Hoe werkt het huren van een afvalcontainer. Regiocontainer.nl

Zo werken wij, ideaal toch?

  • Levering door heel Nederland binnen 24 uur
  • Duidelijke all-in prijzen
  • Voor elke klus de juiste container!

Voor elke klus een container

Regiocontainer heeft een breed assortiment afvalcontainers, zo kunnen wij voor iedere klus altijd een geschikte afvalcontainer leveren.

Ons assortiment containers:

3m3, 4m3, 6m3, 10m3, 10m3 gesloten, 15m3, 30m3 & 40m3 containers

Welke afvalstromen kun jij afvoeren?

Bouwafval, grofvuil, groenafval, puin, hout, grond & dakleer

Bekijk alle containers Bel mij terug

Voor elke klus een container

Regiocontainer heeft voor iedere klus een gepaste afvalcontainer. Heb je een kleine klus? Dan is onze 3m3 container de juiste, heb je een grotere klus? Dan hebben we containers tot maar liefst 40m3. Zo kunnen we je altijd helpen. In combinatie met alle afvalstromen kunnen wij je helpen met iedere container voor elke klus.

Bel mij terug

Vind de container die bij je past

Voordat je een goede beslissing kunt maken welke container bij jou past zijn er een aantal vragen die je jezelf kan stellen.

Hoeveel afval heb ik? of basis hiervan kun je een formaat container selecteren. nu snappen wij natuurlijk dat het erg lastig is om hier een goede inschatting van te kunnen maken, daarom mag je ons altijd even bellen, dan zullen onze collega’s je voorzien van advies.

 

Naast het formaat container is de afvalstroom belangrijk. Heb jij bijvoorbeeld alleen maar steen af te voeren? Huur dan een puin container, heb jij gemixt afval waar je vanaf wilt? Dan kan de bouwafvalcontainer de juiste keus zijn.

 

Bij vragen adviseren we je altijd even te bellen met ons.

Van je beeldscherm naar je voordeur

Door ons grote assortiment en vestigingen waarvan wij werken kunnen wij altijd snel schakelen om de container bij jou voor de deur te plaatsen.

 

Een container huren kan eenvoudig via de website of telefonisch, onze collega’s zullen telefonisch samen met jou door de bestelling lopen en alles netjes per mail bevestigen.

Huur een container

Zodra jij de keuze hebt gemaakt welke container past bij de klus gaan wij voor je aan de slag. De planner zorgt ervoor dat de bestelde container bij je geleverd gaat worden en doet zijn best dit zo te plannen dat we aan jouw voorkeuren kunnen voldoen.

Binnen 24 uur de container op jouw parkeerplaats

Ben je vergeten een container te bestellen of heb je er juist een spontaan nodig? Binnen 24 uur leveren wij containers door heel Nederland. Heb je echt spoed? Bel ons gerust op, vaak kunnen we dezelfde dag nog een container voor de deur plaatsen.

Opgehaald wanneer jij dat wil

Zodra jij klaar bent met de container kunnen we de container weer bij je ophalen. Via ons klantportaal kun je super simpel & snel een ophaalopdracht doorgeven. Wij zullen de ophaling vervolgens voor je inplannen en container bij je ophalen.

Onze deskundige klantenservice staat voor je klaar

Of je nu vragen hebt over een type container, afvalstromen of vragen over bijvoorbeeld de planning, onze klantenservice staat voor je klaar. Ook hier hebben we weer een scala aan contactmogelijkheden, zo kun je ons, bellen & mailen maar je kunt ons ook een whatsapp bericht sturen.
Heb je vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Veelgestelde vragen

Is er een vergunning nodig voor het huren van een container?

Voor het huren van een container is in de meeste gevallen geen vergunning nodig. Van de 1000 klanten hebben er 999 geen vergunning. Mocht je hierover twijfelen adviseren we je contact op te nemen met je gemeente.

Hoelang kan ik een container huren?

Als je bij ons een portaal container huurt dan is dat inclusief 6 weken huur. Het is geen probleem een container langer te huren, hiervoor berekenen wij voor de 3m3, 4m3, 6m3 & 10m3 € 15,- huur per week en voor de grote containers € 25,- huur per week extra. 

Hoeveel ruimte is er nodig voor het plaatsen van de container

Voor het plaatsen van onze 3 m3, 4 m3, 6 m3, 10 m3 & 10 m3 gesloten containers hebben we ongeveer 2,5 parkeerplaats nodig. 1 plek waar de container komt te staan en ongeveer 1,5 parkeerplaats zodat onze vrachtwagen de container achter de vrachtwagen kan tillen. Voor de 15 m3, 20 m3, 30 m3 & 40 m3 containers hebben we minimaal 4,5 parkeerplaatsen nodig.

Met wat voor vrachtwagen leveren jullie de containers?

Voor het plaatsen van onze 3 m3, 4 m3, 6 m3, 10 m3 & 10 m3 gesloten word er gebruik gemaakt van een zogenaamde portaalvrachtwagen, deze vrachtwagen heeft ongeveer dezelfde afmetingen dan die van een vuilniswagen. De overige containers worden geleverd met een zogenaamde afzet- vrachtwagen, deze vrachtwagen is ongeveer anderhalf keer langer dan een portaalwagen.

Moet ik aanwezig zijn bij het plaatsen van de container?

Indien de container vooraf voldaan is hoef je niet persé aanwezig te zijn bij het plaatsen van de container. Mocht je een locatie in gedachten hebben waar de container moet komen te staan dan adviseren wij je dit duidelijk aan te geven bij het bestellen van de container. Onze chauffeurs zullen op locatie altijd zo goed mogelijk aan de voorkeur proberen te voldoen.

Moet ik aanwezig zijn bij het ophalen van de container?

Zodra je klaar bent met de container en je ons hier de opdracht voor geeft zullen wij de container weer ophalen. Zorg ervoor dat er minimaal even veel ruimte voor onze chauffeur is zodat hij de container makkelijk op kan halen. Het is dus van belang dat er bijvoorbeeld geen auto voor de container is geplaatst.

Past een afvalcontainer op 1 parkeerplaats?

Onze 3 m3, 4 m3, 6 m3, 10 m3 & 10 m3 gesloten containers passen op 1 parkeerplaats. De 15 m3, 20 m3, 30 m3 & 40 m3 containers passen op twee parkeerplaatsen.

Container huren? Wij helpen je graag.