Glascontainer huren | Scherpe prijzen en service op maat!

Glascontainer huren

  • Levering door heel Nederland
  • Makkelijk en snel een offerte aanvragen
  • Extra advies nodig? Bel met onze klantenservice!

Glascontainer huren bij Regiocontainer

Je weet altijd waar je aan toe bent als je een glascontainer gaat huren bij Regiocontainer. Je krijgt vooraf een duidelijk overzicht van alle de kosten, opgesplitst in onder andere de volgende onderdelen:

Levering op de gewenste dag en locatie
Ophalen van de glascontainer
Recycling van het glas
Btw en milieutoeslagen

Ook voor je tijdelijke afvalvraagstukken kun je bij Regiocontainer een afvalbak of een afvalcontainer huren. Afval storten en een glascontainer huren zijn aan Regiocontainer goed besteed. Onze afvalexperts staan je graag te woord en kunnen je tevens adviseren over zaken als het formaat van de container en de gewenste ledigingsfrequentie.

Heb je toch anders soort afval? Hier een overzicht van onze verschillende soorten afvalcontainers:

Bouwafval, Grond, Huisvuil, Puin, Groenafval, Tuin afval, Grofvuil, Houtafval, Papier afval, Restafval, Dakafval

Glascontainer huren

Voor je horeca onderneming of restaurant is het handig om een glascontainer te bestellen bij Regiocontainer. Wij komen je glasafval periodiek bij je ophalen en ruilen dan je volle container in voor een schoon en leeg exemplaar. Horecagelegenheden produceren verhoudingsgewijs vrij veel glasafval en bij Regiocontainer zijn we daar blij mee. Het glas dat jij weggooit kan namelijk hergebruikt worden voor de productie van nieuw glas, zodat je bijdraagt aan een schoner milieu. Een glascontainer huren doe je via onze website, maar het is natuurlijk ook altijd mogelijk om ons even te bellen en de opties door te spreken.

Glascontainer bestellen bij Regiocontainer

Naast een beter milieu door recycling brengt een glascontainer huren andere voordelen met zich mee. Het is een grote winst voor je bedrijfsvoering, omdat je onderneming zo mooi opgeruimd blijft. Daarnaast zorgt het regelmatig legen van uw glascontainer ervoor dat insecten bij warm weer geen kans krijgen om zich tegoed te doen aan de restjes die in de flessen achterblijven. Een glascontainer huren heeft vele voordelen, maar Regiocontainer denkt ook met je mee over je andere afvalvraagstukken. Zo is het ook mogelijk om bij ons een rolcontainer te huren voor je oud papier en karton of een container voor bouwafval! Wij stemmen de verwerking van je bedrijfsafval indien gewenst volledig af op de branche waarin je werkt.

Glascontainer bestellen horeca

Glazen flessen staan een stuk stijlvoller dan plastic flessen, maar leveren wel veel glasafval op. Bij Regiocontainer kun je een glascontainer huren voor de horeca om dit probleem te ondervangen. Om die reden stemmen wij de ledigingsfrequentie van de container volledig af op je onderneming. Produceer je een keer meer glasafval dan verwacht? Dan komen we gewoon een keer extra bij je langs. Naast een glascontainer huren voor de horeca kun je bij ons ook een gewone afvalcontainer bestellen. Wil je je etablissement grondig renoveren? Dan heb je door een opslagcontainer te huren zelfs een oplossing voor het tijdelijk opslaan van het meubilair dat je in perfecte staat wenst te behouden!