Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Grondcontainer huren

Voor klussen waarbij er zand, aarde, of veen overblijft kunt u een grondcontainer huren bij Regiocontainer voor een eenvoudige verwerking. Grote klussen of kleine klussen, u vindt de juiste container in ons aanbod. De afmetingen verschillen tussen de 3m³ tot en met 40m³. Kies aan de hand van de hoeveelheid zand het juiste formaat grondcontainer dat u huren wilt. Na het maken van uw keuze kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor een indicatie van de prijs.

TIP: heeft u een klus waarbij een grote hoeveelheid grond vrijkomt? Dan kunt u ook een grote afvalcontainer huren!

Grondcontainer huren goedkoop

Verbouwingen en klussen kunnen een hoop kosten met zich meebrengen. Gelukkig kunt u bij Regiocontainer goedkoop een grondcontainer huren. Om te zorgen dat u achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan zijn al onze getoonde prijzen all-inclusive. Dit houdt in dat de prijs met inbegrip is van:

 • 21% BTW
 • Het plaatsen en ophalen van uw container
 • Het verwerken van uw afval
 • 6 weken huur
 • Milieutoeslag

Laat u ontzorgen op het gebied van afvalverwerking door goedkoop een grondcontainer te huren bij Regiocontainer!

Grondcontainer 6m³

Heeft u een klus waarbij u zand moet afgraven? Met een grondcontainer van 6m³ voert u eenvoudig uw overtollige zand af. Om u een beeld te geven over de hoeveelheid zand die gedeponeerd kan worden in de grondcontainer van 6m³ hebben wij een tip. U kunt als vuistregel gebruiken dat 1m³ gevuld kan worden met 10 kruiwagens van 100 liter. Regiocontainer biedt u vele gemakkelijke betaalmethoden waarmee u een grondcontainer van 6m³ huurt. Ook voor verbouwingen kunt u een geschikte bouwafval container huren bij Regiocontainer.

Wat mag er in een grondcontainer?

In een grondcontainer mogen de volgende soorten grond:

Toegestaan in een grond container

Niet toegestaan in een grond container

 • Visueel schone grond
 • Graszoden
 • Zand
 • Tuinaarde
 • Puin / steen
 • Vervuilde grond (bijv. door olie of andere vloeistoffen)
 • Boomstronken of wortels
 • Overige vervuiling
 

Uiteraard zijn er ook soorten grond die niet gedeponeerd mogen worden in een grondcontainer. Bekijk onze spelregels voor meer informatie over de toegestane soorten grond. Heeft u per ongeluk de verkeerde soort afval opgeslagen? Laat dit aan ons weten per e-mail.

Grondcontainer huren bij Regiocontainer

Wij hechten veel waarde aan tevreden klanten, daarom bieden wij u veel voordelen. Als u vandaag nog besluit om een grondcontainer te huren bij Regiocontainer, kunt u morgen nog aan de slag. Wij leveren binnen 24 uur een grondcontainer door heel Nederland. Doordeweeks en op zaterdag! Langer dan 6 weken een afvalcontainer huren behoort ook tot de mogelijkheden Voor afval storten bent u hier aan het juiste adres! Heeft u nog vragen over het huren van een grondcontainer bij Regiocontainer? Neem dan gerust contact op met onze deskundige klantenservice. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Hier een overzicht van onze verschillende soorten afvalcontainers:

 

 

Zand en Grond container huren: kies uw formaat

AfvalstroomNu voor 
3 m3 Zand en Grond container€ 215,00Bestel direct
4 m3 Zand en Grond container€ 279,95Bestel direct
6 m3 Zand en Grond container€ 329,00Bestel direct
10 m3 Zand en Grond container€ 455,00Bestel direct
10 m3 G Zand en Grond container€ 455,00Bestel direct
15 m3 Zand en Grond container€ 899,95Bestel direct