Dakafval container huren? Bekijk het aanbod van Regiocontainer!

Dakafval container huren

 • Dakafval containers is alle maten
 • Levering van dakafval containers door heel Nederland
 • Overzichtelijke tarieven voor het afvoeren van dakafval

Afvalcontainers dakafval

We hebben containers van 3m³ t/m 10m³ voor dakafval.

Wat mag er wel en niet in een Dakafval container?

Wat mag er in een dakafval container?

Dakafval is de verzamelnaam voor diverse soorten dakafval.

Hieronder tref je een overzicht aan van diverse afvalstromen die onder de noemen dakafval ingenomen worden.

 • Dakleer (teerhouden of bitumineus)
 • Dakgrind
 • Aanklevend materiaal (isolatie)
 • maximaal 10% zand
 • Maximaal 50% hout en overig afval

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 088-1001000

Wat mag er niet in een Dakafval container?

Hieronder tref je een overzicht aan van afvalsoorten die niet onder dakafval ingenomen kunnen worden.

Helaas is het onmogelijk om alle producten hier op te sommen. Als je ergens over twijfelt adviseren we je contact met ons op te nemen.

 • Asbesthoudend en asbest gelijkend materiaal (zoals bijv. golfplaten)
 • Gevaarlijk afval / klein chemisch afval
 • Autobanden
 • Grond
 • Overige vervuiling

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Het is voor ons helaas onmogelijk om alle afvalsoorten op te sommen. Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 088-1001000

1

Bestel de juiste container

Online of telefonisch, wij leveren de container op de gewenste dag!

2

Binnen 24 uur geplaatst

Afval- en opslagcontainers plaatsen we binnen 24 uur door héél Nederland.

3

Container vullen

Het zware werk is begonnen, het vullen van de container!

4

Wij halen en scheiden jouw afval

Bel of app ons wanneer jij klaar bent en wij komen de container weer ophalen.

Dakafval container huren

Ben jij bezig met een dakrenovatie, nieuwbouwproject of andere klus waarbij dakafval een rol speelt? Dan ben je bij Regiocontainer.nl aan het juiste adres! Wij bieden de perfecte oplossing om moeiteloos en efficiënt met dakafval om te gaan – het huren van een dakafval container. Ontdek nu de mogelijkheden en voordelen van een dakafval container! 

Een ruime keuze aan dakafval containers 

Je hebt de keuze uit een groot aantal verschillende afmetingen als je een dakafval container laat bezorgen. De grootte varieert tussen de 3m³  en de 40m³ . Bij elke container die je kunt huren worden de lengte, breedte en hoogte nauwkeurig aangegeven. Zo heb je een goed beeld of je voldoende ruimte tot je beschikking hebt. Naast de oppervlakte van de container zelf, heeft onze chauffeur manoeuvreerruimte nodig. Hiervoor dien je ongeveer één extra parkeerplaats te rekenen. Wij hebben ook bouwafval containers die aan één zijde lager zijn, zodat je gemakkelijk het afval kunt deponeren.

Zo gaat het huren van een dakafval container in zijn werk

Bij Regiocontainer kun je in heel Nederland een dakafval container huren. Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn leveren wij niet alleen doordeweeks, maar ook op zaterdag. Heb je een klus waarbij je snel een dakafval container wilt huren? Geen zorgen! Binnen 24 uur leveren wij een dakafval container. Zorg dat bij de levering genoeg ruimte is voor de plaatsing van de container en voor de vrachtwagen. Wil je langer dan 6 weken een dakafval container huren? Ook dat is mogelijk, bekijk de spelregels voor meer informatie over de tarieven.

De regels van het huren van een dakafval container  

Wil je meer informatie over het huren van een dakafval container? Onze regels lichten je in op het gebied van levering, belading, toegestane afval, een vergunning en het langer huren van de container. Ook kun je ook contact opnemen met onze deskundige klantenservice. Al 15 jaar is Regiocontainer actief in de recyclingbranche. Wij hebben de nodige expertise en kunnen je voorzien van de juiste informatie. Heb je de dakafval container regels bekeken en wil je graag overgaan tot huur? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen!

Huur nu jouw dakafval container bij Regiocontainer.nl 

Kies voor regiocontainer.nl als je op zoek bent naar een betrouwbare en efficiënte oplossing voor jouw afvalbeheer. Huur vandaag nog een dakafval container en geniet van de gemakkelijke en probleemloze afvoer van jouw afval. Wij leveren onze containers in heel Nederland tegen een vaste all-in prijs. Reserveer de container direct online of bel één van onze afvalspecialisten op het nummer 085 105 5723, we helpen je graag verder!