Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Bouwafval container

Bent u bezig met grootschalige verbouwingswerkzaamheden waarbij u veel afval heeft? Dan komt een bouwafval container als geroepen! U kunt deze afvalbak bij Regiocontainer in verschillende formaten bestellen. Zo past u eenvoudig de afmeting van de bouwcontainer aan de omvang van uw project aan. Het kleinste formaat in ons aanbod is 3 m3 en onze grootste container meet 40 m3. Dankzij een handige bouwafval container van Regiocontainer komt u snel en eenvoudig van uw afval af!

Bouwafval container huren

Bij grote verbouwingen of renovaties komt een hoop afval vrij. Vaak heeft u te maken met verschillende materialen. Dit is geen enkel probleem als u besluit een bouwafval container te huren bij Regiocontainer. Onder andere sloopafval, hout, papier en steenachtige materialen dumpt u in deze afvalbak. Chemisch afval, koelkasten en asbest zijn niet toegestaan in deze container. In het onderstaande overzicht ziet u eenvoudig welke afvalstromen u wel en niet kwijt kunt als u besluit een bouwafval container te huren.

Toegestaan in een bouwafval container

Niet toegestaan in een bouwafval container

 • Grofvuil huisraad
 • Bouw en sloopafval
 • Steenachtige materialen
 • isolatiemateriaal
 • papier plastic
 • Hout
 • Maximaal 5% zand
 • Maximaal 15% gips gasbeton
 • Maximaal 15% vloerbedekking zeil Vinyl pvc
 • Dakleer Rubber banden
 • Asbest asbest gelijkend materiaal
 • Koelkast vriezer
 • Chemisch afval accu’s olie verfblikken
 • Bielzen c-hout verbrand afval
 • Matrassen
 • Bedrijfsafval etensresten
 • Compost Mest
 

Kleine bouwafval container

Denkt u weinig afval te hebben na uw werkzaamheden? Dan is een kleine bouwafval container vaak voldoende. Het voordeel van een kleiner formaat is dat u minder ruimte nodig heeft om de container te kunnen plaatsen. Een container van 3 m³ is 190 cm lang, 160 cm breed en 110 cm hoog. Deze variant past gemakkelijk op 1 parkeerplaats. Houdt er rekening mee dat de chauffeur voor het plaatsen de dubbele ruimte nodig heeft. Alleen dan kan uw container veilig geplaatst worden. Twijfelt u of u voldoende plek heeft voor een kleine afvalcontainer? Bel dan gerust met onze deskundige medewerkers. Zij denken graag met u mee.

Bouwafval container 6m3

Een bijzonder populaire afvalbak is de bouwafval container van 6m3. Deze variant is 365 cm lang, 100 cm hoog en 180 cm breed. De container past op één parkeerplaats. Dit geldt voor al onze kleine containers tot en met 10 m3. Voor de grote afvalcontainers van 15 tot en met 40 m3 heeft u een ruimte van tenminste twee parkeerplekken nodig. Als u niet zeker weet of een bouwafval container van 6m3 groot genoeg is voor uw klus, kunt u altijd contact met ons opnemen. Dankzij jarenlange kunnen onze experts goed inschatten welke afvalbak u nodig heeft.

Goedkope bouwafval container

Regiocontainer levert in het hele land goedkope bouwafval containers. Wij werken met praktische all-inclusive pakketten. Het brengen en halen van de afvalbak, de milieutoeslag, btw, afvalverwerking en zes weken huur is hierbij inbegrepen. Heeft u minder tijd nodig of wilt u juist langer een container huren? Geen probleem. Als onze standaard pakketten niet geschikt zijn zorgen wij voor maatwerk. Overleg gerust met onze medewerkers over een geschikte huurtermijn voor uw afvalbak. Naast de huurperiode kunt u met hen ook eventuele tussentijdse ledigingen bespreken. Of u nu kiest voor maatwerk of all-inclusive, u bent bij Regiocontainer aan het juiste adres voor een goedkope bouwafval container!

Bouwafval container bij Regiocontainer

Zoekt u een geschikte bouwafval container? Bij Regiocontainer vindt u snel en eenvoudig wat u nodig heeft. Op onze website staat zeer overzichtelijk aangegeven wat er allemaal wel en niet in een specifieke afvalbak gedeponeerd mag worden. Bovendien is levering op de dag van bestelling zelf mogelijk! Dit geldt niet alleen voor de bouwafvalcontainers bij Regiocontainer. Een snelle levering is ook mogelijk voor al onze andere bakken. Een afvalcontainer huren kan bij ons voor de onderstaande afvalstromen:

 

Bouw Sloopafval container huren: kies uw formaat

AfvalstroomNu voor 
3 m3 Bouw Sloopafval container€ 245,00Bestel direct
4 m3 Bouw Sloopafval container€ 294,95Bestel direct
6 m3 Bouw Sloopafval container€ 365,00Bestel direct
10 m3 Bouw Sloopafval container€ 484,00Bestel direct
10 m3 G Bouw Sloopafval container€ 484,00Bestel direct
15 m3 Bouw Sloopafval container€ 899,95Bestel direct
20 m3 Bouw Sloopafval container€ 999,95Bestel direct
30 m3 Bouw Sloopafval container€ 1.399,95Bestel direct
40 m3 Bouw Sloopafval container€ 1.599,95Bestel direct