Wat kost grond afvoeren? Bekijk onze scherpe prijzen online!
 • Home
 • Wat kost grond afvoeren

Wat kost grond afvoeren?

 • Door heel Nederland geleverd
 • Ook voor kleine klussen
 • Scherpe all-in tarieven

Afvalcontainers grond

We hebben containers van 3m³ t/m 10m³ voor grond.

Wat mag er wel en niet in een Grond container?

Wat mag er afgevoerd worden in een Grond container?

Grond is de verzamelnaam voor diverse soorten grondstoffen

Hieronder tref je een overzicht aan van diverse grondfstoffen die onder de noemen grond ingenomen worden.

 • Visueel schone grond
 • Graszoden
 • Zand
 • Tuinaarde

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 088-1001000

Wat mag er niet in een grond container?

Hieronder tref je een overzicht aan van diverse soorten afval die niet onder grond ingenomen kunnen worden.

Helaas is het onmogelijk om alle producten hier op te sommen. Als je ergens over twijfelt adviseren we je contact met ons op te nemen.

 • Puin/steen
 • Vervuilde grond (bijv. door olie of andere vloeistoffen)
 • Boomstronken of wortels
 • Overige vervuiling

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Het is voor ons helaas onmogelijk om alle afvalsoorten op te sommen. Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 088-1001000

1

Bestel de juiste container

Online of telefonisch, wij leveren de container op de gewenste dag!

2

Binnen 24 uur geplaatst

Afval- en opslagcontainers plaatsen we binnen 24 uur door héél Nederland.

3

Container vullen

Het zware werk is begonnen, het vullen van de container!

4

Wij halen en scheiden jouw afval

Bel of app ons wanneer jij klaar bent en wij komen de container weer ophalen.

Wat kost grond afvoeren?

Bij de renovatie van een tuin of perk moet soms flink wat aarde verplaatst worden. Bij Regiocontainer weet je precies wat grond afvoeren kost! Bij ons kun je grond containers huren in diverse afmetingen, waarbij de prijs exact staat aangegeven. Je komt zo niet voor verrassingen te staan! Wij hanteren namelijk scherpe all inclusive prijzen waarbij onder andere de volgende diensten en tarieven zijn inbegrepen:

21% BTW
Het plaatsen en ophalen van de container
Het verwerken van het afval
6 weken huur
Milieutoeslag

Op onze site vind je zowel bij onze open als gesloten containers en weet je precies wat grond afvoeren kost! Je bestelt eenvoudig de container die past bij de omvang van de klus!

Wat mag er in een grondcontainer?

Je mag zand, graszoden en tuinaarde deponeren zolang het schone grond betreft. Boomstronken, wortels en andere vormen van vervuiling zijn niet toegestaan. Heb je een tuin met veel grind of stenen? Deze materialen dien je apart als puin af te voeren! Gelukkig geeft Regiocontainer voor dit soort afval ook andere containers voor bijvoorbeeld: Puinafval, Groenafval, Tuinafval

De deskundige medewerkers van onze klantenservice geven je graag meer informatie over wat er zoals in een grond container gedeponeerd mag worden. Als je van plan bent om een afvalcontainer te huren ben je bij ons altijd aan het juiste adres!

Wat kost grond afvoeren in een container?

De hoeveelheid aarde die je wilt afvoeren bepaalt hoeveel grond afvoeren in een container kost. Als je een grote container wilt huren heb je hogere kosten, maar betaal je naar verhouding minder. Wij adviseren je om rekening te houden met de maximale ruimte die je tot je beschikking hebt. In principe nemen wij de grondcontainer na afloop van 6 weken inclusief grond mee. Bij ruimtegebrek kun je altijd contact met ons opnemen. Tussentijdse lediging behoort namelijk altijd tot de mogelijkheden!

 

Grond afvoeren bij Regiocontainer

De container kan de volgende werkdag al bij je op de stoep staan! Als je vandaag de bestelling plaatst voor grond afvoeren bij Regiocontainer profiteer je van een ruime service. Zo informeren we je vrijblijvend over de verschillende afmetingen waaruit je kunt kiezen. Daarnaast kun je bij ons net zo gemakkelijk voor een scherpe prijs een grofvuil container huren. Grond afvoeren is bij Regiocontainer een koud kunstje. Wij regelen zowel de afvoer als de verwerking van het afval!