Puin afvoeren | De experts van Regiocontainer.nl regelen het!

Puin afvoeren

 • scherpe all-in tarieven
 • Puin afvoeren? Huur een container!
 • Ruime keuze uit verschillende puin containers

Afvalcontainers puin

We hebben containers van 3m³ t/m 15m³ voor puin.

Wat mag er wel en niet in een Puin container?

Wat mag er in een Puin container?

Puin is de verzamelnaam voor harde steenachtige materialen.

Hieronder tref je een overzicht aan van diverse afvalstromen die onder de noemen puin ingenomen worden.

*Let op, bij een 10m3 puincontainer is het niet toegestaan om stenen te stapelen in de container, de container zou hierdoor te zwaar worden om opgehaald te worden. Om deze reden mag de 10m3 tot de rand beladen worden ( los gestort ).

 • Keramische producten (o.a. wasbakken & toiletpotten)
 • Harde steensoorten (o.a. klinkers, betonpuin, dakpannen)
 • Tegels (o.a. grindtegels, stoeptegels)
 • Wand- en vloertegels
 • Gewapend beton
 • Maximaal 5% zand (geen tuinaarde)

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 088-1001000

Wat mag er niet in een Puin container?

Hieronder tref je een overzicht aan van producten die niet onder puin ingenomen kunnen worden.

Helaas is het onmogelijk om alle producten hier op te sommen. Als je ergens over twijfelt adviseren we je contact met ons op te nemen.

 • Gips- en gasbeton (zacht gesteente)
 • Asbesthoudende of asbest gelijkende materialen (bijvoorbeeld golfplaten)
 • Asfalt
 • grove stukken puin / vloeibaar beton
 • Dakgrind
 • Overige vervuiling

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Het is voor ons helaas onmogelijk om alle afvalsoorten op te sommen. Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 088-1001000

1

Bestel de juiste container

Online of telefonisch, wij leveren de container op de gewenste dag!

2

Binnen 24 uur geplaatst

Afval- en opslagcontainers plaatsen we binnen 24 uur door héél Nederland.

3

Container vullen

Het zware werk is begonnen, het vullen van de container!

4

Wij halen en scheiden jouw afval

Bel of app ons wanneer jij klaar bent en wij komen de container weer ophalen.

Puin afvoeren

Na een grondige verbouwing zit je vaak met veel afval. Regiocontainer.nl kan dit steenpuin afvoeren voor je. Wij werken met een regionale service door heel Nederland. Zo kunnen wij al onze klanten de beste service bieden. Voor een goede verwerking van het puin kun je bij ons een puincontainer huren. Deze container is geschikt voor schoon puin. Onze ervaren medewerkers kunnen op afgesproken tijden het puin afvoeren. Wij zorgen voor een veilige verwerking en waar mogelijk een recycling van het afval. Neem vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken of bestel direct de afvalcontainer online.

Steenpuin afvoeren via Regiocontainer

Als je ervoor kiest om het steenpuin te laten afvoeren via Regiocontainer, geef je veel werk uit handen. Hierdoor houd je meer tijd over voor de werkzaamheden. We maken vooraf duidelijke afspraken met je zodat je precies weet waar je aan toe bent. Zijn er onvoorziene omstandigheden of plotselinge veranderingen? Neem dan tijdig contact met ons op. Zo zijn we in staat om samen met je een passende oplossing te vinden. Alle voorwaarden voor het huren van een container en puin afvoeren via Regiocontainer.nl vind je op onze website. Voor afval storten ben je bij ons aan het juiste adres!

Goedkoop puin afvoeren

Bij Regiocontainer.nl kun je goedkoop het puin laten afvoeren. Een puin container heb je bij ons tegen een scherpe all-in prijs. Wij leveren dan een compleet pakket aan diensten. Dit standaard pakket is inclusief:

Levering op de gewenste dag en locatie
Ophalen van de container
Verwerking van het afval
6 weken huur
Btw
Milieutoeslag

Wil je goedkoop het puin afvoeren, maar is ons standaard pakket niet passend? Dan kun je kiezen voor een maatwerkoplossing. Zo kun je onder andere de duur van de huurperiode en het aantal tussentijdse ledigingen naar wens aanpassen. Via onze website kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij komen dan zo snel mogelijk met een scherp geprijsd aanbod. Het is ook mogelijk om contact op te nemen via internet of telefoon. Zo kunt je de wensen over een puinbak huren en de mogelijkheden direct bespreken met onze afvalexperts.

 

Schoon puin afvoeren

In de afvalwereld worden twee soorten puin onderscheiden: schoon puin en niet schoon puin. Deze twee soorten worden vaak gescheiden verzameld omdat schoon puin afvoeren een stuk goedkoper is. Schoon puin bestaat puur en alleen uit steenachtige materialen. Ook bij Regiocontainer.nl maken we een onderscheid.

Container voor Schoon steenpuin

Je bepaalt bij Regiocontainer.nl zelf het formaat van de container voor puin afvoeren. Wij hebben containers van 3 tot en met 15 m3. Onze kleinste container past met een lengte van 190 cm en een breedte van 160 cm gemakkelijk op 1 parkeerplaats. Houd er wel rekening mee dat onze vrachtwagenchauffeur een lege ruimte van tenminste 2 parkeerplaatsen nodig heeft om de kleinste container te plaatsen. Uiteraard is er voor grotere containers meer ruimte nodig.

Wil je een container huren voor puin afvoeren en woon je in een betaald-parkerengebied? Controleer dan altijd of je een vergunning nodig hebt als je de container op de openbare weg wilt zetten. Ook als er in de straat niet betaald hoeft te worden voor parkeren is het goed om vooraf te kijken of je een vergunning nodig hebt. Zo kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan.