Afval storten

 • All-in tarieven
 • Makkelijk en snel besteld
 • Afval kwijt met behulp van Regiocontainer

Afvalcontainers bouw- en sloopafval

We hebben containers van 3m³ t/m 40m³ voor bouw- en sloopafval.

Wat mag er wel en niet in een Bouw- en sloopafval container?

Wat mag er in een Bouw- En Sloopafval container?

 • grofvuil - Huisraad
 • Bouw- en sloopafval
 • Steenachtige materialen
 • Papier - plastic
 • Hout
 • Maximaal 10% isolatiemateriaal
 • Maximaal 10% gips - gasbeton
 • Maximaal 15% vloerbedekking - zeil - vinyl - pvc

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 071-2001577

Wat mag er niet in een Bouw- En Sloopafval container?

Hieronder tref je een overzicht aan van producten die niet onder bouwafval ingenomen kunnen worden.

Helaas is het onmogelijk om alle soorten afval hier op te sommen. Als je ergens over twijfelt adviseren we je contact met ons op te nemen.

 • Dakleer - rubber - banden
 • Asbest, asbest gelijkend materiaal (zoals bijv. golfplaten)
 • Koelkast - vriezer
 • Chemisch afval - accus's - olie, verfblikken
 • Bielzen - c-hout - verbrand afval
 • Matrassen
 • Bedrijfsafval - etensresten
 • Compost - mest

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Het is voor ons helaas onmogelijk om alle afvalsoorten op te sommen. Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 071-2001577

1

Bestel de juiste container

Online of telefonisch, wij leveren de container op de gewenste dag!

2

Binnen 24 uur geplaatst

Afval- en opslagcontainers plaatsen we binnen 24 uur door héél Nederland.

3

Container vullen

Het zware werk is begonnen, het vullen van de container!

4

Wij halen en scheiden jouw afval

Bel of app ons wanneer jij klaar bent en wij komen de container weer ophalen.

Afval storten

Tijdens het klussen je afval storten wordt heel eenvoudig met Regiocontainer. Voor ieder project hebben wij de juiste afvalbak voor jou. Bovendien heb je bij ons de keuze uit containers van vele verschillende formaten. Zo kun je de grootte van je container perfect aanpassen op je wensen en de grootte van je klus. Op onze overzichtelijke website staat duidelijk aangegeven welke soorten afval je mag storten in welke container. Bekijk ons gehele aanbod online!

Afval afvoeren kosten

Als je een container huurt bij Regiocontainer is de service inclusief afval storten. De kosten verschillen en per afvalsoort. Daarom is het handig om jezelf in te lezen naar de verschillende tarieven. Deze kun je op een overzichtelijke en eenvoudige manier bekijken op onze website. Verder kun je ook gelijk een afvalcontainer huren. Dit zorgt er allemaal voor dat je voor afvalverwerking en informatie over afval storten en de kosten op de juiste plek bent bij Regiocontainer!

Bouwafval storten

Bij een renovatie of grote verbouwing komt vaak veel afval kijken. Voor bouwafval afvoeren zit je bij Regiocontainer goed. Je profiteert van een aantrekkelijk all-in tarief bij het huren van de container. De bak kan op een veilige manier geplaatst worden als er vrije toegang is voor onze chauffeur. Als je bouwafval gaat afvoeren is het van belang dat het afval niet verder dan 20 cm uit de container steekt. Voor bouwafval en alle zaken daaromheen zit je bij Regiocontainer goed!

 

Hout afval afvoeren

Heb je na een klus een overschot aan hout? In dat geval heb je binnen een paar klikken een oplossing om hout afval te storten, namelijk met een container! Daarbij is het wel noodzakelijk dat je het juiste formaat houtafval container hebt waardoor de verwerking van je hout eenvoudig gedaan kan worden. Bij ons all-in tarief hoort ook het ophalen van uw houtafval. Daardoor hoef je je geen zorgen voor het hout afval storten met de goede service van Regiocontainer!

Groenafval storten

Wanneer je een lange dag bezig bent met grote werkzaamheden in de tuin, heb je waarschijnlijk meer afval dan in de normale groene container past. Daarom is het mogelijk om je groenafval eenvoudig te storten in combinatie met het huren van een container. Wat toegestaan is bij tuinafval afvoeren zijn snoei- en tuinafval, takken, struiken, onkruid, bladeren en tot 20% gras. Alle informatie over groenafval storten kun je eenvoudig opzoeken op onze website of neem contact op met onze klantenservice!

 

Afval storten container

Bij Regiocontainer heb je veel mogelijkheden om je afval af te voeren met een daarbijbehorende container te huren. Voor elke afvalsoort is een oplossing te vinden in ons uitgebreide aanbod. Ons assortiment bestaat verder nog uit een dakafval container, en geeft je ook de mogelijkheid om een restafval container te huren. Door de vele varianten van de afval storten container ben je bij Regiocontainer op de juiste plek voor het bestellen, plaatsen en ophalen van je container!