8,8

6492 reviews

Hulp nodig?

Bel Manuel en bestel:

088-1001000

Klantenreacties RegioContainer.nl

Iedere klant die bij ons een container huurt krijgt na het ophalen de vraag of zij een review willen achterlaten.
Hieronder zie je een overzicht van alle binnengekomen reviews.
Wij zijn er enorm trots op dat we zoveel mooie reviews hebben ontvangen.

Huur je een afvalcontainer bij ons? Wij waarderen het zeer als je de moeite neemt een review te plaatsen.

 

Ik had 1 container besteld en die was snel netjes geleverd

Sterkepunten :
Ik had 1 container besteld en die was snel netjes geleverd. Pinnen aan de deur is helemaal prachtig. Bleek dat ik opnieuw een container nodig had. Gebeld en dit was ook weer snel en goed geregeld. Kortom goede service snelle levering en goed materiaal. Uiterst tevreden. Henk

Heer Brander op 16-05-2010
Goeie service Avond van te voren mailen en de dag erop staat er een nieuwe afvalbak en is de volle weer opgehaald

Sterkepunten :
Goeie service Avond van te voren mailen en de dag erop staat er een nieuwe afvalbak en is de volle weer opgehaald. Met goed materiaal en schone bakken. groeten Remco van Dommele

Remco van Dommele op 16-05-2010
Snelle service kreeg meteen antwoord via telefoon

Sterkepunten :
Snelle service kreeg meteen antwoord via telefoon en feedback via de mail. Had me verkeken op de inhoud van het totaal puin. De volgende dag om 07 05 werd de volle container verwisseld voor een lege. Toppie geen tijd verloren in de verbouwing

T. Brands op 14-05-2010
Afvalcontainer besteld deze is netjes de volgende werkdag bezorgd

Sterkepunten :
Afvalcontainer besteld deze is netjes de volgende werkdag bezorgd. Daarna via internet aangegeven via een persoonlijke account dat de container opgehaald kon worden en dit is meteen de volgende werkdag gebeurd. Ondertussen goed op de hoogte gehouden via mail over status bezorging ophalen en voorwaarden wat mag wel en niet in een container en hoever mag je de container vullen . Enkele werkdagen later een mail ontvangen met een bevestiging dat de borg wordt teruggestort op de rekening. Al met al een prima service en afhandeling

Mehmet op 12-05-2010
Bereikbaarheid goed correspondentie via E-mail is duidelijk

Sterkepunten :
Bereikbaarheid goed correspondentie via E-mail is duidelijk. Afspraken worden nagekomen. Complimenten

P. Valen op 10-05-2010
hiermede wil ik mijn review plaatsen 1 we

Sterkepunten :
hiermede wil ik mijn review plaatsen 1 website heel duidelijk

Frank Schenkel op 09-05-2010
Prima service

Sterkepunten :
Prima service. Ophalen zou sneller kunnen. Pinnen bij aankomst is uniek en prettig. Kom zeker terug.

Arend de Jong op 09-05-2010
Goedemorgen Een review is goed als het voorg

Sterkepunten :
Goedemorgen Een review is goed als het voorgaande iets is om op terug te kijken met een goed gevoel. Nou dat is zo helder en snel netjes teruggebeld en prima geregeld.Mailtje met info over de plaatsing en de benodigde ruimte perfect. Bij grof vuil zou ik nog even extra onder de aandacht brengen wat er niet in mag TL asbest Huish. app bovenop e.d. bv in de eerste mail. De medewerkers moeten niet onbedoeld en onbewust met dat spul in aanraking komen.

T. Reijneveld op 08-05-2010
goed verzorgt en snel

Sterkepunten :
goed verzorgt en snel

peter voormolen op 07-05-2010
Hartelijk dank voor de geweldige service

Sterkepunten :
Hartelijk dank voor de geweldige service. Bellen en een dag later meteen de container gebracht ook met ophalen hetzelfde Ook vriendelijke mensen aan de telefoon kortom een dikke 10 voor service en klantvriendelijkheid. M. Bos

M. Bos op 06-05-2010
Telefonisch advies?
Bel Michelle:
 

Bereikbare klantenservice
088-1001000

Regionale levering door heel
Nederland

All-in prijzen - incl. BTW

 
{robin_cartcontents}