Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Papierafval

Met de toename van bestellingen die bedrijven en particulieren via internet plaatsen is de hoeveelheid karton- en papierafval flink gestegen. In Nederland gebruiken we tussen de 2,5 en de 3 miljoen ton papier en karton per jaar. Bij Regiocontainer kunt u gemakkelijk een papierafval container huren voor uw bedrijf om oud papier in te verzamelen. Hierin kunt u onder andere de volgende materialen kwijt:

  • Boeken en brochures
  • Enveloppen (met en zonder venster)
  • Ongeplastificeerde kartonnen dozen
  • Print- en kopieerpapier

Materialen van karton en papier die zijn geplastificeerd zijn niet toegestaan. Dit is niet in alle gevallen even duidelijk is. Daarom kunt u zich voor vragen over wat er wel en niet in een papierafval container mag, richten tot onze afvalexperts. Wij zijn u graag van dienst!

      

Papierafval container

Wilt u voor een scherpe prijs een papierafval container bestellen? Bij Regiocontainer kunt u gemakkelijk een rolcontainer huren in de door u gewenste afmeting. Zolang deze op uw eigen terrein staat is het aanvragen van een vergunning niet nodig. Als u vandaag een aanvraag doet, kunnen wij uw papierafval container morgen al bij u op locatie afleveren. Met onze afvalexperts kunt u gemakkelijk afspreken hoe vaak wij uw container komen legen. Zo hoeft u zich geen moment druk te maken om de afvoer en verwerking van uw papier- en kartonafval. Voor afval storten bent u bij Regiocontainer aan het juiste adres!

 

Papierafval recyclen

Hoewel hout de grondstof vormt voor het maken van papier, wordt het meeste papier en karton in Nederland geproduceerd door karton- en papierafval te recyclen. Ongeveer 80% wordt hergebruikt. Van overheidswege wordt het scheiden van afval gestimuleerd. Om die reden is het voor bedrijven verplicht gesteld om papierafval te recyclen. Door een papiercontainer te huren bij Regiocontainer kunt u uw papier- en kartonafval gemakkelijk verzamelen. Wij zorgen er ook voor dat uw oud papier op de juiste manier wordt verwerkt.

Ook voor andere afvalsoorten kunt u bij ons een afvalbak huren. Bent u als onderneming gespecialiseerd in renovaties? Dan is het ook mogelijk om een container voor bouwafval te huren en op locatie door ons te laten leveren. Als de klus voorbij is komen wij de container inclusief het verzamelde afval ophalen.

Papierafval container huren

Regiocontainer is hét adres om voordelig een papierafval container te huren. Omdat een bedrijf niet alleen uit papierwerk bestaat, huurt u ook gemakkelijk een afvalcontainer voor andere afvalstromen zoals puin, dakleer of grofvuil. Een papierafval container huren is bij Regiocontainer erg eenvoudig. U neemt contact op met onze klantenservice of u plaatst uw bestelling direct via onze website. Nadat wij deze hebben ontvangen maken wij de verzending in orde en binnen een dag heeft u de container van uw keuze al voor uw deur staan!

Heeft u toch anders soort afval? Hier een overzicht van onze verschillende soorten afvalcontainers: