Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Grond afvoeren

Heeft u een flinke aanpassing van een tuin op de planning staan? Dan zult u waarschijnlijk veel grond moeten afvoeren. Dit is geen enkel probleem met de afvalbakken van Regiocontainer. Voor iedere klus en alle soorten afval hebben wij de juiste container op voorraad. U kunt bij ons online zelf een container in de gewenste grootte selecteren. Indien gewenst wordt uw container tussentijds geleegd, zodat u altijd voldoende ruimte heeft om uw afval kwijt te kunnen. Voor grond afvoeren vindt u bij ons containers in de volgende formaten:

 • 3 m3
 • 4 m3
 • 6 m3
 • 10 m3
 • 10 m3 gesloten
 • 15 m3

Voor de gunstigste prijzen, de hoogste kwaliteit containers en de beste service op het gebied van containerverhuur zit u goed bij Regiocontainer!

Grond afvoeren vergunning

Wilt u binnenkort een container huren en grond afvoeren? Dan kan een vergunning noodzakelijk zijn. Zeker als u de container op de openbare weg in een betaald parkerengebied wilt plaatsen is toestemming soms nodig. Onze experts kunnen hierover in negen van de tien gevallen uitsluitsel geven. Als u wilt weten of u voor grond afvoeren een vergunning nodig heeft, kunt u ook met uw gemeente bellen. Wij raden u aan om dit uit te zoeken voordat u een container bestelt. Zo komt u tijdens of na uw klus niet voor verrassingen te staan.

Grond afvoeren prijs

Regiocontainer helpt u graag als u grond wilt afvoeren. Voor de prijs hoeft u het niet te laten! U profiteert bij ons van scherpe all-inclusive tarieven. Op deze manier weet u vooraf precies waar u aan toe bent. De standaard pakketten bevatten de container van uw voorkeur en het brengen en ophalen ervan door een ervaren chauffeur. Daarnaast is zes weken huur, btw, verwerking van het afval en een eventuele milieutoeslag voor grond afvoeren bij de prijs inbegrepen. Is dit all-in pakket niet passend voor uw klus? Geen probleem. Bij Regiocontainer leveren we ook maatwerk. Vraag hiervoor gerust een offerte aan.

Grond afvoeren container

Waar u zich ook bevindt in Nederland, grond afvoeren in een container van ons bedrijf is altijd mogelijk. Wij leveren namelijk door het hele land. Heeft u morgen een container nodig? Bestel dan vandaag en de container staat de volgende dag op de afgesproken plek! Zelfs een levering op de dag van bestelling is mogelijk. Bovendien hoeft u zich over de verwerking van de grond geen zorgen te maken. Het grond afvoeren in de container en het verwerken ervan is namelijk bij de huurprijs inbegrepen.

Goedkoop grond afvoeren

Dankzij onze scherpe all-in prijzen is Regiocontainer hét adres voor goedkoop grond afvoeren! Wij helpen u snel en voordelig van overtollige aarde af. De totale huurprijs is afhankelijk van de grootte van de gekozen container en het soort afval dat u wilt verwerken. Zo wordt voor een grofvuil container huren een andere prijs gerekend dan wanneer u een bouwafval container huren wilt. De prijzen voor goedkoop grond afvoeren bekijkt u eenvoudig online. Onze experts helpen u graag als u vragen heeft!

Grond afvoeren regels

Net als voor andere soorten afval gelden voor grond afvoeren regels. Zo dient u ons te informeren als er wijzigingen optreden in de gemaakte afspraken. Dit kan gebeuren wanneer blijkt dat u de container langer of korter nodig heeft dan u van tevoren had berekend. Ook mag de container maximaal 20 cm boven de rand beladen worden. Ook zijn er typen afval die niet in onze containers mogen worden vervoerd. Zo kunt u bij ons een puincontainer huren om tijdelijk uw keramiek en andere steensoorten te bewaren. U mag hier echter geen gips, asbest en bouwafval in opslaan.

In geen enkele container is het deponeren van asfalt, koelkasten of stoffen die giftig dan wel radioactief zijn toegestaan. Het onderstaande overzicht laat duidelijk zien voor welke materialen een grondcontainer geschikt is. Wilt u meer weten over grond afvoeren en onze regels daarvoor? Neem dan gerust contact op met onze deskundige medewerkers.

Toegestaan in een grond container

Niet toegestaan in een grond container

 • Visueel schone grond
 • Graszoden
 • Zand
 • Tuinaarde
 • Puin / steen
 • Vervuilde grond (bijv. door olie of andere vloeistoffen)
 • Boomstronken of wortels
 • Overige vervuiling
 

Grond afvoeren bij Regiocontainer

U kunt voordelig en snel uw grond afvoeren bij Regiocontainer. Zo creëert u meer werkruimte voor uzelf om rustig verder te werken. Dat maakt een container huren bij ons extra aantrekkelijk, voor afval storten bent u bij ons aan het juiste adres! Is uw container vol? Grond afvoeren gebeurt bij Regiocontainer zo vaak als nodig is. Deze en andere afspraken leggen we van tevoren met u vast, zodat niemand voor nare verrassingen komt te staan. Bestel daarom vandaag nog uw container zodat u snel met uw klus aan de slag kunt!

 

   Zand en Grond container huren: kies uw formaat

   AfvalstroomNu voor 
   3 m3 Zand en Grond container€ 215,00Bestel direct
   4 m3 Zand en Grond container€ 279,95Bestel direct
   6 m3 Zand en Grond container€ 329,00Bestel direct
   10 m3 Zand en Grond container€ 455,00Bestel direct
   10 m3 G Zand en Grond container€ 455,00Bestel direct
   15 m3 Zand en Grond container€ 899,95Bestel direct