Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Rolcontainers voor de inzameling van uw Restafval huren

Direct uw rolcontainer huren uit de Regio: Goedkoop en Snel

  • MKB OK Keurmerk
  • Bereikbare klantenservice 088-1001000
  • Ledigingen vanaf € 11,50 per maand
  • Regionale levering door héél Nederland
  • Zéér betrouwbaar (Reviews)
  • Gratis container huur icm ledigingsfrequentie 

Regiocontainer biedt naast de reguliere verbouw en klus containers ook door heel Nederland containers voor de inzameling van uw Restafval, Papier-Karton, Folie/plastics en Archief vernietiging.

Restafval

Heeft u als bedrijf restafval, welke u op een vast frequentie opgehaald wilt hebben: kies dan voor een rolcontainer bij Regiocontainer! Regiocontainer levert: 240 liter (standaard huisvuilcontainer), 500 liter, 660 liter, 1100 liter, 1300 liter, 1600 liter, 2500 liter en 5000 liter containers voor de inzameling van uw Restafval, papier-karton, folie/plastics en archief vernietiging. Voor prijzen kunt u bellen met 088-1001000 of via ons offerteformulier een scherpe offerte aanvragen. U ontvangt binnen 1 dag een reactie. Voor afvalcontainers zit u bij Regiocontainer goed!

 

Ondergrondse containers

Ook biedt Regiocontainer.nl bij u in de regio de mogelijkheid om een ondergrondse container te huren. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Perscontainers

Heeft u grote hoeveelheden afval? Vraag dan naar de mogelijkheden en kosten voor het gebruik van een perscontainer bij u op locatie. Regiocontainer biedt perscontainers in diverse maten: 8m3, 10m3, 15m3 en 20m3..