Bouwcontainer huren? Ruime keuze uit afmetingen!

Bouwcontainer

 • Levering door heel Nederland
 • All-in tarieven voor bouwcontainers
 • Snel en makkelijk besteld

Afvalcontainers bouw- en sloopafval

We hebben containers van 3m³ t/m 40m³ voor bouw- en sloopafval.

Wat mag er wel en niet in een Bouw- en sloopafval container?

Wat mag er in een Bouw- En Sloopafval container?

 • grofvuil - Huisraad
 • Bouw- en sloopafval
 • Steenachtige materialen
 • Papier - plastic
 • Hout
 • Maximaal 5% plafondplaten
 • Maximaal 10% isolatiemateriaal
 • Maximaal 10% gips - gasbeton
 • Maximaal 15% vloerbedekking - zeil - vinyl - pvc

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 088-1001000

Wat mag er niet in een Bouw- En Sloopafval container?

Hieronder tref je een overzicht aan van producten die niet onder bouwafval ingenomen kunnen worden.

Helaas is het onmogelijk om alle soorten afval hier op te sommen. Als je ergens over twijfelt adviseren we je contact met ons op te nemen.

 • Dakleer - rubber - banden
 • Asbest, asbest gelijkend materiaal (zoals bijv. golfplaten)
 • Koelkast - vriezer
 • Chemisch afval - accus's - olie, verfblikken
 • Bielzen - c-hout - verbrand afval
 • Matrassen
 • Bedrijfsafval - etensresten
 • Compost - mest
 • Zand en Grond

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Het is voor ons helaas onmogelijk om alle afvalsoorten op te sommen. Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 088-1001000

1

Bestel de juiste container

Online of telefonisch, wij leveren de container op de gewenste dag!

2

Binnen 24 uur geplaatst

Afval- en opslagcontainers plaatsen we binnen 24 uur door héél Nederland.

3

Container vullen

Het zware werk is begonnen, het vullen van de container!

4

Wij halen en scheiden jouw afval

Bel of app ons wanneer jij klaar bent en wij komen de container weer ophalen.

Bouwcontainer

Voor zowel grote als kleine klussen is een bouwcontainer van Regiocontainer precies wat je zoekt! Deze bak is ideaal voor de tijdelijke opslag van onder andere hout, gasbeton en sloopafval. Je hebt bij ons een ruime keuze aan afmetingen, zodat je altijd een bouwcontainer van een geschikt formaat kunt huren. Hierdoor heb je altijd voldoende ruimte om je afval kwijt te kunnen en houd je je werkplaats schoon. Op deze manier werk je gemakkelijk door en loopt je project geen onnodige vertraging op. Kun je voor je klus wel een bouwcontainer gebruiken? Dan is een container huren bij Regiocontainer een zeer verstandige keuze!

 

Bouwcontainer bestellen

Regiocontainer is hét adres om voordelig een bouwcontainer te bestellen. Dit regel je bij ons eenvoudig online. Zo kun je op je gemak de verschillende afvalbakken vergelijken en de meest geschikte uitkiezen. Ook krijg je bij ons direct inzicht in de prijzen. Op deze manier weet je vooraf precies waar je aan toe bent als je een bouwcontainer wil bestellen. Bij Regiocontainer werken we zes dagen per week. Dit betekent dat wij ook op zaterdag je container kunnen plaatsen. Heb je de afvalbak op korte termijn nodig? Geen probleem. Als je vandaag bestelt kan de container morgen al bij je op de stoep staan!

Bouwcontainer huren

Je komt eenvoudig van je afval af door een bouwcontainer te huren bij Regiocontainer. In ons ruime aanbod vind je afvalbakken terug voor vele verschillende soorten afvalstromen. Twijfel je welke afvalcontainer het meest geschikt is voor jouw klus? Neem dan gerust contact op met onze deskundige medewerkers. Zij geven je graag persoonlijk advies. Ook voor het kiezen van de juiste afmetingen of andere informatie over onze producten kun je bij hen terecht. Zo ben je altijd goed geïnformeerd voordat je een afvalcontainer gaat huren.

 

Bouwcontainer 10 m3

Wanneer je aan een wat grotere klus bezig bent, komt een afvalcontainer van 10 m3 als geroepen. Hierin kun je een ruime hoeveelheid afval kwijt, wat je bij het werk bewegingsvrijheid geeft. Let er wel op dat je voldoende ruimte hebt voor het plaatsen van de afvalbak. Voor een bouwcontainer van 10 m3 heb je de ruimte van een parkeerplaats nodig om deze te kunnen plaatsen. Bovendien is nog eens dezelfde ruimte vereist voor de chauffeur van de vrachtwagen die de bak komt brengen om goed te kunnen manoeuvreren. Bestel de container van je ideale formaat bij Regiocontainer!

Goedkope bouwcontainer

Ben je voor je klus op zoek naar een goedkope container? Dan moet je zeker bij Regiocontainer zijn! Wij hanteren aantrekkelijke all-in prijzen, waarbij levering en zes weken huur inbegrepen zijn. Ook voor verwerking van je afval, btw en milieutoeslag betaal je geen extra kosten. Is een huurperiode van zes weken te kort of te lang voor je project? Geef dit dan gerust aan. Een perfecte communicatie met jou als klant vinden wij zeer belangrijk. Daarom passen wij, indien nodig, graag de huurperiode van uw goedkope bouwcontainer voor je aan.

 

Vergunning afvalcontainer

In verreweg de meeste gevallen heb je geen vergunning voor een bouwcontainer nodig. Een uitzondering op de regel is een betaald parkeren zone. De regels hiervoor kunnen per gemeente verschillen. Voordat je overgaat tot een bouwafval container huren, is het handig om met je plaatselijke loket contact op te nemen. Ook onze ervaren medewerkers kunnen je in ruim negen van de tien gevallen vertellen of je een vergunning voor een bouwcontainer nodig hebt. Voor andere vragen staan ze eveneens geheel tot je dienst!

Wat mag er in een bouwafval container

Bij Regiocontainer hebben we afvalbakken voor diverse afvalstromen. Wij maken dit onderscheid om jouw afval zo goed mogelijk te kunnen verwerken. We geven je graag antwoord op de vraag: wat mag er in een bouwcontainer? Zo helpen we je bij het kiezen van de juiste afvalbak voor jouw klus. Je mag in een bouwcontainer onder andere bouw- en sloopafval deponeren. Ook steenachtige materialen, grofvuil, huisraad en isolatiemateriaal kun je erin kwijt. In het onderstaande schema bekijk je eenvoudig welke materialen wel en niet in een bouwcontainer gedeponeerd mogen worden.