8,8

7043 reviews

Hulp nodig?

Bel Manuel en bestel:

088-1001000

Container huren Eindhoven

Goedkoop & snel een afvalcontainer huren?
Vandaag leveren? Wij regelen het voor U!
Bekijk ons container aanbod

Grond afvoeren

Na een grondige verbouwing zit je vaak met veel afval.
Voor een goede verwerking van je puin kun je bij ons
een grondcontainer huren.

Levering in heel Nederland

Vandaag besteld, morgen geleverd

Levering ook op zaterdag mogelijk

Kies zelf je dagdeel van levering

Incl. 6 weken huur (eerder ophalen mogelijk)

All-in prijzen (Btw, transport, verwerking, huur)

Grond afvoeren

Heb je een flinke aanpassing van een tuin op de planning staan? Dan zul je waarschijnlijk veel grond moeten afvoeren. Dit is geen enkel probleem met de afvalbakken van Regiocontainer. Voor iedere klus en alle soorten afval hebben wij de juiste container op voorraad. Je kunt bij ons online zelf een container in de gewenste grootte selecteren. Indien gewenst word je container tussentijds geleegd, zodat je altijd voldoende ruimte hebt om je afval kwijt te kunnen. Voor grond afvoeren vind je bij ons containers in de volgende formaten:

3 m3, 4 m3, 6 m3, 10 m3, 10 m3 gesloten, 15 m3

Voor de gunstigste prijzen, de hoogste kwaliteit containers en de beste service op het gebied van containerverhuur zit je goed bij Regiocontainer!

3 m3 Zand en Grond

L 190 x B 160 x H 110

L 190 x B 160 x H 110
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

 • Transparante all-in tarieven
 • Tot 6 weken huurvrij te gebruiken
 • Past op een halve parkeerplaats

4 m3 Zand en Grond

L 245 x B 160 x H 120

L 245 x B 160 x H 120
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

 • Transparante all-in tarieven
 • Tot 6 weken huurvrij te gebruiken
 • Past op een halve parkeerplaats

6 m3 Zand en Grond

L 365 x B 180 x H 100

L 365 x B 180 x H 100
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

 • Transparante all-in tarieven
 • Tot 6 weken huurvrij te gebruiken
 • Container past op een parkeerplaats

10 m3 Zand en Grond

L 365 x B 180 x H 155

L 365 x B 180 x H 155
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

 • Transparante all-in tarieven
 • Tot 6 weken huurvrij te gebruiken
 • Container past op een parkeerplaats

 

Toegestaan in een zand en grondcontainer

Een grondcontainer is bestemd voor allerlei visueel schone soorten grond, zand, aarde en graszode

 • Visueel schone grond
 • Graszoden
 • Zand
 • Tuinaarde

Niet toegestaan in een zand en grondcontainer

Niet toegestaand in een grondcontainer zijn overige afvalstromen zoals puin, en hout. Heeft u toch overige afvalstromen die u wilt afvoeren in een grondcontainer dan adviseren wij u contact op te nemen met onze klantenservice, Telefonisch bespreken we dan de mogelijkheden

 • Puin / steen
 • Vervuilde grond (bijv. door olie of andere vloeistoffen)
 • Boomstronken of wortels
 • Overige vervuiling

Meer informatie

De lijst met afvalstromen die wel en niet afgevoerd mogen worden in een grond container is onuitputtelijk, mocht je twijfelen over een afvalstroom adviseren we je contact met ons op te nemen.

 

Wil je binnenkort een container huren en grond afvoeren? Dan kan een vergunning noodzakelijk zijn. Zeker als je de container op de openbare weg in een betaald parkerengebied wil plaatsen is toestemming soms nodig. Onze experts kunnen hierover in negen van de tien gevallen uitsluitsel geven. Als je wil weten of je voor grond afvoeren een vergunning nodig hebt, kun je ook met de gemeente bellen. Wij raden je aan om dit uit te zoeken voordat je een container bestelt. Zo kom je tijdens of na je klus niet voor verrassingen te staan.

Regiocontainer helpt je graag als je grond wil afvoeren. Voor de prijs hoef je het niet te laten! Je profiteert bij ons van scherpe all-inclusive tarieven. Op deze manier weet je vooraf precies waar je aan toe bent. De standaard pakketten bevatten de container van je voorkeur en het brengen en ophalen ervan door een ervaren chauffeur. Daarnaast is zes weken huur, btw, verwerking van het afval en een eventuele milieutoeslag voor grond afvoeren bij de prijs inbegrepen. Is dit all-in pakket niet passend voor je klus? Geen probleem. Bij Regiocontainer leveren we ook maatwerk. Vraag hiervoor gerust een offerte aan.

Waar je je ook bevind in Nederland, grond afvoeren in een container van ons bedrijf is altijd mogelijk. Wij leveren namelijk door het hele land. Heb je morgen een container nodig? Bestel dan vandaag en de container staat de volgende dag op de afgesproken plek! Zelfs een levering op de dag van bestelling is mogelijk. Bovendien hoef je je over de verwerking van de grond geen zorgen te maken. Het grond afvoeren in de container en het verwerken ervan is namelijk bij de huurprijs inbegrepen.

Dankzij onze scherpe all-in prijzen is Regiocontainer hét adres voor goedkoop grond afvoeren! Wij helpen je snel en voordelig van overtollige aarde af. De totale huurprijs is afhankelijk van de grootte van de gekozen container en het soort afval dat je wilt verwerken. Zo wordt voor een grofvuil container huren een andere prijs gerekend dan wanneer je een bouwafval container huren wilt. De prijzen voor goedkoop grond afvoeren bekijk je eenvoudig online. Onze experts helpen je graag als je vragen hebt!

Net als voor andere soorten afval gelden voor grond afvoeren regels. Zo dien je ons te informeren als er wijzigingen optreden in de gemaakte afspraken. Dit kan gebeuren wanneer blijkt dat je de container langer of korter nodig hebt dan je van tevoren had berekend. De container mag maximaal 20 cm boven de rand beladen worden. Ook zijn er typen afval die niet in onze containers mogen worden vervoerd. Zo kun je bij ons een puincontainer huren om tijdelijk je keramiek en andere steensoorten te bewaren. Je mag hier echter geen gips, asbest en bouwafval in opslaan.

In geen enkele container is het deponeren van asfalt, koelkasten of stoffen die giftig dan wel radioactief zijn, toegestaan. Het onderstaande overzicht laat duidelijk zien voor welke materialen een grondcontainer geschikt is. Wil je meer weten over grond afvoeren en onze regels daarvoor? Neem dan gerust contact op met onze deskundige medewerkers.

Je kunt voordelig en snel je grond afvoeren bij Regiocontainer. Zo creëer je meer werkruimte voor jezelf om rustig verder te werken. Dat maakt een container huren bij ons extra aantrekkelijk, voor afval storten ben je bij ons aan het juiste adres! Is je container vol? Grond afvoeren gebeurt bij Regiocontainer zo vaak als nodig is. Deze en andere afspraken leggen we van tevoren met je vast, zodat niemand voor nare verrassingen komt te staan. Bestel daarom vandaag nog je container zodat je snel met je klus aan de slag kunt!

 

Telefonisch advies?
Bel Michelle:
 

goed
Anoniem 17-05-2022

vriendelijke chauffeur en telefonisch contact ook vriendelijk en goed
m van boven 17-05-2022

Goede service
d Constandse 16-05-2022

Ideaal zo n container je hoeft de grond zelf niet verder af te voeren. Precies volgens afspraak geplaatst en opgehaald.
Anoniem 15-05-2022

Prima geregeld
K Waasdorp 13-05-2022

Bekijk al onze reviews

 

Bereikbare klantenservice
088-1001000

Regionale levering door heel
Nederland

All-in prijzen - incl. BTW

 
{robin_cartcontents}