8,8

7074 reviews

Hulp nodig?

Bel Manuel en bestel:

088-1001000

Container huren Eindhoven

Goedkoop & snel een afvalcontainer huren?
Vandaag leveren? Wij regelen het voor U!
Bekijk ons container aanbod

Papierafval

Goedkoop & snel een afvalcontainer huren?
Vandaag leveren? Wij regelen het voor je!
Bekijk ons container aanbod

Levering in heel Nederland

Vandaag besteld, morgen geleverd

Levering ook op zaterdag mogelijk

Bestellen met AfterPay

Huurvrije periode van 6 weken

All-in prijzen

Papierafval

Met de toename van bestellingen die bedrijven en particulieren via internet plaatsen is de hoeveelheid karton- en papierafval flink gestegen. In Nederland gebruiken we tussen de 2,5 en de 3 miljoen ton papier en karton per jaar. Bij Regiocontainer kun je gemakkelijk een papierafval container huren voor je bedrijf om oud papier in te verzamelen. Hierin kun je onder andere de volgende materialen kwijt: Boeken en brochures, Enveloppen (met en zonder venster), Ongeplastificeerde kartonnen dozen en Print- en kopieerpapier. 

Materialen van karton en papier die zijn geplastificeerd zijn niet toegestaan. Dit is niet in alle gevallen even duidelijk is. Daarom kun je je voor vragen over wat er wel en niet in een papierafval container mag, richten tot onze afvalexperts. Wij zijn je graag van dienst!

Papierafval recyclen

Hoewel hout de grondstof vormt voor het maken van papier, wordt het meeste papier en karton in Nederland geproduceerd door karton- en papierafval te recyclen. Ongeveer 80% wordt hergebruikt. Van overheidswege wordt het scheiden van afval gestimuleerd. Om die reden is het voor bedrijven verplicht gesteld om papierafval te recyclen. Door een papiercontainer te huren bij Regiocontainer kun je je papier- en kartonafval gemakkelijk verzamelen. Wij zorgen er ook voor dat je oud papier op de juiste manier wordt verwerkt.

Ook voor andere afvalsoorten kun je bij ons een afvalbak huren. Ben je als onderneming gespecialiseerd in renovaties? Dan is het ook mogelijk om een container voor bouwafval te huren en op locatie door ons te laten leveren. Als de klus voorbij is komen wij de container inclusief het verzamelde afval ophalen.

Papierafval recyclen

Hoewel hout de grondstof vormt voor het maken van papier, wordt het meeste papier en karton in Nederland geproduceerd door karton- en papierafval te recyclen. Ongeveer 80% wordt hergebruikt. Van overheidswege wordt het scheiden van afval gestimuleerd. Om die reden is het voor bedrijven verplicht gesteld om papierafval te recyclen. Door een papiercontainer te huren bij Regiocontainer kun je je papier- en kartonafval gemakkelijk verzamelen. Wij zorgen er ook voor dat je oud papier op de juiste manier wordt verwerkt.

Ook voor andere afvalsoorten kun je bij ons een afvalbak huren. Ben je als onderneming gespecialiseerd in renovaties? Dan is het ook mogelijk om een container voor bouwafval te huren en op locatie door ons te laten leveren. Als de klus voorbij is komen wij de container inclusief het verzamelde afval ophalen.

Papierafval container

Wil je voor een scherpe prijs een papierafval container bestellen? Bij Regiocontainer kun je gemakkelijk een rolcontainer huren in de door jou gewenste afmeting. Zolang deze op je eigen terrein staat is het aanvragen van een vergunning niet nodig. Als je vandaag een aanvraag doet, kunnen wij je papierafval container morgen al bij je op locatie afleveren. Met onze afvalexperts kun je gemakkelijk afspreken hoe vaak wij je container komen legen. Zo hoef je je geen moment druk te maken om de afvoer en verwerking van je papier- en kartonafval. Voor afval storten ben je bij Regiocontainer aan het juiste adres!

  
  
 

 

 

Telefonisch advies?
Bel Michelle:
 

Prima geregeld
Anoniem 05-07-2022

Vlotte plaatsing vlotte ophaal
Anoniem 03-07-2022

prima plaatsing. donderdag gevraagd om vrijdag op te halen. vrijdag bevestiging gekregen dat met hem maanda gisteren op kwam halen. hij staat er nu nog.
Anoniem 28-06-2022

Goed advies. Snelle levering. Vriendelijke medewerkers.
E Hoetmer 28-06-2022

Snelle levering en snelle afvoer .
Anoniem 27-06-2022

Bekijk al onze reviews

 

Bereikbare klantenservice
088-1001000

Regionale levering door heel
Nederland

All-in prijzen - incl. BTW
  Ruim assortiment

Plaatsing binnen 24 uur

 

 

 
{robin_cartcontents}