevat De afhandeling via de website laat iets te wensen over maar het persoonlijk contact telefonisch met regiocontainer is uitstekend Je wordt door vriendelijke mensen correct en adequaat geholpen. Dus dat is een groot pluspunt van regiocontainer.
Anoniem op 18-01-2020
prima
Douwe van Dijk op 17-01-2020
Zeer prettig en professioneel
Anoniem op 17-01-2020
Prima
Rammeloo op 12-01-2020
Container was netjes op tijd geleverd en weer opgehaald. Netjes gebeld van te voren. Prima service.
Perry van berkum op 11-01-2020
Super bedrijf zeer correct en snelle levering
Banketbakkerij Borgman op 09-01-2020
Goed contact met de mensen en chauffeurs
Cor Gouda op 09-01-2020
Telefonisch advies?
Bel Michelle:
 

Bereikbare klantenservice
088-1001000

Regionale levering door heel
Nederland

All-in prijzen - incl. BTW