Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Grond afvoeren

Ook als u grote hoeveelheden grond wilt afvoeren, moet u bij Regiocontainer zijn! Voor iedere klus en alle soorten afval hebben wij de juiste container op voorraad. Maar ook voor de afvoer van grond hebben we een geschikte container! U kunt zelf een container in de gewenste grootte selecteren. Wij komen de container tussentijds halen om te legen en direct weer naar u terug te brengen. Een container om grond mee af te voeren vindt u bij Regiocontainer in de volgende formaten:

 • 3 m3
 • 4 m3
 • 6 m3
 • 10 m3
 • 10 m3 G
 • 15 m3

Voor de gunstigste prijzen, de hoogste kwaliteit containers en de beste service op het gebied van containerverhuur moet u bij Regiocontainer zijn!

Grond afvoeren container

Waar u zich ook bevindt in Nederland, grond afvoeren in een container van ons bedrijf is altijd mogelijk. Wij leveren namelijk door het hele land. Heeft u morgen een container nodig? Bestel dan vandaag en de container staat de volgende dag op de afgesproken plek! Zelfs een levering op de dag van bestelling is mogelijk. Bovendien hoeft u zich over de verwerking van de grond geen zorgen te maken. Het grond afvoeren in de container en het verwerken ervan is namelijk bij de huurprijs inbegrepen.

Goedkoop grond afvoeren

Dankzij onze scherpe all-in prijzen is Regiocontainer hét adres voor goedkoop grond afvoeren! Wij helpen u snel en voordelig van overtolliger aarde af. De totale huurprijs is afhankelijk van de grootte van de gekozen container en het soort afval dat u wilt verwerken. Zo wordt voor een grofvuil container huren een andere prijs gerekend dan wanneer u een bouwafval container huren wilt. Goedkoop grond afvoeren kan al vanaf €184,95. Deze all-in prijs is inclusief BTW, milieutoeslag, zes weken huur, plaatsen en ophalen van de container en het verwerken van de grond.

Grond afvoeren regels

Net als voor andere soorten afval gelden voor grond afvoeren regels. Zo dient u ons te informeren als er wijzigingen optreden in de gemaakte afspraken. Dit kan gebeuren wanneer blijkt dat u de container langer of korter nodig heeft dan u van tevoren had berekend. Ook mag de container maximaal 20 cm boven de rand beladen worden. Ook zijn er typen afval die niet in onze containers mogen worden vervoerd. Zo kunt u bij ons een puincontainer huren om tijdelijk uw keramiek en andere steensoorten te bewaren. U mag hier echter geen Gips, asbest of bouwafval in opslaan. In geen enkele container is het deponeren van asfalt, koelkasten of stoffen die giftig dan wel radioactief zijn toegestaan. Kijk ook eens in het onderstaande overzicht:

Toegestaan in een grond container

Niet toegestaan in een grond container

 • Visueel schone grond
 • Graszoden
 • Zand
 • Tuinaarde
 • Puin / steen
 • Vervuilde grond (bijv. door olie of andere vloeistoffen)
 • Boomstronken of wortels
 • Overige vervuiling
 

Wilt u meer weten over de grond afvoeren regels? Neem dan gerust contact op met onze deskundige klantenservice.

Grond afvoeren bij Regiocontainer

U kunt voordelig en snel uw grond afvoeren bij Regiocontainer. Zo creëert u meer werkruimte voor uzelf om rustig verder te werken. Dat maakt een afvalcontainer huren bij ons extra aantrekkelijk, voor afval storten bent u bij ons aan het juiste adres! Is uw container vol? Grond afvoeren gebeurt bij Regiocontainer zo vaak als nodig is. Deze en andere afspraken leggen we van tevoren met u vast, zodat niemand voor nare verrassingen komt te staan. Bestel daarom vandaag nog uw container zodat u snel met uw klus aan de slag kunt!

 

   Zand en Grond container huren: kies uw formaat

   AfvalstroomNu voor 
   3 m3 Zand en Grond container€ 209,95Bestel direct
   4 m3 Zand en Grond container€ 259,95Bestel direct
   6 m3 Zand en Grond container€ 315,95Bestel direct
   10 m3 Zand en Grond container€ 425,95Bestel direct
   10 m3 G Zand en Grond container€ 425,95Bestel direct
   15 m3 Zand en Grond container€ 649,95Bestel direct