8,8

6492 reviews

Hulp nodig?

Bel Manuel en bestel:

088-1001000

Container huren Eindhoven

Goedkoop & snel een afvalcontainer huren?
Vandaag leveren? Wij regelen het voor U!
Bekijk ons container aanbod

Rolcontainer afval

Goedkoop & snel een afvalcontainer huren?
Vandaag leveren? Wij regelen het voor je!
Bekijk ons container aanbod

Levering in heel Nederland

Vandaag besteld, morgen geleverd

Levering ook op zaterdag mogelijk

Bestellen met AfterPay

Huurvrije periode van 6 weken

All-in prijzen

Rolcontainer afval

Bij een verhuizing of verbouwing is een rolcontainer voor uw afval erg handig. In deze bak kun je onder andere papier, karton en glas kwijt. Bij Regiocontainer zorgen we ervoor dat de rolcontainer wordt geledigd en het afval gescheiden en gerecycled. Hieronder zie je de ledigingsfrequenties die we aanhouden. Wil je het rolcontainer afval vaker of minder vaak laten ophalen? Neem dan gerust contact op met één van onze ervaren medewerkers. Ledigen is mogelijk 2x per week, 1x per week, 1x per 2 weken of 1x per 4 weken. 

Rolcontainer afval huren

Wil je graag als particulier of bedrijf een rolcontainer voor je afval soorten huren? Dat doe je bij Regiocontainer! De huurprijs is afhankelijk van de grootte van de container, de huurperiode en het aantal gewenste tussentijdse ledigingen. We bieden je rolcontainers met een inhoud van: 240 liter, 500 liter, 660 liter, 1100 liter, 1300 liter en 2500 liter. 

De container met een inhoud van 240 liter is de standaard huisvuilcontainer. Vraag je je af welk formaat rolcontainer je voor je afval moet huren? Bel dan één van onze afvaladviseurs. Zij kunnen een nauwkeurige inschatting maken van de hoeveelheid afval die vrijkomt bij een specifieke klus.

Rolcontainer gemengd afval

Bij Regiocontainer bieden wij je een rolcontainer voor gemengd afval in zoverre dat er naast papier en karton ook glas in mag. Heb je andere afvalsoorten die je in grote hoeveelheden kwijt wilt? Dan zijn afvalcontainers aanraders! Bij Regiocontainer hebben we deze containers voor onder andere puin, sloop- en groenafval. Bij een kleine verbouwing kan een rolcontainer voor gemengd afval een uitkomst zijn. Met de wielen rijd je deze eenvoudig naar de gewenste locatie!

Rolcontainer afval bij Regiocontainer

Wij vertellen je graag meer over de voordelen van het huren van een rolcontainer bij Regiocontainer. Zo leveren wij door heel Nederland; niet alleen doordeweeks, maar ook op zaterdag. Vandaag een rolcontainer huren betekent dat je morgen aan de slag kunt. Zelfs op de dag van bestelling leveren is mogelijk, indien nodig. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor het huren van een rolcontainer voor je afval bij Regiocontainer. Bij ons wordt je compleet ontzorgd!

 

  
  
 

 

Telefonisch advies?
Bel Michelle:
 

Positief netjes geholpen.
Chantalle Gerth van Wijk 03-08-2020

Prima
Anoniem 02-08-2020

Super
D. Schoonderwaldt 02-08-2020

Goede dienstverlening
Erik Smit 29-07-2020

Snel en correct prima geregeld.
Anoniem 27-07-2020

Bekijk al onze reviews

 

Bereikbare klantenservice
088-1001000

Regionale levering door heel
Nederland

All-in prijzen - incl. BTW
  Ruim assortiment

Plaatsing binnen 24 uur

 

 

 
{robin_cartcontents}