Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Groenafval container huren

Gaat u flink snoeien in uw tuin? Om al uw tuinafval eenvoudig te verwerken kunt u bij Regiocontainer een groenafval container huren. Kies het formaat dat passend is bij uw klus. Onze afmetingen variëren tussen de 3m³ tot en met 40m³. Om u een beeld te geven over de hoeveelheid afval die u kwijt kunt in een container hebben wij een handige tip. Zo passen er ongeveer 10 volle kruiwagens van 100 liter in 1m³.

LET OP: de lading mag slechts 20 centimeter boven de container uitsteken. Heeft u een grote klus? Dan kunt u ook een grote afvalcontainer huren voor het afval storten.

Groenafval container huren tuinafval

Als u op zoek bent naar een opslagplaats voor uw afval tijdens een klus in de tuin dan bent u bij Regiocontainer aan hét juiste adres. Bij ons kunt u gemakkelijk een container huren voor tuinafval en groenafval. Profiteer van de vele voordelen die wij bieden. Zo leveren wij doordeweeks en ook op zaterdag. Heeft u een klus waarbij u snel een container wilt huren voor tuinafval en groenafval? Wij leveren binnen 24 uur de container bij u af. Let erop dat u bij de levering genoeg ruimte heeft voor de vrachtwagen en de container. U hoeft niet persoonlijk thuis te zijn voor de levering van de container. Bent u bezig met een verbouwing? Voor een eenvoudige verwerking van uw puin kunt u een bouwafval container huren bij Regiocontainer.

Toegestaan in groenafval container

De volgende soorten afval is toegestaan in een groenafval container:

Toegestaan in een groenafval container

Niet toegestaan in een groenafval container

 • Snoei- en tuinafval
 • Takken en struiken (zonder kluit)
 • Onkruid
 • Bladeren
 • Maximaal 20% gras (zonder grond)
 • Compost
 • Boomstammen en boomstobben
 • C-hout / bielzen
 • Overig vervuiling
 

Heeft u per ongeluk verkeerd afval gestort in de container? Laat dit dan aan ons weten per e-mail. Bekijk onze spelregels voor meer informatie over de soorten afval die toegestaan zijn in een groenafval container.

Groenafval container huren prijs

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Daarom is de prijs voor het huren van een groenafval container all-inclusive. Dit houdt in dat u verzekerd bent van:

 • 21% BTW
 • Het plaatsen en ophalen van uw container
 • Het verwerken van uw afval
 • 6 weken huur
 • Milieutoeslag

Heeft u een klus waarbij u langer dan 6 weken een groenafval container wilt huren? De prijs voor een container van 3m³ tot 10m³ is dan €15 per week. Voor een container groter dan 11m³ betaalt u €25 per week. Voor de berekening van de exacte prijs kunt u bij Regiocontainer.nl geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Heeft u toch anders soort afval? Hier een overzicht van onze verschillende soorten afvalcontainers:

 

Tuinafval container huren: kies uw formaat

AfvalstroomNu voor 
3 m3 Tuinafval container€ 165,00Bestel direct
4 m3 Tuinafval container€ 184,95Bestel direct
6 m3 Tuinafval container€ 195,00Bestel direct
10 m3 Tuinafval container€ 229,95Bestel direct
10 m3 G Tuinafval container€ 229,95Bestel direct
15 m3 Tuinafval container€ 419,95Bestel direct
20 m3 Tuinafval container€ 599,95Bestel direct
30 m3 Tuinafval container€ 649,95Bestel direct
40 m3 Tuinafval container€ 795,95Bestel direct