8,8

7091 reviews

Hulp nodig?

Bel Manuel en bestel:

088-1001000

Container huren Eindhoven

Goedkoop & snel een afvalcontainer huren?
Vandaag leveren? Wij regelen het voor U!
Bekijk ons container aanbod

Rolcontainer

Goedkoop & snel een afvalcontainer huren?
Vandaag leveren? Wij regelen het voor je!
Bekijk ons container aanbod

Levering in heel Nederland

Vandaag besteld, morgen geleverd

Levering ook op zaterdag mogelijk

Bestellen met AfterPay

Huurvrije periode van 6 weken

All-in prijzen

Rolcontainer

Tijdens het verbouwen of klussen kun je je afval opslaan in een rolcontainer van Regiocontainer! Zo kun je eenvoudig papier, karton en glas verzamelen. Wij bieden een verscheidenheid aan maten aan, zodat je altijd de juiste container vindt voor je afval. Je kunt zelf kiezen wanneer de container geplaatst wordt, en dit allemaal tegen zeer scherpe prijzen. Voor een praktische rolcontainer kun je terecht bij Regiocontainer! Neem contact met ons op voor meer informatie!

Rolcontainer papier

Het verwerken van je karton en papier doe je eenvoudig met behulp van een rolcontainer voor papier. Het materiaal wat je in de container verzamelt wordt opgehaald door Regiocontainer en volgens de huidige richtlijnen en milieueisen verwerkt. Als ondernemer mag je namelijk niet je oud papier naar de stort brengen. Doordat wij flexibel werken, kunnen wij op werkdagen binnen 24 uur je gewenste rolcontainer voor papier leveren! Verder is het mogelijk om, voor de lange termijn, ook een opslagcontainer te huren bij Regiocontainer.

Rolcontainer restafval

Voor een geschikte rolcontainer voor restafval ben je bij Regiocontainer aan het juiste adres. Doordat de container beschikt over wielen aan de onderkant kun je deze snel en gemakkelijk verplaatsen. Hierdoor kun je altijd je afval kwijt in de rechtopstaande container. Het is op elk moment van de dag mogelijk om een rolcontainer voor restafval te huren. Onze experts zorgen ervoor dat deze binnen 24 uur geleverd wordt.

Bedrijfsafval rolcontainer

Afval dat wordt voortgebracht door bedrijven heet bedrijfsafval. Een container van Regiocontainer helpt je graag om dit afval voor je op te vangen en te verwerken. Op deze manier nemen we je veel werk uit handen en draag je bovendien bij aan het milieu. Wij zorgen namelijk voor een goede recycling van je bedrijfsafval. Een rolcontainer is eenvoudig te verplaatsen en daardoor uitstekend geschikt voor het verzamelen van afval binnen je organisatie. Een rolcontainer huren voor bedrijfsafval wordt een eitje bij Regiocontainer!

Rolcontainer huren bij Regiocontainer

Om je afval snel en eenvoudig te verzamelen, kun je een rolcontainer huren bij Regiocontainer. Dankzij het mobiele formaat is deze gemakkelijk te verplaatsen in je bedrijfspand. Ben je op zoek naar iets groters? Dan kun je ook bij ons een afvalcontainer huren. Wij werken door het gehele land en streven ernaar om je container binnen 24 uur te leveren, mits besteld op een werkdag! Profiteer van vele voordelen door een rolcontainer te huren bij Regiocontainer!

 

  
  
 

Telefonisch advies?
Bel Michelle:
 

Alles snel en makkelijk geregeld.
Jos Horstink 03-08-2022

Prima service
Anoniem 03-08-2022

goed en makkelijk
Anoniem 01-08-2022

Super geregeld allemaal denken goed mee en communicatie is uitstekend.
L. Wijnaldum 23-07-2022

Snelle reactie en levering goede info verstrekking communicatie.
S Korsten 22-07-2022

Bekijk al onze reviews

 

Bereikbare klantenservice
088-1001000

Regionale levering door heel
Nederland

All-in prijzen - incl. BTW
  Ruim assortiment

Plaatsing binnen 24 uur

 

 

 
{robin_cartcontents}