Disclaimer & Privacy

Disclaimer & Privacy

  • Veilig, makkelijk en snel bestellen
  • Betaling veilig via iDeal
  • Voor vragen is onze klantenservice bereikbaar

Regiocontainer.nl houdt je privégegevens privé

Regiocontainer.nl, speelt open kaart en gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. We doen er alles aan om de betrouwbaarheid, veiligheid en integriteit van de door ons verzamelde data te waarborgen. Wij zijn van mening dat de beveiliging van Regiocontainer.nl van bovengemiddeld niveau is én blijft. Ons toegewijde team van IT-experts staat hier garant voor.
Wij beschermen je privacy op de volgende manieren:

 

Jouw persoonlijke informatie wordt niet verkocht of doorgespeeld aan derden

Jouw gegevens worden veilig opgeslagen in een niet publiek-toegankelijke database.
En transactiegegevens worden versleuteld over internet verstuurd zodat afluisteraars geen kans krijgen.
Wij gebruiken je e-mailadres slechts eenmalig om je bestelling af te ronden. En wij sturen alleen aanbiedingen, nieuwsbrieven en andere circulaires na jouw uitdrukkelijke toestemming.
Als je geen berichten meer wil ontvangen van Regiocontainer.nl, dan kun je je ten alle tijden uitschrijven door een mail te sturen naar info@regiocontainer.nl. Wij sturen je dan geen mailings meer.
Als je een bestelling plaatst bij Regiocontainer.nl, kunnen we de volgende gegevens vragen:
Je naam, adres en telefoonnummer. Deze gegevens gebruiken we om de bezorging van jouw product correct af te handelen.
Je e-mailadres, zodat we je op de hoogte kunnen houden van de bestelling.
Betalingsinformatie, zoals je creditcard- of bankrekeningnummer. Dit gebruiken we om de bestelling af te ronden. De gegevens worden versleuteld verstuurd en niet opgeslagen.
Om de winkelwagen op te kunnen slaan, maken wij gebruik van een zogenaamd cookie. Deze wordt alleen binnen één sessie opgeslagen – zodra je je browser afsluit, is het weer verwijderd.
Net als alle webshops houden we bovendien door middel van een cookie bij welke pagina’s worden bezocht en hoe intensief onderdelen van Regiocontainer.nl worden gebruikt. Zo kunnen we onze site nog beter aanpassen aan jouw wensen. Wij gebruiken deze gegevens nadrukkelijk niet om een profiel van onze bezoekers samen te stellen.

Verwijderen of  wijzigen van gegevens

Wens je je gegevens in te kijken? Of wens je dat Regiocontainer.nl jouw gegevens verwijdert uit zijn systeem of wijzigt? Dien hiertoe dan gratis een verzoek in per post of email. Je kan je zo ook op ieder ogenblik verzetten tegen de verdere verwerking van je persoonsgegevens voor direct marketing. Het is echter niet mogelijk om de tenaamstelling op een factuur aan te passen.

 

Veilig betalen met iDeal

iDEAL bied je een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:
• iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
• Betalen met iDEAL kan meteen, je hoeft je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
• Je kan iDEAL direct gebruiken als je internetbankiert bij ABN AMRO, Fortis, Postbank, Rabobank of SNS Bank.
• iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor je ingevuld en je wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
• Je houd constant controle en overzicht op de betaling, de iDEAL betaling wordt meteen verwerkt en zichtbaar in je rekeningoverzicht.
• Je naam en rekeningnummer worden pas aan de webwinkelier verstrekt nadat jij de betaling heeft goedgekeurd. Anders dan bij creditcard-betalingen houd je zo zelf controle over de verstrekking van deze persoonlijke gegevens