Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Grofvuil container huren

Heeft u een verbouwing of renovatie waarbij u bouwafval wilt verwerken? Maak uw klus eenvoudiger door een grofvuil container te huren bij Regiocontainer. Aan de hand van de hoeveelheid grofvuil kiest u het formaat van de container. Voor zowel grote als kleine klussen vindt u in ons ruime aanbod een geschikte container. Zo kunt u een grofvuil container huren van 3m³ tot en met 40m³. Bent u aan het verbouwen en wilt u uw bouwafval gemakkelijk verwerken, dan kunt u eenvoudig een puincontainer huren.

Wat mag er in een grofvuil container

Voor een goede verwerking van uw afval is het belangrijk dat u alleen toegestane materialen in uw afvalbak deponeert. Wij geven u dan ook graag uitgebreide informatie over wat er in een grofvuil container mag en wat niet. Uiteraard kunt u grofvuil en huisraad kwijt in de deze afvalbak. Daarnaast zijn ook steenachtige materialen, hout en bouw- en sloopafval toegestaan. In het onderstaande overzicht ziet u duidelijk wat er in een grofvuil container mag en voor welke materialen deze bak niet geschikt is. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag als u twijfelt of een grofvuil container de juiste afvalbak is voor u.

Toegestaan in een grofvuil container

Niet toegestaan in een grofvuil container

 • Grofvuil - huisraad
 • Bouw en sloopafval
 • Steenachtige materialen
 • isolatiemateriaal
 • papier
 • plastic
 • Hout
 • Maximaal 5% zand
 • Maximaal 15% gips - gasbeton
 • Maximaal 15% vloerbedekking - zeil - Vinyl - pvc
 • Dakleer Rubber banden
 • Asbest asbest gelijkend materiaal
 • Koelkast vriezer
 • Chemisch afval accu’s olie verfblikken
 • Bielzen c-hout verbrand afval
 • Matrassen
 • Bedrijfsafval etensresten
 • Compost Mest

 

Voor meer informatie over het toegestane afval bekijkt u onze spelregels. Let er bij het beladen op dat het afval slechts 20 centimeter mag uitsteken boven de container.

Grofvuil container huren vergunning

Het is belangrijk om vooraf goed de regels van uw gemeente te bekijken als u een grofvuil container wilt huren. Een vergunning kan in sommige gevallen nodig zijn. Zeker als u de container op de openbare weg wilt plaatsen en in een betaald parkerengebied woont is toestemming soms vereist. Dit kunt u eenvoudig navragen bij het loket van uw gemeente. Ook onze medewerkers geven u graag meer informatie over een grofvuil container huren en een vergunning aanvragen. In negen van de tien gevallen kunnen zij u duidelijk vertellen of u wel of geen vergunning nodig heeft.

Grofvuil container huren goedkoop

Laat u ontzorgen door bij Regiocontainer een grofvuil container te huren. Dit kan goedkoop dankzij onze scherpe all-inclusive tarieven. Met een compleet pakket komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan. De prijzen zijn onder andere inclusief brengen en halen van de container, 6 weken huur, 21% btw, de verwerking van het afval, en de milieutoeslag. U vraagt online gemakkelijk een offerte aan voor de gewenste afvalbak. Een grofvuil container huren doet u goedkoop bij Regiocontainer!

Grofvuil container huren prijs

Onze website is voorzien van uitgebreide en overzichtelijke informatie over afval storten. Zo kunt u, als u een grofvuil container wilt huren, de prijs eenvoudig online bekijken. Naast een scherp all-in tarief leveren wij ook maatwerk. Dit is ideaal als u bijvoorbeeld langer of korter dan zes weken een container wilt huren. Neem voor meer informatie over een grofvuil container huren en de prijs ervan gerust contact op met onze experts. Zij helpen u graag verder.

Grofvuil container huren bij Regiocontainer

Als u graag voordelig een grofvuil container wilt huren, bent u bij Regiocontainer aan het juiste adres. Wij maken het klussen, renoveren of verbouwen eenvoudiger door u te ontzorgen op het gebied van afvalverwerking. Wij leveren onze containers door heel Nederland. Service staat hoog in het vaandel en daarom leveren wij ook op zaterdag. Heeft u een klus waarbij u snel een container nodig heeft? Geen zorgen! Wij kunnen uw container binnen 24 uur leveren! Dat is dé service die u krijgt als u ervoor kiest om een grofvuil container te huren bij Regiocontainer.

 

Huisraad (afval) container huren: kies uw formaat

AfvalstroomNu voor 
3 m3 Huisraad (afval) container€ 245,00Bestel direct
4 m3 Huisraad (afval) container€ 294,95Bestel direct
6 m3 Huisraad (afval) container€ 365,00Bestel direct
10 m3 Huisraad (afval) container€ 484,00Bestel direct
10 m3 G Huisraad (afval) container€ 484,00Bestel direct
15 m3 Huisraad (afval) container€ 899,95Bestel direct
20 m3 Huisraad (afval) container€ 999,95Bestel direct
30 m3 Huisraad (afval) container€ 1.399,95Bestel direct
40 m3 Huisraad (afval) container€ 1.599,95Bestel direct