Grind afvoeren? Goed en voordelig geregeld bij Regiocontainer!

Grind afvoeren

 • Grind afvoeren door heel Nederland
 • Ruime keuze uit verschillende formaten
 • Mooie all-in tarieven

Afvalcontainers puin

We hebben containers van 3m³ t/m 15m³ voor puin.

Wat mag er wel en niet in een Puin container?

Wat mag er in een Puin container?

Puin is de verzamelnaam voor harde steenachtige materialen.

Hieronder tref je een overzicht aan van diverse afvalstromen die onder de noemen puin ingenomen worden.

*Let op, bij een 10m3 puincontainer is het niet toegestaan om stenen te stapelen in de container, de container zou hierdoor te zwaar worden om opgehaald te worden. Om deze reden mag de 10m3 tot de rand beladen worden ( los gestort ).

 • Keramische producten (o.a. wasbakken & toiletpotten)
 • Harde steensoorten (o.a. klinkers, betonpuin, dakpannen)
 • Tegels (o.a. grindtegels, stoeptegels)
 • Wand- en vloertegels
 • Gewapend beton
 • Maximaal 5% zand/grond

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 088-1001000

Wat mag er niet in een Puin container?

Hieronder tref je een overzicht aan van producten die niet onder puin ingenomen kunnen worden.

Helaas is het onmogelijk om alle producten hier op te sommen. Als je ergens over twijfelt adviseren we je contact met ons op te nemen.

 • Gips- en gasbeton (zacht gesteente)
 • Asbesthoudende of asbest gelijkende materialen (bijvoorbeeld golfplaten)
 • Asfalt
 • grove stukken puin / vloeibaar beton
 • Dakgrind
 • Overige vervuiling

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Het is voor ons helaas onmogelijk om alle afvalsoorten op te sommen. Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 088-1001000

1

Bestel de juiste container

Online of telefonisch, wij leveren de container op de gewenste dag!

2

Binnen 24 uur geplaatst

Afval- en opslagcontainers plaatsen we binnen 24 uur door héél Nederland.

3

Container vullen

Het zware werk is begonnen, het vullen van de container!

4

Wij halen en scheiden jouw afval

Bel of app ons wanneer jij klaar bent en wij komen de container weer ophalen.

Grind afvoeren

Ben je bezig met werkzaamheden aan je tuin of oprit en wil je efficiënt je grind afvoeren? Dan kun je bij Regiocontainer gemakkelijk een container huren. Wij komen deze op locatie afleveren en halen na afloop van je klus de volle container bij je op. Je laat bij ons niet alleen gemakkelijk je grind afvoeren, ook de verwerking wordt door ons geregeld. Doordat onze huurperiode standaard 6 weken bedraagt, hoef je je niet te haasten. Verlenging van deze termijn behoort tot de mogelijkheden. Je betaalt hiervoor per extra week een kleine meerprijs. Vraag gemakkelijk online een offerte aan of neem contact op met onze deskundige afvalexperts!

Tuin grind afvoer

Heb je diverse grindpaden in je tuin die je graag anders wilt vormgeven? Dan kunt je je tuin grind afvoeren in bijvoorbeeld een vervuilde grond container van Regiocontainer. Deze biedt plaats aan zand en tuinaarde die vermengd zijn geraakt met wortels, boomstronken, onkruid en grind. Deze materialen noemen we vervuilingen, omdat ze ervoor zorgen dat de aarde niet meer zuiver is. Verontreinigde tuin grind afvoeren is niet toegestaan. Hiervan spreken we als er schadelijke stoffen als asbest of olie in terecht is gekomen. In dat geval is het inschakelen van een professioneel saneerbedrijf noodzakelijk.

Vervuild grind laten ophalen

Houd je bij je werkzaamheden niet alleen grind over, maar bijvoorbeeld ook puin? Dan kun je dit als vervuild grind laten afvoeren door een puincontainer te huren. Een bouwafval container huren is een ander alternatief. In beide containers kunnen verschillende afvalstromen worden verzameld. Meer hierover lees je op onze site. Als je vervuild grind laat afvoeren, houd er dan rekening mee dat je het voor de container benodigde oppervlak vrijhoudt en dat de chauffeur daarnaast nog manoeuvreerruimte nodig heeft. Die beslaat minimaal één of twee parkeerplaatsen.

Grind afvoer kosten

Bij Regiocontainer kom je niet voor verrassingen te staan als je grind laat afvoeren. De kosten brengen wij vooraf duidelijk in beeld en zijn opgebouwd uit de volgende onderdelen:

 • 21% BTW
 • Plaatsen en ophalen van uw container
 • Verwerking van uw afval
 • 6 weken huur
 • Milieutoeslag

Wij hanteren een flexibele werkwijze en kunnen als je dat wenst de container tussentijds laten ledigen. Zo kun je eenvoudig je grind laten meenemen en blijven de kosten laag. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bekijk onze scherpe tarieven op de website!

In welke container grind afvoeren?

Er zijn verschillende aandachtspunten als je wil bepalen in welke container je grind laat meenemen. Wij adviseren je om vooraf een inschatting te maken van de hoeveelheid grind die je denkt over te houden en daar het formaat van de container op aan te passen. Bij Regiocontainer heb je een ruime keuze uit verschillende afmetingen, variërend van 3 m3 tot 40 m3. Daardoor kunnen zowel particulieren als ondernemers bij ons terecht. Ook de vraag of er andere afvalstromen vrijkomen is relevant om te weten in welke container je grind kunt laten ophalen. Je beschikt bij Regiocontainer namelijk over diverse opties voor afval storten:

Puin
Grofvuil
Bouwafval
Grond

Op onze site vind je uitgebreide informatie over de verschillende typen containers en wat er wel en niet in mag. Uiteraard beantwoordt onze klantenservice graag je vragen.