8,8

6905 reviews

Hulp nodig?

Bel Manuel en bestel:

088-1001000

Klantenreacties RegioContainer.nl

Iedere klant die bij ons een container huurt krijgt na het ophalen de vraag of zij een review willen achterlaten.
Hieronder zie je een overzicht van alle binnengekomen reviews.
Wij zijn er enorm trots op dat we zoveel mooie reviews hebben ontvangen.

Huur je een afvalcontainer bij ons? Wij waarderen het zeer als je de moeite neemt een review te plaatsen.

 

Prima service Mijn 3m2 container werd op tijd gebracht en weer opgehaald

Sterkepunten :
Prima service Mijn 3m2 container werd op tijd gebracht en weer opgehaald.

Frans van Dal op 15-12-2010
Goede prijs-kwaliteit verhouding

Sterkepunten :
Goede prijs-kwaliteit verhouding. We kregen erg snel de container geleverd. Volgende keer bellen we RegioContainer weer. Bedankt.

K. V. op 13-12-2010
Vandaag bestellen morgen plaatsen werkt echt Had ik wel op gehoopt maar niet gedacht

Sterkepunten :
Vandaag bestellen morgen plaatsen werkt echt Had ik wel op gehoopt maar niet gedacht. Het is wel zo fijn tijdens het klussen we konden snel weer verder. En we hoefden verder nergens aan te denken dat deed RegioContainer voor ons. Super

L.J. van der Velde op 13-12-2010
Super geregeld lekker snel en scherpe

Sterkepunten :
Super geregeld lekker snel en scherpe prijzen geboekt in december 2010 en toen waren ze echt de goedkoopste ondernemers prijzen zijn INC BTW het bedrijf is heel erg flexibel en levertijden zijn bespreekbaar. alles kan. top service

Joost Miltenburg op 12-12-2010
ben er erg tevreden over

Sterkepunten :
ben er erg tevreden over. Personeel aan de telefoon erg vriendelijk Zijn bereid om dingen voor je uit te zoeken ivm vergunning etc. Je belt ze en hij sttat er en nog een belletje en hij wordt opgehaald.

J Prijn op 10-12-2010
Ben blij met de service van regiocontainer alles online te regelen

Sterkepunten :
Ben blij met de service van regiocontainer alles online te regelen. Werdt netjes gebeld voor ze hem kwamen plaatsen en online weer te regelen dat ze hem op komen halen super.

Henri «tte Preuter op 09-12-2010
goede en snelle levering container

Sterkepunten :
goede en snelle levering container. Na telefoontje volle container snel opgehaald en borgtocht retour op rekening. Hier kom ik zeker terug indien nodig.

G.M. de Groen op 09-12-2010
Prima service adequaat meedenkend prettig conta

Sterkepunten :
Prima service adequaat meedenkend prettig contact aan de telefoon goed geregeld allemaal Aan te bevelen.

Petra van Walraven op 06-12-2010
Ik ben zeer teverden over de service die verleend is

Sterkepunten :
Ik ben zeer teverden over de service die verleend is. Ook de chauuffeur denkt met ons mee over hoe de container het beste te plaatsen is. Een klein minpuntje is dat u vermeldt dat er gepind kan worden bij aflevering. Dat blijkt niet altijd het gevasl te zijn.Dateven wijzigen op de site en alles is perfect. Bedankt en met vriendelijke groet Hans Noordhoek

H. Noordhoek op 04-12-2010
Goede service snelle levering kortom perfekt

Sterkepunten :
Goede service snelle levering kortom perfekt.

M.M.A.E Vermeulen op 04-12-2010
Telefonisch advies?
Bel Michelle:
 

Bereikbare klantenservice
088-1001000

Regionale levering door heel
Nederland

All-in prijzen - incl. BTW

 
{robin_cartcontents}