Grondcontainer huren

Voor klussen waarbij er zand, aarde, of veen overblijft kunt u een grondcontainer huren bij Regiocontainer voor een eenvoudige verwerking. Grote klussen of kleine klussen, u vindt de juiste container in ons aanbod. De afmetingen verschillen tussen de 3m³ tot en met 40m³. Kies aan de hand van de hoeveelheid zand het juiste formaat grondcontainer dat u huren wilt. Na het maken van uw keuze kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor een indicatie van de prijs.

TIP: heeft u een klus waarbij een grote hoeveelheid grond vrijkomt? Dan kunt u ook een grote afvalcontainer huren!

Grondcontainer huren goedkoop

Verbouwingen en klussen kunnen een hoop kosten met zich meebrengen. Gelukkig kunt u bij Regiocontainer goedkoop een grondcontainer huren. Om te zorgen dat u achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan zijn al onze getoonde prijzen all-inclusive. Dit houdt in dat de prijs met inbegrip is van:

 • 21% BTW
 • Het plaatsen en ophalen van uw container
 • Het verwerken van uw afval
 • 6 weken huur
 • Milieutoeslag

Laat u ontzorgen op het gebied van afvalverwerking door goedkoop een grondcontainer te huren bij Regiocontainer!

Grondcontainer 6m³

Heeft u een klus waarbij u zand moet afgraven? Met een grondcontainer van 6m³ voert u eenvoudig uw overtollige zand af. Om u een beeld te geven over de hoeveelheid zand die gedeponeerd kan worden in de grondcontainer van 6m³ hebben wij een tip. U kunt als vuistregel gebruiken dat 1m³ gevuld kan worden met 10 kruiwagens van 100 liter. Regiocontainer biedt u vele gemakkelijke betaalmethoden waarmee u een grondcontainer van 6m³ huurt. Ook voor verbouwingen kunt u een geschikte bouwafval container huren bij Regiocontainer.

Wat mag er in een grondcontainer?

In een grondcontainer mogen de volgende soorten grond:

Toegestaan in een grond container

Niet toegestaan in een grond container

 • Visueel schone grond
 • Graszoden
 • Zand
 • Tuinaarde
 • Puin / steen
 • Vervuilde grond (bijv. door olie of andere vloeistoffen)
 • Boomstronken of wortels
 • Overige vervuiling
 

Uiteraard zijn er ook soorten grond die niet gedeponeerd mogen worden in een grondcontainer. Bekijk onze spelregels voor meer informatie over de toegestane soorten grond. Heeft u per ongeluk de verkeerde soort afval opgeslagen? Laat dit aan ons weten per e-mail.

Grondcontainer huren bij Regiocontainer

Wij hechten veel waarde aan tevreden klanten, daarom bieden wij u veel voordelen. Als u vandaag nog besluit om een grondcontainer te huren bij Regiocontainer, kunt u morgen nog aan de slag. Wij leveren binnen 24 uur een grondcontainer door heel Nederland. Doordeweeks en op zaterdag! Langer dan 6 weken een afvalcontainer huren behoort ook tot de mogelijkheden. Hiervoor worden extra kosten berekend. Heeft u nog vragen over het huren van een grondcontainer bij Regiocontainer? Neem dan gerust contact op met onze deskundige klantenservice. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Zand en Grond container huren: kies uw formaat

AfvalstroomNu voor 
3 m3 Zand en Grond container€ 209,95Bestel direct
4 m3 Zand en Grond container€ 259,95Bestel direct
6 m3 Zand en Grond container€ 315,95Bestel direct
10 m3 Zand en Grond container€ 425,95Bestel direct
10 m3 G Zand en Grond container€ 425,95Bestel direct
15 m3 Zand en Grond container€ 649,95Bestel direct