Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Rolcontainer huren

Een rolcontainer huren is handig als u veel restafval heeft van uw werkzaamheden. Onder andere papier, karton en glas kan erin verzameld worden. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Regiocontainer.nl terecht voor een oplossing op maat. U bepaalt bij ons zelf het formaat van de container en het aantal ledigingen. Als u niet zeker weet welke container geschikt is voor uw situatie, denken onze afvalexperts graag met u mee. Zo zorgen we samen met u voor een goede en snelle verwerking van uw afval!

      

Rolcontainer huren restafval

Verbouwingen en andere werkzaamheden leveren vaak afval op. Door een rolcontainer te huren bij Regiocontainer.nl kunt u eenvoudig het restafval laten afvoeren. Ook voor zakelijke klanten die bijvoorbeeld bezig zijn met archiefvernietiging zijn afvalcontainers mogelijk. Heeft u restafval dat frequent opgehaald dient te worden? Die mogelijkheid bieden wij ook. Wij hebben de volgende standaard ledigingsfrequenties:

  • Lediging 1x per week
  • Lediging 2x per week
  • Lediging 1x per 2 weken
  • Lediging 1x per 4 weken

Staat de gewenste ledigingsfrequentie hier niet bij? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken als u een rolcontainer gaat huren voor uw restafval. U kunt de complete afvalverwerking van uw bedrijf met een gerust hart overlaten aan Regiocontainer.nl. Wij zorgen ervoor dat uw container op tijd geleegd wordt zodat u zich volledig kunt focussen op uw bedrijf!

Rolcontainer huren particulier

Bij Regiocontainer.nl is een rolcontainer huren zowel particulier als zakelijk mogelijk. Voor privé projecten zoals kleine verbouwingen kan een rolcontainer een uitkomst zijn. In overleg bepaalt u hoe lang u de container wilt huren en hoe vaak het afval tussendoor opgehaald wordt. Wilt u op korte termijn een rolcontainer huren als particulier? Dit is geen probleem. Regiocontainer.nl levert in heel Nederland van maandag tot en met zaterdag. Een container huren is zelfs morgen al mogelijk! Dát is de service van Regiocontainer.nl!

Rolcontainer huren verhuizen

Heeft u een nieuwe woning gevonden? Gefeliciteerd! Veel mensen willen een woning naar eigen smaak aanpassen voor ze er hun intrek nemen. De werkzaamheden zorgen vaak voor afval zoals behang en glas. Door een rolcontainer te huren als u gaat verhuizen voert u het restafval eenvoudig af. Bij Regiocontainer.nl kunt u terecht voor een oplossing op maat. Zo heeft u bij ons een ruime keuze. Onderstaand vindt u alle mogelijkheden:

  • 240 liter rolcontainer (standaard huisvuilcontainer)
  • 500 liter rolcontainer
  • 660 liter rolcontainer
  • 1100 liter rolcontainer
  • 1300 liter rolcontainer
  • 2500 liter rolcontainer

Voor een 240, 660 of 1100 liter rolcontainer zit u bij Regiocontainer goed! Als u weinig aan uw nieuwe woning wilt veranderen heeft u genoeg aan een kleiner formaat container. Indien u alle ruimtes van uw huis gaat aanpassen, is een grotere rolcontainer wellicht meer geschikt voor u.

U bent voor alle soorten containers bij ons aan het juiste adres. Als u tijdens de verbouwing materiaal op wilt slaan, kunt u ook een opslagcontainer huren bij ons. Wij leveren de juiste container wanneer u dat wenst en legen deze op de afgesproken tijd(en). Zo heeft u er geen werk van! Neem voor het bespreken van de mogelijkheden en advies op maat gerust contact op met onze experts. Zij vertellen u graag of een rolcontainer huren de beste oplossing is.

Rolcontainer 1100 liter

Bij Regiocontainer kunt u terecht voor het huren van een rolcontainer van 1100 liter. Er zijn veel scenario’s waar de standaard kliko te klein is. Zo kunt u door overtollige papierwerk, een tekort aan containerruimte hebben. Daar heeft u een rolcontainer nodig van 1100 liter. Verder is deze container is vooral geschikt voor grotere bedrijven of bij grote huis projecten. Via onze website kunt u eenvoudig online een rolcontainer bestellen!

Rolcontainer 240 liter

De standaard inhoud voor de rolcontainer is 240 liter. Deze staat gelijk aan de standaard kliko die voor u thuis staat. Dit type container is geschikt voor het deponeren van bedrijfsafval van kleinere bedrijven of particulieren. Dat maakt de bedrijfsafval rolcontainer 240 liter een ideale container voor het de dagelijkse afstroom van uw onderneming. Voor een overzicht van de rolcontainer tarieven en verdere informatie kunt u onze website raadplegen of contact opnemen met onze klantenservice.

Rolcontainer 660 liter

Bij een verhuizing, een wijziging in de inboedel of het klussen in een iets kleinere ruimte, houdt u waarschijnlijk een overschot aan materialen over. Hiervoor is de rolcontainer van 660 liter ideaal. U kunt hierbij denken aan een overschot verpakkingsmateriaal, papier en karton. De standaard rolcontainer voor afval is hiervoor binnen no-time propvol. Daarom kunt u de keuze maken voor een rolcontainer van 660 liter. Deze heeft meer inhoud, en neemt minder ruimte in beslag dan de grootste variant in ons assortiment.

Rolcontainer huren prijs

Bij Regiocontainer.nl werken we met oplossingen op maat. De kosten hangen af van de grootte van de container, de huurperiode en het aantal gewenste ledigingen. Daarom hebben wij voor een rolcontainer huren geen vaststaande prijs. Wat wel vaststaat, is dat u bij ons altijd een container kunt huren tegen scherpe rolcontainer tarieven. Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wilt. Als wij al uw wensen in kaart hebben gebracht sturen wij u zo snel mogelijk een persoonlijke offerte!