8,8

6503 reviews

Hulp nodig?

Bel Manuel en bestel:

088-1001000

Klantenreacties RegioContainer.nl

Iedere klant die bij ons een container huurt krijgt na het ophalen de vraag of zij een review willen achterlaten.
Hieronder zie je een overzicht van alle binnengekomen reviews.
Wij zijn er enorm trots op dat we zoveel mooie reviews hebben ontvangen.

Huur je een afvalcontainer bij ons? Wij waarderen het zeer als je de moeite neemt een review te plaatsen.

 

Prima
Anoniem op 02-08-2020
Super
D. Schoonderwaldt op 02-08-2020
Als ik een container vraag voor tuinafval. En men zegt dat het sloopafval is. Het lef heeft om nogmaals een rekening te sturen. Dan ben ik daar absoluut niet blij mee. Krijg ik dan het geld teruggestort welke ik betaald heb voor tuinafval.
Rebel Hard Software op 01-08-2020
Goed bereikbaar snelle levering en ophaling afstemming persoonlijke situatie
Anoniem op 30-07-2020
Goede dienstverlening
Erik Smit op 29-07-2020
Snel besteld bij sympathieke medewerker volgende dag geleverd zonder problemen in een lastige en smalle straat in Naarden vesting
Thijs de vries - Oneseventree op 27-07-2020
Zeer goed geholpen met het zoeken van een andete container.
Verhey op 27-07-2020
Snel en correct prima geregeld.
Anoniem op 27-07-2020
Top Eerst een aanvraag willen indienen maar moest nog meten of het paste. De volgende dag gebeld door contactcentrum en alsnog telefonisch kunnen regelen. Ook het ophalen ging perfect volgens de afspraak.
Rick op 26-07-2020
Prima bedrijf en goede en betaalbare service. Ze zijn heel duidelijk aan de telefoon en dat is prettig.
de Graaf op 25-07-2020
Telefonisch advies?
Bel Michelle:
 

Bereikbare klantenservice
088-1001000

Regionale levering door heel
Nederland

All-in prijzen - incl. BTW

 
{robin_cartcontents}