Neem contact op met de Regiocontainer om een container te huren

Contact

Heb je een vraag?

Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

 
    Onze privacyverklaring vind je hier.


 

 

Veelgestelde vragen

Wat zijn de huurtarieven per week?

Voor een 10ft opslagcontainer geldt er een huurprijs van € 35,00 per week. Voor de 20ft opslagcontainer is dit € 45,00 per week.

Wat is de huurperiode van de opslagcontainer?

Voor het huren van een opslagcontainer staat geen vaste termijn. Bij het bestellen van de opslagcontainer maken we een inschatting van de huurperiode. Mocht de container toch langer nodig zijn is dit geen enkel probleem. Wij zullen dan per week een huurnota aanmaken en totdat wij de opdracht ontvangen om de container op te halen zal de container blijven staan.

Moet ik aanwezig zijn bij het plaatsen van de container?

Indien de container vooraf voldaan is hoef je niet persé aanwezig te zijn bij het plaatsen van de container. Mocht je een locatie in gedachten hebben waar de container moet komen te staan dan adviseren wij je dit duidelijk aan te geven bij het bestellen van de container. Onze chauffeurs zullen op locatie altijd zo goed mogelijk aan de voorkeur proberen te voldoen.

Met wat voor vrachtwagen leveren jullie de containers?

Voor het plaatsen van onze 3 m3, 4 m3, 6 m3, 10 m3 & 10 m3 gesloten word er gebruik gemaakt van een zogenaamde portaalvrachtwagen, deze vrachtwagen heeft ongeveer dezelfde afmetingen dan die van een vuilniswagen. De overige containers worden geleverd met een zogenaamde afzet- vrachtwagen, deze vrachtwagen is ongeveer anderhalf keer langer dan een portaalwagen.

Hoe hoog mag de container beladen worden?

De afvalcontainers mogen tot 20 cm boven de rand beladen worden, mits transportveilig. De voor-, achter- en zijkanten mogen geen uitstekende lading bevatten. Voordat wij de container ophalen zal de chauffeur altijd nog een net spannen over de container zodat hij deze veilig mee kan nemen.