Tuinafval container | Levering 6 dagen per week | Regiocontainer

Tuinafval container

 • Tuinafval container huren, makkelijk en snel!
 • Scherpe prijzen op onze site
 • Levering door heel Nederland

Afvalcontainers groenafval

We hebben containers van 3m³ t/m 40m³ voor groenafval.

Wat mag er wel en niet in een Groenafval container?

Wat mag er in een groenafval container?

groenafval is de verzamelnaam voor oa snoeiafval.

Hieronder tref je een overzicht aan van diverse afvalsoorten die onder de noemen groenafval ingenomen worden.

 • Snoei- en tuinafval
 • Takken en struiken (zonder kluit)
 • Onkruid
 • Bladeren
 • Maximaal 20% gras (zonder grond)

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 088-1001000

Wat mag er niet in een groen container?

Hieronder tref je een overzicht aan van afvalstromen die niet onder de noemer groenafval ingenomen kunnen worden.

Helaas is het onmogelijk om alle afvalstromen hier op te sommen. Als je ergens over twijfelt adviseren we je contact met ons op te nemen.

 • Compost
 • Boomstammen en boomstobben
 • C-hout / bielzen
 • Overige vervuiling

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Het is voor ons helaas onmogelijk om alle afvalsoorten op te sommen. Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 088-1001000

1

Bestel de juiste container

Online of telefonisch, wij leveren de container op de gewenste dag!

2

Binnen 24 uur geplaatst

Afval- en opslagcontainers plaatsen we binnen 24 uur door héél Nederland.

3

Container vullen

Het zware werk is begonnen, het vullen van de container!

4

Wij halen en scheiden jouw afval

Bel of app ons wanneer jij klaar bent en wij komen de container weer ophalen.

Tuinafval container vergunning

In veel gevallen is het niet nodig om voor je tuinafval container een vergunning aan te vragen. Toch raden wij altijd aan om dit goed te controleren bij je gemeente. Zo kom je niet ineens voor onaangename verrassingen te staan. Elke gemeente heeft een loket waar je meer informatie kunt krijgen over de regels voor het plaatsen van een tuin afvalcontainer en de vergunningen hiervoor. Ook onze professionals hebben op dit vlak een ruime kennis. In negen van de tien gevallen weten zij precies te vertellen of je een vergunning nodig hebt of niet.

Tuinafval container huren

Is je tuin aan verandering toe en verwacht je dat hierbij veel afval vrijkomt? Dan is een tuin afvalcontainer van Regiocontainer ideaal. Op onze website bekijk je eenvoudig ons volledige aanbod. Zo zie je snel voor welke materialen de tuinafval container geschikt is. Daarnaast kun je ook de verschillende afmetingen vergelijken. Voor kleinere klussen zijn containers van 3 tot en met 10 m3 geschikt. Denk je veel afval te hebben van je klus? Geen probleem. Je bestelt bij ons net zo gemakkelijk een tuinafval container van 15 tot wel 40 m3. Onze experts geven je graag advies als je twijfelt welk formaat het beste is voor je project.

Tuin afvalcontainer bestellen

Waar je ook woont in Nederland, je kunt gemakkelijk een tuinafval container bestellen bij Regiocontainer. Dankzij onze regionale teams kunnen wij een snelle levering in het hele land aanbieden. Als je de container voor ‘s middags 2 uur bestelt en betaalt kan deze zelfs de volgende dag al geleverd worden! Bij Regiocontainer hanteren we handige all-in prijzen. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Het all-in pakket betekent:

 • De tuinafval container van je keuze
 • Levering op de gewenste dag en plaats
 • Ophalen op de afgesproken dag
 • 6 weken huur
 • Inclusief btw
 • Inclusief verwerking van het afval

Wij begrijpen dat onze all-in pakketten niet voor iedere situatie passend zijn. Daarom bieden wij ook oplossingen op maat aan als je een tuin afvalcontainer wilt bestellen. Zo kun je bijvoorbeeld de huurperiode verlengen en zijn tussentijdse ledigingen mogelijk. In overleg met één van onze experts kun je de huur helemaal afstemmen op jouw wensen. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

 

Tuinafval container prijs

Voorkom eindeloos op en neer rijden naar de milieustraat door een tuinafval container te huren bij Regiocontainer. Je gooit je afval eenvoudig in de container bij je werkplaats waardoor je veel tijd en energie bespaart die je weer in je klus kunt steken. Het is belangrijk dat je vooraf goed bekijkt welke materialen je wel en niet kwijt kunt als je een tuinafval container gaat huren. In het onderstaande overzicht zie je eenvoudig voor welke materialen de container voor tuinafval geschikt is.

Tuin afvalcontainer bij Regiocontainer

Als je een tuin afvalcontainer bij Regiocontainer huurt, brengen wij deze op het gewenste moment op de juiste locatie. De kleinere containers passen gemakkelijk op 1 parkeerplaats. Je hoeft er alleen voor te zorgen dat onze chauffeur genoeg ruimte heeft.. Om je tuin afvalcontainer goed te plaatsen is er een lege ruimte ter grootte van tenminste 2 parkeerplaatsen nodig. Uiteraard geldt: hoe groter de container, hoe meer ruimte er nodig is. Wil je graag een gewone afvalcontainer huren of een speciale tuinafval container bij Regiocontainer en heb je daar vragen over? Dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. Onze experts kunnen je dan ook gelijk vertellen of je een vergunning nodig hebt voor de container. Voor alles inzake afval storten ben je bij ons op de goede plek!Als je een tuinafval container bij Regiocontainer huurt, brengen wij deze op het gewenste moment op de juiste locatie. De kleinere containers passen gemakkelijk op 1 parkeerplaats. Je hoeft er alleen voor te zorgen dat onze chauffeur genoeg ruimte heeft.. Om je tuin afvalcontainer goed te plaatsen is er een lege ruimte ter grootte van tenminste 2 parkeerplaatsen nodig. Uiteraard geldt: hoe groter de container, hoe meer ruimte er nodig is. Wil je graag een gewone afvalcontainer huren of een speciale tuinafval container bij Regiocontainer en heb je daar vragen over? Dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. Onze experts kunnen je dan ook gelijk vertellen of je een vergunning nodig hebt voor de container. Voor alles inzake afval storten ben je bij ons op de goede plek!