Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Glascontainer huren

Voor uw horeca onderneming of restaurant is het handig om een glascontainer te huren bij Regiocontainer. Wij komen uw glasafval periodiek bij u ophalen en ruilen dan uw volle container in voor een schoon en leeg exemplaar. Horecagelegenheden produceren verhoudingsgewijs vrij veel glasafval en bij Regiocontainer zijn we daar blij mee. Het glas dat u weggooit kan namelijk hergebruikt worden voor de productie van nieuw glas, zodat u bijdraagt aan een schoner milieu. Een glascontainer huren doet u via onze website, maar het is natuurlijk ook altijd mogelijk om ons even te bellen en de opties door te spreken.

      

Glascontainer huren voordelen

Naast een beter milieu door recycling brengt een glascontainer huren andere voordelen met zich mee. Het is een grote winst voor uw bedrijfsvoering, omdat uw onderneming zo mooi opgeruimd blijft. Daarnaast zorgt het regelmatig legen van uw glascontainer ervoor dat insecten bij warm weer geen kans krijgen om zich tegoed te doen aan de restjes die in de flessen achterblijven. Een glascontainer huren heeft vele voordelen, maar Regiocontainer denkt ook met u mee over uw andere afvalvraagstukken. Zo is het ook mogelijk om bij ons een rolcontainer te huren voor uw oud papier en karton of een container voor bouwafval! Wij stemmen de verwerking van uw bedrijfsafval indien gewenst volledig af op de branche waarin u werkt.

Glascontainer huren horeca

Glazen flessen staan een stuk stijlvoller dan plastic flessen, maar leveren wel veel glasafval op. Bij Regiocontainer kunt u een glascontainer huren voor de horeca om dit probleem te ondervangen. Om die reden stemmen wij de ledigingsfrequentie van de container volledig af op uw onderneming. Produceert u een keer meer glasafval dan verwacht? Dan komen we gewoon een keer extra bij u langs. Naast een glascontainer huren voor de horeca kunt u bij ons ook een gewone afvalcontainer bestellen. Wilt u uw etablissement grondig renoveren? Dan heeft u door een opslagcontainer te huren zelfs een oplossing voor het tijdelijk opslaan van het meubilair dat u in perfecte staat wenst te behouden!

Glascontainer huren bij Regiocontainer

U weet altijd waar u aan toe bent als u een glascontainer gaat huren bij Regiocontainer. U krijgt vooraf een duidelijk overzicht van alle de kosten, opgesplitst in onder andere de volgende onderdelen:

  • Levering op de gewenste dag en locatie
  • Ophalen van de glascontainer
  • Recycling van het glas
  • Btw en milieutoeslagen

Ook voor uw tijdelijke afvalvraagstukken kunt u bij Regiocontainer een afvalbak of een afvalcontainer huren. Afval storten en een glascontainer huren zijn aan Regiocontainer goed besteed. Onze afvalexperts staan u graag te woord en kunnen u tevens adviseren over zaken als het formaat van de container en de gewenste ledigingsfrequentie.

Heeft u toch anders soort afval? Hier een overzicht van onze verschillende soorten afvalcontainers: