8,8

7074 reviews

Hulp nodig?

Bel Manuel en bestel:

088-1001000

Container huren Eindhoven

Goedkoop & snel een afvalcontainer huren?
Vandaag leveren? Wij regelen het voor U!
Bekijk ons container aanbod

Glascontainer huren

Goedkoop & snel een afvalcontainer huren?
Vandaag leveren? Wij regelen het voor je!
Bekijk ons container aanbod

Levering in heel Nederland

Vandaag besteld, morgen geleverd

Levering ook op zaterdag mogelijk

Bestellen met AfterPay

Huurvrije periode van 6 weken

All-in prijzen

Glascontainer huren

Voor je horeca onderneming of restaurant is het handig om een glascontainer te huren bij Regiocontainer. Wij komen je glasafval periodiek bij je ophalen en ruilen dan je volle container in voor een schoon en leeg exemplaar. Horecagelegenheden produceren verhoudingsgewijs vrij veel glasafval en bij Regiocontainer zijn we daar blij mee. Het glas dat jij weggooit kan namelijk hergebruikt worden voor de productie van nieuw glas, zodat je bijdraagt aan een schoner milieu. Een glascontainer huren doe je via onze website, maar het is natuurlijk ook altijd mogelijk om ons even te bellen en de opties door te spreken.

Glascontainer huren horeca

Glazen flessen staan een stuk stijlvoller dan plastic flessen, maar leveren wel veel glasafval op. Bij Regiocontainer kun je een glascontainer huren voor de horeca om dit probleem te ondervangen. Om die reden stemmen wij de ledigingsfrequentie van de container volledig af op je onderneming. Produceer je een keer meer glasafval dan verwacht? Dan komen we gewoon een keer extra bij je langs. Naast een glascontainer huren voor de horeca kun je bij ons ook een gewone afvalcontainer bestellen. Wil je je etablissement grondig renoveren? Dan heb je door een opslagcontainer te huren zelfs een oplossing voor het tijdelijk opslaan van het meubilair dat je in perfecte staat wenst te behouden!

Glascontainer huren bij Regiocontainer

Je weet altijd waar je aan toe bent als je een glascontainer gaat huren bij Regiocontainer. Je krijgt vooraf een duidelijk overzicht van alle de kosten, opgesplitst in onder andere de volgende onderdelen:

Levering op de gewenste dag en locatie
Ophalen van de glascontainer
Recycling van het glas
Btw en milieutoeslagen

Ook voor je tijdelijke afvalvraagstukken kun je bij Regiocontainer een afvalbak of een afvalcontainer huren. Afval storten en een glascontainer huren zijn aan Regiocontainer goed besteed. Onze afvalexperts staan je graag te woord en kunnen je tevens adviseren over zaken als het formaat van de container en de gewenste ledigingsfrequentie.

Heb je toch anders soort afval? Hier een overzicht van onze verschillende soorten afvalcontainers:

BouwafvalGrondIJzerHuisvuil ,PuinGroenafvalTuin afvalGrofvuilHoutafvalPapier afvalRestafvalDakafval

Glascontainer huren bij Regiocontainer

Naast een beter milieu door recycling brengt een glascontainer huren andere voordelen met zich mee. Het is een grote winst voor je bedrijfsvoering, omdat je onderneming zo mooi opgeruimd blijft. Daarnaast zorgt het regelmatig legen van uw glascontainer ervoor dat insecten bij warm weer geen kans krijgen om zich tegoed te doen aan de restjes die in de flessen achterblijven. Een glascontainer huren heeft vele voordelen, maar Regiocontainer denkt ook met je mee over je andere afvalvraagstukken. Zo is het ook mogelijk om bij ons een rolcontainer te huren voor je oud papier en karton of een container voor bouwafval! Wij stemmen de verwerking van je bedrijfsafval indien gewenst volledig af op de branche waarin je werkt.

 

  
  
 

 

 

Telefonisch advies?
Bel Michelle:
 

Prima geregeld
Anoniem 05-07-2022

Vlotte plaatsing vlotte ophaal
Anoniem 03-07-2022

prima plaatsing. donderdag gevraagd om vrijdag op te halen. vrijdag bevestiging gekregen dat met hem maanda gisteren op kwam halen. hij staat er nu nog.
Anoniem 28-06-2022

Goed advies. Snelle levering. Vriendelijke medewerkers.
E Hoetmer 28-06-2022

Snelle levering en snelle afvoer .
Anoniem 27-06-2022

Bekijk al onze reviews

 

Bereikbare klantenservice
088-1001000

Regionale levering door heel
Nederland

All-in prijzen - incl. BTW
  Ruim assortiment

Plaatsing binnen 24 uur

 

 

 
{robin_cartcontents}