8,8

6932 reviews

Hulp nodig?

Bel Manuel en bestel:

088-1001000

Klantenreacties RegioContainer.nl

Iedere klant die bij ons een container huurt krijgt na het ophalen de vraag of zij een review willen achterlaten.
Hieronder zie je een overzicht van alle binnengekomen reviews.
Wij zijn er enorm trots op dat we zoveel mooie reviews hebben ontvangen.

Huur je een afvalcontainer bij ons? Wij waarderen het zeer als je de moeite neemt een review te plaatsen.

 

Wij hebben inmiddels twee maal een contaniner besteld

Sterkepunten :
Wij hebben inmiddels twee maal een contaniner besteld. Aan de telefoon werden we vriendelijk benaderd en werd alles vlot in orde gemaakt. Via de mail ontvingen we een bevestiging van de order die we via ideal konden betalen en hierna ook weer een mail ontvingen over de leveringsvoorwaarden en tijdstip. Enige minpunt was dat er was afgesproken dat we gebeld zouden worden een half uur voor levering. Dit is beide keren niet gebeurd. Verder prima service.

S Tolk op 19-12-2010
Zoals bij velen hadden ook wij de hoeveelheid bouwafval ingeschat

Sterkepunten :
Zoals bij velen hadden ook wij de hoeveelheid bouwafval ingeschat. De extra containters werden snel geleverd zo snel zelfs dat een telefonische vooraankondiging half uur van tevoren niet eens meer mogelijk was. De ophaaldienst was ook binnen een dag geregeld. Helemaal Super

R van de Wassenberg op 18-12-2010
Nette afhandeling via de mail

Sterkepunten :
Nette afhandeling via de mail. Diverse statusmeldingen ontvangen. Container op afgesproken tijd gebracht en gehaald. Top

Marco op 17-12-2010
mijn ervaringen met Regiocontainer zijn positief

Sterkepunten :
mijn ervaringen met Regiocontainer zijn positief. De afspraak was snel gemaakt ik kreeg goed advies over welke maat container geschikt zou zijn. Helaas zag ik te laat de mail met de factuur waardoor de levering moest worden uitgesteld maar dat leverde geen problemen op. Het ophalen verliep ook prima en volgens mij is zelfs de straat rondom de container nog aangeveegd. De prijs is - in vergelijking met andere bedrijven - heel schappelijk.

Ilse Harms op 17-12-2010
Perfecte service goed bereikbaar snelle levering

Sterkepunten :
Perfecte service goed bereikbaar snelle levering en snel weer opgehaald. Echt een aanrader

Peter van Empelen op 16-12-2010
Hebben een aantal verschillende containers besteld

Sterkepunten :
Hebben een aantal verschillende containers besteld de afgelopen 2 weken. Goede communicatie snelle afhandeling stipte levering. Kortom heel tevreden

Erik Vleghels op 16-12-2010
Wij hadden voor de verbouwing van ons huis een afv

Sterkepunten :
Wij hadden voor de verbouwing van ons huis een afvalcontainer nodig na wat speurwerk op internet kwamen we al snel uit bij Regiocontainer.nl. Na 1 telefoontje stond de zelfde dag de container nog voor de deur super snel Bedankt allemaal. Groet

L. jansse op 15-12-2010
Prima service Mijn 3m2 container werd op tijd gebracht en weer opgehaald

Sterkepunten :
Prima service Mijn 3m2 container werd op tijd gebracht en weer opgehaald.

Frans van Dal op 15-12-2010
Goede prijs-kwaliteit verhouding

Sterkepunten :
Goede prijs-kwaliteit verhouding. We kregen erg snel de container geleverd. Volgende keer bellen we RegioContainer weer. Bedankt.

K. V. op 13-12-2010
Vandaag bestellen morgen plaatsen werkt echt Had ik wel op gehoopt maar niet gedacht

Sterkepunten :
Vandaag bestellen morgen plaatsen werkt echt Had ik wel op gehoopt maar niet gedacht. Het is wel zo fijn tijdens het klussen we konden snel weer verder. En we hoefden verder nergens aan te denken dat deed RegioContainer voor ons. Super

L.J. van der Velde op 13-12-2010
Telefonisch advies?
Bel Michelle:
 

Bereikbare klantenservice
088-1001000

Regionale levering door heel
Nederland

All-in prijzen - incl. BTW

 
{robin_cartcontents}