• Home
  • restafval container huren

Restafval container huren

  • Levering door geheel Nederland
  • Restafval of andere afvalstromen verkrijgbaar
  • Makkelijk en snel te bestellen

Restafval container huren bij Regiocontainer

Als je vandaag de offerte aanvraagt om een restafvalcontainer te huren bij Regiocontainer, staat de afvalbak morgen voor je deur. We kunnen zelfs vandaag nog leveren, als je dat graag wil. Neem daarvoor contact op. Een rolcontainer huren doe je daarom bij Regiocontainer! Ook je locatie is geen probleem, wij leveren zowel in het centrum van een stad als in een uithoek van Nederland. Kies ervoor je restafval container te huren bij Regiocontainer. Wij staan niet alleen doordeweeks maar ook op zaterdag voor je klaar!

Heb je toch ander soort afval? Hier een overzicht van onze verschillende soorten afvalcontainers: Bouwafval, Grond, Glasafval, Huisvuil, Puin, Groenafval, Tuin afval, Grofvuil, Houtafval, Papier afval, Restafval en Dakafval.

Restafval container huren particulier

Bij Regiocontainer kun je een container huren voor afval storten als particulier of bedrijf. Profiteer van onze uitgebreide service! Zo komen wij de rolcontainer niet alleen brengen, legen en ophalen, we verwerken ook het afval voor je. Dit is allemaal bij de huurprijs inbegrepen, net zoals het BTW en zes weken huur. Wil je langer of korter dan zes weken de restafval container huren als particulier of bedrijf? Ook dat is mogelijk bij Regiocontainer! Neem gerust contact op met één van onze medewerkers.

 

Restafval container huren en legen

Ben je benieuwd hoe het werkt als je een restafval container gaat huren en hoe het legen gebeurt? Daar kunnen we bij Regiocontainer kort over zijn, dit doen wij voor je! Je kunt kiezen uit de volgende frequenties waarop we de container komen legen: Lediging 2x per week, Lediging 1x per week, Lediging 1x per 2 weken of Lediging 1x per 4 weken.

Wil je een restafval container huren en het legen vaker of minder vaak laten gebeuren? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. Bij Regiocontainer regelen we de lediging voor je zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken en je kunt focussen op je klus

Restafval container huren toegestaan

Weet je niet zeker of een restafval container huren is toegestaan in jouw omgeving? Neem daarvoor contact op met je gemeente. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je een vergunning nodig hebt als je woning of bedrijf zich bevindt in een betaald parkeren gebied. Niet al je afval is bij een restafval container huren toegestaan in de afvalbak. Wil je bijvoorbeeld grote hoeveelheden hout, steen of grofvuil laten afvoeren? Hiervoor kun je dan beter een afvalcontainer huren.

 

Restafval container huren

Voor de afvoer van je papier, karton en glas kun je bij Regiocontainer een restafval container huren. Deze rolcontainer heeft een deksel, wat handig is om te beschermen tegen deponeren door derden. Met de wielen onder de container kun je deze eenvoudig verplaatsen. Bij Regiocontainer hebben we rolcontainers met een inhoud van: 240 liter, 500 liter, 660 liter, 1100 liter, 1300 liter en 2500 liter.

Als je een restafval container wilt huren met het formaat van een huisvuilcontainer, kies je voor de variant met een inhoud van 240 liter.