Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Bouwcontainer

Voor zowel grote als kleine klussen is een bouwcontainer van Regiocontainer precies wat u zoekt! Deze bak is ideaal voor de tijdelijke opslag van onder andere hout, gasbeton en sloopafval. U heeft bij ons een ruime keuze aan afmetingen, zodat u altijd een bouwcontainer van een geschikt formaat kunt huren. Hierdoor heeft u altijd voldoende ruimte om uw afval kwijt te kunnen en houdt u uw werkplaats schoon. Op deze manier werkt u gemakkelijk door en loopt uw project geen onnodige vertraging op. Kunt u voor uw klus wel een bouwcontainer gebruiken? Dan is een container huren bij Regiocontainer een zeer verstandige keuze!

Wat mag er in een bouwcontainer

Bij Regiocontainer hebben we afvalbakken voor diverse afvalstromen. Wij maken dit onderscheid om uw afval zo goed mogelijk te kunnen verwerken. We geven u graag antwoord op de vraag: wat mag er in een bouwcontainer? Zo helpen we u bij het kiezen van de juiste afvalbak voor uw klus. U mag in een bouwcontainer onder andere bouw- en sloopafval deponeren. Ook steenachtige materialen, grofvuil, huisraad en isolatiemateriaal kunt u erin kwijt. In het onderstaande schema bekijkt u eenvoudig welke materialen wel en niet in een bouwcontainer gedeponeerd mogen worden.

Toegestaan in een bouwafval container

Niet toegestaan in een bouwafval container

 • Grofvuil huisraad
 • Bouw en sloopafval
 • Steenachtige materialen
 • isolatiemateriaal
 • papier plastic
 • Hout
 • Maximaal 5% zand
 • Maximaal 15% gips gasbeton
 • Maximaal 15% vloerbedekking zeil Vinyl pvc
 • Dakleer Rubber banden
 • Asbest asbest gelijkend materiaal
 • Koelkast vriezer
 • Chemisch afval accu’s olie verfblikken
 • Bielzen c-hout verbrand afval
 • Matrassen
 • Bedrijfsafval etensresten
 • Compost Mest

 

Bouwcontainer bestellen

Regiocontainer is hét adres om voordelig een bouwcontainer te bestellen. Dit regelt u bij ons eenvoudig online. Zo kunt u op uw gemak de verschillende afvalbakken vergelijken en de meest geschikte uitkiezen. Ook krijgt u bij ons direct inzicht in de prijzen. Op deze manier weet u vooraf precies waar u aan toe bent als u een bouwcontainer wilt bestellen. Bij Regiocontainer werken we zes dagen per week. Dit betekent dat wij ook op zaterdag uw container kunnen plaatsen. Heeft u de afvalbak op korte termijn nodig? Geen probleem. Als u vandaag bestelt kan uw container morgen al bij u op de stoep staan!

Bouwcontainer huren

U komt eenvoudig van uw afval af door een bouwcontainer te huren bij Regiocontainer. In ons ruime aanbod vindt u afvalbakken terug voor vele verschillende soorten afvalstromen. Twijfelt u welke afvalcontainer het meest geschikt is voor uw klus? Neem dan gerust contact op met onze deskundige medewerkers. Zij geven u graag persoonlijk advies. Ook voor het kiezen van de juiste afmetingen of andere informatie over onze producten kunt u bij hen terecht. Zo bent u altijd goed geïnformeerd voordat u een bouwcontainer gaat huren.

Bouwcontainer 10 m3

Wanneer u aan een wat grotere klus bezig bent, komt een bouwcontainer van 10 m3 als geroepen. Hierin kunt u een ruime hoeveelheid afval kwijt, wat u bij het werk bewegingsvrijheid geeft. Let er wel op dat u voldoende ruimte heeft voor het plaatsen van de afvalbak. Voor een bouwcontainer van 10 m3 heeft u de ruimte van een parkeerplaats nodig om deze te kunnen plaatsen. Bovendien is nog eens dezelfde ruimte vereist voor de chauffeur van de vrachtwagen die de bak komt brengen om goed te kunnen manoeuvreren. Bestel de container van uw ideale formaat bij Regiocontainer!

Goedkope bouwcontainer

Bent u voor uw klus op zoek naar een goedkope bouwcontainer? Dan moet u zeker bij Regiocontainer zijn! Wij hanteren aantrekkelijke all-in prijzen, waarbij levering en zes weken huur inbegrepen zijn. Ook voor verwerking van uw afval, btw en milieutoeslag betaalt u geen extra kosten. Is een huurperiode van zes weken te kort of te lang voor uw project? Geef dit dan gerust aan. Een perfecte communicatie met u als klant vinden wij zeer belangrijk. Daarom passen wij, indien nodig, graag de huurperiode van uw goedkope bouwcontainer voor u aan.

Vergunning bouwcontainer

In verreweg de meeste gevallen heeft u geen vergunning voor een bouwcontainer nodig. Een uitzondering op de regel is een betaald parkeren zone. De regels hiervoor kunnen per gemeente verschillen. Voordat u overgaat tot een bouwafval container huren, is het handig om met uw plaatselijke loket contact op te nemen. Ook onze ervaren medewerkers kunnen u in ruim negen van de tien gevallen vertellen of u een vergunning voor uw bouwcontainer nodig heeft. Voor andere vragen staan ze eveneens geheel tot uw dienst!

 

Bouw Sloopafval container huren: kies uw formaat

AfvalstroomNu voor 
3 m3 Bouw Sloopafval container€ 249,95Bestel direct
4 m3 Bouw Sloopafval container€ 299,95Bestel direct
6 m3 Bouw Sloopafval container€ 369,95Bestel direct
10 m3 Bouw Sloopafval container€ 489,95Bestel direct
10 m3 G Bouw Sloopafval container€ 489,95Bestel direct
15 m3 Bouw Sloopafval container€ 899,95Bestel direct
20 m3 Bouw Sloopafval container€ 999,95Bestel direct
30 m3 Bouw Sloopafval container€ 1.399,95Bestel direct
40 m3 Bouw Sloopafval container€ 1.599,95Bestel direct