Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Puin afvoeren

Na een grondige verbouwing zit u vaak met veel afval. Regiocontainer.nl kan dit puin afvoeren voor u. Wij werken met een regionale service door heel Nederland. Zo kunnen wij al onze klanten de beste service bieden. Voor een goede verwerking van uw puin kunt u bij ons een puincontainer huren. Deze container is geschikt voor schoon puin. Onze ervaren medewerkers kunnen op afgesproken tijden uw puin afvoeren. Wij zorgen voor een veilige verwerking en waar mogelijk een recycling van uw afval. Neem vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken of bestel direct uw afvalcontainer online.

Goedkoop puin afvoeren

Bij Regiocontainer.nl kunt u goedkoop uw puin laten afvoeren. Een puin container heeft u bij ons tegen een scherpe all-in prijs. Wij leveren dan een compleet pakket aan diensten. Dit standaard pakket is inclusief:

 • Levering op de gewenste dag en locatie
 • Ophalen van de container
 • Verwerking van het afval
 • 6 weken huur
 • Btw
 • Milieutoeslag

Wilt u goedkoop uw puin afvoeren, maar is ons standaard pakket niet passend? Dan kunt u kiezen voor een maatwerkoplossing. Zo kunt u onder andere de duur van de huurperiode en het aantal tussentijdse ledigingen naar wens aanpassen. Via onze website kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij komen dan zo snel mogelijk met een scherp geprijsd aanbod. Het is ook mogelijk om contact op te nemen via internet of telefoon. Zo kunt u uw wensen over een puinbak huren en de mogelijkheden direct bespreken met onze afvalexperts.

Schoon puin afvoeren

In de afvalwereld worden twee soorten puin onderscheiden: schoon puin en niet schoon puin. Deze twee soorten worden vaak gescheiden verzameld omdat schoon puin afvoeren een stuk goedkoper is. Schoon puin bestaat puur en alleen uit steenachtige materialen. Ook bij Regiocontainer.nl maken we een onderscheid. U kunt dan ook alleen het volgende afval kwijt in onze puinbak:

Toegestaan in een puincontainer

Niet toegestaan in een puincontainer

 • Keramische producten (o.a. wasbakken & toilletpotten)
 • Harde steensoorten (o.a. klinkers, betonpuin, dakpannen)
 • Tegels (o.a. grindtegels, stoeptegels)
 • Wand- en vloertegels
 • Maximaal 5% zand
 • Gips- en gasbeton (zacht gesteente)
 • Asbesthoudende of asbestgelijkende materialen
 • Asfalt
 • Grove stukken puin vloeibaar beton
 • Overige vervuiling
 

Veel op schoon puin gelijkende materialen mogen toch niet in de puincontainer gedeponeerd worden. Dit is onder andere afval zoals gips- en gasbeton, gevaarlijk en chemisch materiaal en asbesthoudend of daarop gelijkend materiaal. Weet u niet zeker of u alleen schoon puin wilt afvoeren of ook andere materialen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts helpen u graag.

Container voor puin afvoeren

U bepaalt bij Regiocontainer.nl zelf het formaat van uw container voor puin afvoeren. Wij hebben containers van 3 tot en met 15 m3. Onze kleinste container past met een lengte van 190 cm en een breedte van 160 cm gemakkelijk op 1 parkeerplaats. Houd er wel rekening mee dat onze vrachtwagenchauffeur een lege ruimte van tenminste 2 parkeerplaatsen nodig heeft om de kleinste container te plaatsen. Uiteraard is er voor grotere containers meer ruimte nodig.

Wilt u een container huren voor puin afvoeren en woont u in een betaald-parkerengebied? Controleer dan altijd of u een vergunning nodig heeft als u de container op de openbare weg wilt zetten. Ook als er in uw straat niet betaald hoeft te worden voor parkeren is het goed om vooraf te kijken of u een vergunning nodig heeft. Zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Puin afvoeren via Regiocontainer

Als u ervoor kiest om uw puin te laten afvoeren via Regiocontainer, geeft u veel werk uit handen. Hierdoor houdt u meer tijd over voor uw werkzaamheden. We maken vooraf duidelijke afspraken met u zodat u precies weet waar u aan toe bent. Zijn er onvoorziene omstandigheden of plotselinge veranderingen? Neem dan tijdig contact met ons op. Zo zijn we in staat om samen met u een passende oplossing te vinden. Alle voorwaarden voor het huren van een container en puin afvoeren via Regiocontainer.nl vindt u op onze website. Voor afval storten bent u bij ons aan het juiste adres!

 

Puin container huren: kies uw formaat

AfvalstroomNu voor 
3 m3 Puin container€ 155,00Bestel direct
4 m3 Puin container€ 159,95Bestel direct
6 m3 Puin container€ 165,00Bestel direct
10 m3 Puin container€ 229,95Bestel direct
10 m3 G Puin container€ 229,95Bestel direct
15 m3 Puin container€ 359,95Bestel direct